Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

Yleistä keskustelua, aihe on vapaa

Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

ViestiKirjoittaja PetriFB » 18. Huhti 2018 20:07

Tänä vuonna huhtikuun neljäntenä päivänä Iltasanomat julkaisi uutisartikkelin: Mies synnytti vauvan Suomessa. Samana päivänä Yle julkaisi uutisartikkelin: Sukupuolensa mieheksi korjannut synnytti vauvan. Molemmat uutisartikkelit ovat harhaanjohtavia, sillä mies ei voi synnyttää, eikä tulla raskaaksi, eikä mieheksi syntynyt mies voi oikeasti korjata sukupuoltaan, koska hän on ja jää aina mieheksi. Tuon kirjoituksessa esille muutaman muuttumattoman tosiasian siitä ettei mies voi synnyttää, eikä mieheksi syntynyt mies voi muuttaa itseään naiseksi.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/mieseiv ... aaksi.html
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Avatar
PetriFB
 
Viestit: 3609
Liittynyt: 09. Marras 2010 12:30

Re: Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

ViestiKirjoittaja Juha » 19. Huhti 2018 09:03

Valtamedia on tekopyhä syyttäessään erinäisiä vaihtoehtomedioita valemedioiksi. Pata kattilaa soimaa.
Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sieltä alas? Kuka on koonnut kouriinsa tuulen? Kuka on käärinyt vedet viitan sisään? Kuka on asettanut kohdalleen kaikki maan ääret? Mikä on hänen nimensä ja mikä hänen poikansa nimi, sinähän sen tiedät? Sananl. 30:4
Avatar
Juha
Site Admin
 
Viestit: 1702
Liittynyt: 29. Heinä 2012 03:40

Re: Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

ViestiKirjoittaja Linnea » 19. Huhti 2018 12:59

Olen miettinyt, että kun äidin kehon hormonitoiminta on sekoitettu mieshormoneilla, millainen vaikutus sillä mahtaakaan olla vauvaan. Äidinmaito on vauvalle parasta ravintoa, pelkäänpä että tämäkin vauva jää ilman sitä.

Tunnen erään henkilön, joka on ollut ulkomailla töissä ”sukupuolenkorjausklinikalla”. Ei ole uskova, mutta kokemuksen kautta totesi hänkin että kirurgiset toimenpiteet joilla yritetään muuttaa ihmisen sukupuolta, eivät tuo toimivia lopputuloksia käytännössä.
Linnea
 
Viestit: 182
Liittynyt: 28. Syys 2017 15:48

Re: Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

ViestiKirjoittaja Jukka » 19. Huhti 2018 17:03

Niin Linnea, tämä(n) maailman meno on saavuttanut meidänkin maassa aivan sairaat ja järjettömät mittasuhteet. Olemmeko kansakuntana ylittäneet sellaisen siveellisen rajan josta ei enää löydy peruutusta eikä paluuta. Se on niin suuri kysymys ettei minulla ole siihen vastausta.

Vanhan Liiton aikaiset kirjoitukset on kirjoitettu meille opetukseksi ja varoitukseksi (Room. 15:4). Kuten muinoin Jumala lähetti palvelijoidensa kautta varoituksia kansalleen Israelille (2.Aik. 36:15-16), samoin Hän on lähettänyt varoituksia Suomen kansalle, mutta olemmeko kuulleet? Israelin kansa sulki sydämensä ja veti tuomiot yllensä. Näinkö tapahtuu myös Suomen kansalle?

Herra Jeesus! Armahda meitä
Jukka
 


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa