Nicky Cruz

Rukousaiheet

Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 11. Heinä 2017 21:02

*
Huoli painaa vielä niin pyytäisin teitä muistamaan Nicky Cruzia rukouksin. Nicky eksyi uskomaan eksytysoppiin. Herra tietää. Lisäksi Bethelin haudalta tuotu eksytyksen henki huolettaa koska hän on menossa sinne missä se haudalta tuotu eksytyksen henki. Nickyn puolesta pyytäisin rukoilemaan varjelua.

Kiitos etukäteen kun muistatte Nicky Cruzia rukouksin!
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7913
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja george » 13. Heinä 2017 18:39

Linkkiä?
george
 
Viestit: 214
Liittynyt: 22. Huhti 2015 07:10

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Jukka » 14. Heinä 2017 07:15

vaisuliini kirjoitti:Nicky eksyi uskomaan eksytysoppiin.


George eilen jo pyysikin linkkiä jossa kerrotaan Nickyn 'opissa eksymisestä'. Minäkin toivon näkyviin sellaista linkkiä. Itse kirjoitan hyvin suoraan näistä eksytyksistä, mutta pyrin siihen, että voin aina osoittaa kirjoitukseni tosiksi. Toisaalta olen tässä varoitustehtävässäni julkinen henkilö jonka yhteystiedot löytyvät mm kotisivultani http://www.jukkavirtanen.com/425676366

Hyvää perjantaipäivää
Jukka Virtanen
Karjalohja
Jukka
 

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 14. Heinä 2017 20:49

*
Ei minulla ole linkki mutta moni tiesi jo asian paitsi minä. Sain tietää vasta viikko sitten. :wtf: :? Mutta kun minun oli vaikea uskoa sitä todeksi ja sinä hetkellä mieleeni selkeä muistikuva muistui niin muistan nähneeni Nickyn opetusta tv:sta ja se opetus haistahtaa minusta menestysteologian opilta ja siten se pääsi unohtumaan kokonaan täysin. :shock: :?

En ole seurannut Nickyä mutta moni uskova näyttää seuranneen häntä paljon. En viitsinyt kysyä heiltä vaan taustailijana seurasin heidän keskustelua. Olin surullinen lukiessani sitä keskustelua mikä koskee Nicky Cruzia. :shock: :cry: Siksi pyysin muistamaan häntä rukouksin että hänellä usko ojentautuisi terveellä tavalla kohti Kristusta ja tulisi terveeseen uskoon koska hän tuli jo terveeseen uskoon David Wilkersonin kautta mutta 90-luvulla eksyi uskomaan menestysteologian oppia. :shock: :?

En muista minkäniminen pastori oli kun se oli Nicky Cruzin seurakunnan pastori joka käräytyi huumeen takia. :o :wtf: :?

Rukoilkaa Jeesuksen nimessä Cruzin puolesta! :wise3:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7913
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Jukka » 20. Heinä 2017 01:16

No niin, Niki tuli ja Niki meni. Kävikö kukaan teistä Seinäjoella paikan päällä kokouksissa? Tai onko joku katsonut niistä kokoustaltioita? Ainakin UskoTV:n sivustoilta löytyy (ilmaiseksi). Seinäjoen helluntaiseurakunnastakin äänitteitä saa (mutta ei ilmaiseksi vaan 30 eur kpl, eikä niitä päässyt seurakunnan sivultakaan maksutta katsomaan).

Tästä Nikin ensimmäiseen puheeseen
> http://www.uskotv.fi/saarnat/summerfest ... z-pe-14-7/
Nikin puhe alkaa kohdasta 73"10' (siis kohdasta noin 1 t 13 m 10 s ->)

Tässä tarjoutuu nyt tilaisuus arvioida Nicky Cruzin julistuksen sisältöä ja hänen kokouskäytänteitään. Itse kirjoitin lyhyen kritiikin tuosta Nikin perjantai-illan (14.7) saarnasta, mutta se hävisi bittiavaruuteen, voi voi. Kirjoitan uuden kunhan saan puhtia, mutta mielelläni lukisin muidenkin arvioita. Onhan kysymyksessä julistaja, joka on kokouksillaan ja kirjoillaan tavoittanut miljoonia ihmisiä.

Teen foorumia lukeville kysymyksen: "Veisitkö jonkun (ystäväsi, puolisosi, lapsesi, naapurisi) Nikin kokoukseen kuulemaan hänen julistamaansa evankeliumia?"
Jukka
 

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » 20. Heinä 2017 06:59

"Juokse, poika, juokse" on ainakin ihan kaikille suositeltavaa luettavaa. Ja siitähän on tehty elokuvakin kauan sitten. Todella hienoa, että tällaisista oloista uskoon tullut on vielä pysynytkin uskossa. Jeesus sanoo, että joka on saanut paljon anteeksi, rakastaa anteeksi antajaansa paljon enemmän kuin sellainen, jolla ei ole ollut niin suuria syntejä. Vaikka kaikkihan me varmaan koemme oman syntisyytemme maailman pahimmaksi. Nykyiseen Nicky Cruziin en ole tutustunut, mutta tiedän, että kova on tie tuolla taustalla varmasti ollut :(
Aamu-Usva
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 16. Loka 2011 20:57

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Jukka » 20. Heinä 2017 12:35

Aamu-Usva kirjoitti:"Juokse, poika, juokse" on ainakin ihan kaikille suositeltavaa luettavaa. Ja siitähän on tehty elokuvakin kauan sitten. Todella hienoa, että tällaisista oloista uskoon tullut on vielä pysynytkin uskossa. Jeesus sanoo, että joka on saanut paljon anteeksi, rakastaa anteeksi antajaansa paljon enemmän kuin sellainen, jolla ei ole ollut niin suuria syntejä. Vaikka kaikkihan me varmaan koemme oman syntisyytemme maailman pahimmaksi. Nykyiseen Nicky Cruziin en ole tutustunut, mutta tiedän, että kova on tie tuolla taustalla varmasti ollut :(


Huokaus. Et sitten saanut ilmoille suoraa vastausta kysymykseeni "Veisitkö jonkun (ystäväsi, puolisosi, lapsesi, naapurisi) Nikin kokoukseen kuulemaan hänen julistamaansa evankeliumia?" Noh, toisaalta ymmärrän ettei siihen voi vastata jos ei ole aikaa tai halua kuunnella tuota esille laittamaani taltiota.

Itse olen lukenut vain otteita Nikin kirjasta Juokse poika juokse ja siitä on aikaa. Koskettava tarinahan se oli ja sitä paitsi ihmeellinen todistus Jumalan varjeluksesta, kun Nikiä ei teloitettu 1950-luvulla tekemistään surmatöistä. Niki on kierrellyt ahkerasti eri maanosissa kertomassa kokemastaan pelastuksesta sekä kirjoittanut useita kirjoja. Nikin julistusta on kuunnellut ja hänestä on lukenut sadat miljoonat ihmiset. Koska hän yhä aktiivisesti (78-vuotiaana) kiertää julistamassa ja jakaa materiaaliaan, on meidän syytä tutkia millaista evankeliumia hän levittää. Olet(te)ko samaa mieltä? Emme voi pelkästään nojautua siihen, mitä tiedämme Nicky Kruz'ista vuosikymmenten takaa, sillä kenelle tahansa voi käydä kuten galatalaisille joille Paavali kirjoitti: "Te juoksitte hyvin; kuka esti teitä olemasta totuudelle kuuliaisia?" Gal 5:7

Yritän vielä tänään kirjoittaa arvion Nikin perjantaisesta kokouksesta (14.7). Eilisen sain sählättyä bittiavaruuteen, kuten jo kerroinkin... se jurppii, siis se tekstin kadottaminen.

Lisäys 20.7 illalla: En saanut mitään valmista tähän jatkoksi. Yritetään huomenissa uudelleen!
Viimeksi muokannut Jukka päivämäärä 20. Heinä 2017 23:29, muokattu yhteensä 1 kerran
Jukka
 

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 20. Heinä 2017 23:26

*
Yritä sinä Jukka muistaa välillä tallentaa kirjoitustasi päivittämällä ettei katoa bittiavaruuteen. ;gladly:

No voin nyt lyhyesti kertoa että erään tervehenkisen uskonveljen mukaan Nickyn saarna livenä siis videossa on raitishenkistä.

:pc:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7913
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Jukka » 21. Heinä 2017 10:41

vaisuliini kirjoitti:No voin nyt lyhyesti kertoa että erään tervehenkisen uskonveljen mukaan Nickyn saarna livenä siis videossa on raitishenkistä.

Tästä Nikistä ja hänen saarnastaan alkaakin kehittymään oikein sellainen proto-esimerkki siitä kuinka kavalasti ajassamme "toinen jeesus ja toinen henki" pääsevät sisälle seurakuntaan. Vai että raitishenkiseksi saarnan arvio tervehenkinen uskonveli. Katsotaanpas hieman tarkemmin nyt tuota Nikin saarnan sisältöä ja hänen käytänteitään johdattaa kuulijoita.

Näissä uskonsanan sekä menestys- ja valtateologian kokouksissa ensimmäinen askel onnistumiseen on se, että puhuja saa kuulijat mukaan. Tämä tehdään musiikin ja jutustelun avulla. Tässä läpi kokouksen käytetään niitä. Aloitetaan kertomalla (tässä videolla näyttämällä) Nikin menestyksekkäästä palvelutyötä, sitten hänet itsensä kutsutaan lavalle, yleisöä pyydetään antamaan hänelle "oikein raikuvat aplodit". Niki kehottaa kuulijoita nousemaan ylös ja tervehtimään ympärillään olevia sekä tekee kysymyksiä heille (kohdasta 1t 10 min eteenpäin 2-3 minuuttia). Itse asiassa jo nyt pari minuuttia lavalla oltuaan Niki on päässyt huomion keskipisteeksi ja otteen yleisöönsä hän osaa pitää loppuun saakka (kunnes ojentaa mikin Tuppuraiselle). Seuraa erinomaisen koskettava saarna ajankohtaisista aiheista (perheestä, nuorisosta, synnin kavaluudesta) ja se uppoaa kuin häkä "tervehenkisiin uskovaisiin". Heillä on ajallisia ongelmia ja heidät on saatu ymmärtämään se, mutta myös se, että Jeesulla on vastaus niihin. Taitavasti Niki johtaa heitä rukoilemaan, neuvoo ja käskyttää: "Sano se ääneen, toista se, sano kovempaa!" Kokousosion tässä vaiheessa musiikin pitää näissä kokouksissa soida taustalla sielunvoimien kiihottamiseksi ja sehän soi siellä lumoavasti. Ja tällaista roskaa pidetään evankeliumina. Tai no, onhan se sitä toista evankeliumia, josta puuttuu ristiinnaulittu Jeesus. Tämä harhainen illuusio särkyy vain siellä, missä julistetaan syntien anteeksisaamista Jeesuksen veressä niille, jotka tulevat parannukseen. Ei auta mitään vaikka ajallisen elämän asiat saadaan kuntoon, jos ei sydän tule pestyksi puhtaaksi synnistä.

Pari kohtaa Nikin puheesta.
Niki kertoo olevansa romanttisesti rakastunut Jeesukseen kohdasta 1t 47 min ja siitä eteenpäin
Kohdasta 2 t 2 min 30 sek eteenpäin Niki kertoo meille annetusta auktoriteetista jolla "me täytämme tämän salin Jumalan läsnäololla ".

Jokainen voi tykönänsä miettiä meneekö tämä auktoriteettiasia tällä tavoin, että käskemme Jumalaa ja että me täytämme jonkun kokouspaikan Jumalan läsnäololla? Voi hyvä tavaton tätä pimeyttä. Rukoillaan, että Jumala avaisi meidän silmämme näkemään ja antaisi meille valkeat vaatteet.
Jukka
 

Re: Nicky Cruz

ViestiKirjoittaja Peace In Rest » 21. Heinä 2017 10:56

En jaksa kuunnella videota, enkä osaa ottaa kantaa tarkemmin mitä puhuja mahdollisesti tarkoittaa, mutta Jukan esittämänä minulle tuli mieleen, että tarkoitetaankohan tuossa Jumalan käskyttämistä, vai pimeyden voimien käskyttämistä? Tuon referoinnin perusteella kuulostaa siltä, että puhuja ajattelee meillä olevan annettu auktoriteetti ja voima ajaa pimeyden voimat pois, eli niinollen tuoda Jumalan valo (ts läsnäolo) pimeyden tilalle.

Jokainen voi sitten arvioida miten tämä sopii yhteen Raamatun sanoman kanssa, tuli vain mieleen että ehkä tätä on tarkoitettu.

Mitä tulee tällaisiin yksittäisiin tapahtumiin ja puhujiin, mielestäni ei ole hyödyllistä keskittyä niihin. Positiivisessa tai negatiivisessa mielessä.
Peace In Rest
 
Viestit: 468
Liittynyt: 09. Loka 2016 21:47

Seuraava

Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron