Tuttavapariskunnan lapsettomuus

Rukousaiheet

Tuttavapariskunnan lapsettomuus

ViestiKirjoittaja lonelyrider » 31. Tammi 2012 21:05

Pyydän rukousapua teiltä tuttavapariskunnan lapsettomuuteen. Tiedän, että täältä saatu rukoustuki on tärkeä ja siksi tämän tänne tuon. Henkilökohtaisesti on ollut todella sydäntä särkevää seurata sitä vuoristorataa jonka lapsettomuus on tuonut. Samoin rukoilen uskossa olevan vaimon uskolle vahvistumista ja uutta suuntaa Jumalan johdatuksessa. Ja muutoinkin että pariskunnan elämässä saisi Jumalan johdatus valaista tietä ja Kristuksen kunnia tulisi kirkastetuksi.

Aikaa sitten eräs ystäväni toi sanan siitä että tämä tuttavani saisi vielä lapsen, mutta kun aikaa kuluu vuosia, ihmisen uskokin tahtoo horjua tässä lapsiasiassa, monenlaisia muita keinojakin he ovat kokeilleet tuloksetta, kuitenkin toivoisin loppuviimein että pariskunta tulisi näkemään sen Jumalan suuruuden vaikuttaa asiaan.

Jos joku saa sydämelleen tämän rukouspyynnön, olisin todella todella kiitollinen, jotenkin tunnen sydämessäni että tämä on oikein tänne laittaa.
lonelyrider
 

Re: Tuttavapariskunnan lapsettomuus

ViestiKirjoittaja pekka » 31. Tammi 2012 22:09

Rakas taivaan Isä, kiitän sinua, että saan tuoda tämän esirukouspyynnön eteesi. Sinä tiedät näiden ihmisten tilanteen ja ahdistuksen ja näet heidän sydämiinsä ja vain sinä voit heitä auttaa. Tapahtukoon sinun tahtosi. Kiitän sinua Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Sinun on kaikki valta, voima ja kunnia, iankaikkisesti. Amen.
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Re: Tuttavapariskunnan lapsettomuus

ViestiKirjoittaja lonelyrider » 01. Helmi 2012 01:24

kiitos Pekka muistamisesta.
lonelyrider
 


Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron