Homoseksuaali tarvitsee eheyttämistä

Yleistä keskustelua, aihe on vapaa

Homoseksuaali tarvitsee eheyttämistä

ViestiKirjoittaja PetriFB » 16. Kesä 2018 18:11

Homoseksuaalisuus on yhteiskunnassa nykyään jatkuvasti esillä muodossa ja toisessa. Kirjoituksessani tuon esille homoseksuaalisuuden agendan taustoja ja kuinka ne ovat muuttaneet yhteiskunnan käsityksiä homoseksuaalisuudesta. Käsittelen myös sitä kuinka homoseksuaali tarvitsee ihan oikeasti eheyttämistä, vaikka tällaista ajatusta vastustetaan kovaäänisesti. Pintaa syvemmältä asioiden tutkiminen paljastaa meille sen kuinka homoseksuaalisuudesta on järjestelmällisesti tehty salonkikelpoista, vaikka se sisältää monia negatiivisia ja vahingollisia vaikutuksia ihmisille. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe, eikä syrjintää homoseksuaaleja kohtaan, vaan perustuu todennettuihin faktoihin, joita ei huomata, eikä haluta nähdä ja ymmärtää, koska väärän tiedon manipuloinnin kohteeksi joutunut ihminen ei kykene enää erottamaan sitä mikä on totuus.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/homosek ... mista.html
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Avatar
PetriFB
 
Viestit: 3609
Liittynyt: 09. Marras 2010 12:30

Re: Homoseksuaali tarvitsee eheyttämistä

ViestiKirjoittaja Tapani » 19. Kesä 2018 19:25

PetriFB kirjoitti:Homoseksuaalisuus on yhteiskunnassa nykyään jatkuvasti esillä muodossa ja toisessa. Kirjoituksessani tuon esille homoseksuaalisuuden agendan taustoja ja kuinka ne ovat muuttaneet yhteiskunnan käsityksiä homoseksuaalisuudesta. Käsittelen myös sitä kuinka homoseksuaali tarvitsee ihan oikeasti eheyttämistä, vaikka tällaista ajatusta vastustetaan kovaäänisesti. Pintaa syvemmältä asioiden tutkiminen paljastaa meille sen kuinka homoseksuaalisuudesta on järjestelmällisesti tehty salonkikelpoista, vaikka se sisältää monia negatiivisia ja vahingollisia vaikutuksia ihmisille. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe, eikä syrjintää homoseksuaaleja kohtaan, vaan perustuu todennettuihin faktoihin, joita ei huomata, eikä haluta nähdä ja ymmärtää, koska väärän tiedon manipuloinnin kohteeksi joutunut ihminen ei kykene enää erottamaan sitä mikä on totuus.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/homosek ... mista.html


Katsoin joskus rikosdokumentin tv:stä, ne ovat jotkut mielenkiintoisia, kun etsitään, kuka on syyllinen. Tässä käsiteltiin Richard Evonitzin rikoksia, hän oli sarjamurhaaja ja raiskaaja, joka oli vastuussa mm. ainakin 3 ihmisen kuolemasta ja teki lopulta itsemurhan. Katsoin dokumentin jälkeen netistä vielä tietoja (en normaalisti tämmöisiä sivuja lue). Sivulla oli Richard Evonitzin yleisönosastokirjoitus lehteen, jossa hän vaatii suvaitsevaisuutta homoja kohtaan. Linkissä kuvakaappaus kirjoituksesta( letter to the editor 1993)

http://murderpedia.org/male.E/e/evonitz-photos.htm

Kirjoituksessa hän mm. kertoo olevansa syvästi vaivaantunut ihmisistä, jotka osoittavat vihansa Clintonin päätökselle sallia homoseksuaalisuuden armeijassa, kunhan he vaikenevat homoudestaan. Nykyäänhän USA:n armeijassa saa olla avoimesti homo. Lisäksi kertoo olevansa 9 vuoden laivastoveteraani ja kaikki olivat samanarvoisia hänelle rotuun ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, kunhan tekivät työnsä hyvin. Ihmiset, jotka ovat osoittaneet vihansa ovat antaneet "hyviä" syitä jatkaa homojen syrjimistä, mitkä ovat verhoilua vihalle ja kiihkolle homoja kohtaan. Lopettaa, että tässä maassa kunnioitamme syvästi vapautta, oikeutta ja tasa-arvoa, ehkä on aika lisätä uusi sana kunnioittamiimme arvoihin, se sana on tekopyhyys.

Tämäkin tapaus osoittaa mielestäni selvästi mistä lähteestä tämä homopropaganda kumpuaa. Mies on sarjamurhaaja ja raiskaaja ja syyttää toisia tekopyhyydestä.
Tapani
 
Viestit: 180
Liittynyt: 26. Elo 2017 18:45


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 27 vierailijaa

cron