Seurakuntayhteys

Rukousaiheet

Seurakuntayhteys

ViestiKirjoittaja lonelyrider » 05. Huhti 2012 21:35

Hei ystävät, rukoilkaa, että saisin elävän seurakuntayhteyden, jossa voisin kokea olevani turvassa. Ihmisessä kun asuu se rikkonaisuuskin, myös monessa uskovassa ja seurakunnissa on niitä rikkonaisia ihmisiä. Pelkään, että jos avaan sydämeni ihmisille joita seurakunnissa on... ihminen ei kuitenkaan voi elää pimeydessä vaan valkeudessa tekojensakin suhteen, eikä oikeata seurakuntayhteyttä voi syntyä jos ihminen ei paljasta sitä mitä on, vaan pitää kaiken salassa. Haluan olla rehellinen ja avoin ja sitä varmasti olenkin, liiankin kanssa joskus, pelkään vaan että siitä syntyy "karkaamisreaktio" siellä seurakunnassa itselleni. Ihmisten kanssa oleminen, se voi tehdä kipeää ja siinä voi satuttaa itsensä pahemman kerran ja se on taas yksi haava lisää.

Minut on aina otettu hyvin vastaan, todella hyvin, mutta taidan olla itseni pahin vihollinen.
lonelyrider
 

Re: Seurakuntayhteys

ViestiKirjoittaja todael » 10. Huhti 2012 17:39

Herra Jeesus, Sinä olet seurakunnan pää - rukoilen rakkaan sisareni puolesta, että hän löytäisi terveen seurakunta yhteyden Sinun ruumiissasi, joka on Jumalan seurakunta. Myös että hän saisi Hengen yhteyden viisauden Sinussa Jeesus - näkisi uudestisyntyneet veljet ja sisaret Hengen antamin silmin, ei lihallisin silmin.

Kiitos Jeesus, että olet meidän Paimenemme, ja voimme aina pyytää Sinun apuasi - kaikissa asioissa. Herran Jeesuksen nimessä.
todael
 

Re: Seurakuntayhteys

ViestiKirjoittaja systeri » 10. Huhti 2012 20:37

todael kirjoitti:Herra Jeesus, Sinä olet seurakunnan pää - rukoilen rakkaan sisareni puolesta, että hän löytäisi terveen seurakunta yhteyden Sinun ruumiissasi, joka on Jumalan seurakunta. Myös että hän saisi Hengen yhteyden viisauden Sinussa Jeesus - näkisi uudestisyntyneet veljet ja sisaret Hengen antamin silmin, ei lihallisin silmin.

Kiitos Jeesus, että olet meidän Paimenemme, ja voimme aina pyytää Sinun apuasi - kaikissa asioissa. Herran Jeesuksen nimessä.


Aamen.Yhdyn tähän rukoukseen!
systeri
 


Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron