Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

Yleistä keskustelua, aihe on vapaa

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » 05. Kesä 2017 21:23

Se on kyllä jännä, että kristinuskon parissa esiintyviin uskonnon outoihin ilmentymiin suhtaudutaan yhteiskunnassa erittäin negatiivisesti, mutta jos outouksia tapahtuu joissain vieraissa uskonnoissa, niin niihin suhtaudutaan hyvinkin ymmärtävästi. Johtuukohan tämä siitä, että kaiken sekularisoitumisen keskellä kristinuskoa pidetään kuitenkin jollain tavalla "omana" ja luullaan, että tunnetaan se kenttä ja mitä siihen kuuluu. Todellisuudessahan on kristillisiä suuntauksia, joissa elävät ihmiset ovat kuin aivan toisesta kulttuurista. Äärikarismaattisten ilmiöiden keskellä eläneet lapset usein häpeävät uskonnollista taustaansa, koska yhteiskunta halveksii sitä. Ei muslimilapsilla ole syytä hävetä isiensä pyllistelyjä ja muita outouksia meidän yhteiskunnassa, koska sitä pidetään hyväksyvästi osana heidän kulttuuria ja uskontoa. Jos kristitty rukoilee esimerkiksi työpaikalla tai lukee julkisesti Raamattua, niin häntä pidetään outona, mutta ei oranssikaapuista lootusasentotyyppiä keskellä toria halveksita samalla tavalla varsinkaan jos hän selkeästi on ulkomaalainen. Mielenkiintoista tällainen ihmisten asennemaailma ja suhtautuminen asioihin. Eikä tietenkään voi kaikkiin yleistää, mutta yleisesti vähän vaikuttaa tältä. Ei samanlaisia juttuja Suomessa varmaan julkaistaisi islamista tai buddhalaisuudesta kuin mitä julkaistaan kristillisistä "lahkoista", koska sitä pidettäisiin hyviä tapoja loukkaavana. Toisaalta nämä äärikarismaatikot saavat varmaan kaikesta julkisesta parjaamisesta vain lisää voimaa, koska voivathan he nyt paremmin soveltaa itseensä vainotuksi tulemisen sanaa Raamatusta.
Aamu-Usva
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 16. Loka 2011 20:57

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja SavingGrace22 » 06. Kesä 2017 13:40

Ja tänään Iltalehti myös uutisoi aiheesta: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017060 ... 6_u0.shtml

Ja monet tämän lukijat saavat täysin väärän kuvan evankeliumista ja raittiista kristinuskosta, pahimmassa tapauksessa tulevat "rokotetuiksi" evankeliumille... :(

2.Piet.2:1-3 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -
ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. -Ef. 2:8-9
SavingGrace22
 
Viestit: 50
Liittynyt: 14. Joulu 2015 18:47

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Peace In Rest » 06. Kesä 2017 19:39

SavingGrace22 kirjoitti:Ja tänään Iltalehti myös uutisoi aiheesta: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017060 ... 6_u0.shtml

Ja monet tämän lukijat saavat täysin väärän kuvan evankeliumista ja raittiista kristinuskosta, pahimmassa tapauksessa tulevat "rokotetuiksi" evankeliumille... :(


Minä en usko, että monelle lukijalle käy noin. Kyllähän lähestulkoon jokaiselle suomalaiselle on perus luterilaisuus tuttua, ja edustaa heille kristinuskoa aidoimmillaan. En usko, että kovin monet alkavatkin ajatella tuollaisen lehtijutun perusteella, että tuo onkin aitoa kristillisyyttä. Eiköhän suurin osa ajattele tuon olevan omituista lahkolaisuutta, ja perinteinen evankelisluterilaisuus ilmentää heille edelleen aitoa kristillisyyttä. Eli mielestäni he ovat jo aika hyvin "rokotettuja" aidolle evankeliumille.
Peace In Rest
 
Viestit: 468
Liittynyt: 09. Loka 2016 21:47

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » 06. Kesä 2017 19:50

Itse olen ainakin elämässäni lapsesta asti nähnyt ja kuullut kristillisellä kentällä monenlaista ja nähnyt uskovien virheellisyydet. Kuitenkin minä tulin uskoon. Eivät tällaiset jutut voi kaikkivaltiasta Jumalaa estää ja ihmisethän eivät tule uskoon itse, vaan Hänen voimassaan.
Aamu-Usva
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 16. Loka 2011 20:57

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja MrKerimäki » 07. Kesä 2017 09:43

Se ,mitä itse olen saanut Hengessä ymmärtää asioita on eksytyksistä yleisesti......monet ateistit ja häilyvät menettävät sen viimeisen toivonpilkahduksen ja häivän itsessään kun näkevät juuri tällaista sekoilua ,jota kutsutaan uskoksi.Myös ev.lut.toiminta kaikkine vääryyksineen on tätä samaa .

Hurjinta ,mitänyt väitän on se ,että monella ei uskovalla/ ateistilla saattaa olla jopa puhtaampi näkökyky asioista ,kuin näillä eksyttäjillä ja sillä porukalla ,mikä menee mukana mitään koettelematta suuren johtajan tai "puolueen (srk) mukana.

Tarkoitan sitä ,että on vielä ihmisiä ,joita Jumala vetää varovasti magneetin lailla oikealle tielle ja heillä on silloin oikea suunta ..oikea tie vaikka itsekkään eivät sitä tajua kävellessään ja silloin tällainen uskonnollinen harha on paha asia heille.
MrKerimäki
 
Viestit: 446
Liittynyt: 23. Maalis 2017 12:49

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja PetriFB » 20. Kesä 2017 12:49

Espoon Metro areenalla oli 19-20.5.2017 Nouse Suomi -suurtapahtuma, jossa pääpuhujina olivat Heidi Baker ja Guillermo Maldonado. Tapahtuman järjestäjänä toimi Missiomaailma ry. Heidi Baker ja Guillermo Maldonado edustavat kumpikin epätervettä kristillisyyttä sekä kantavat mukanaan vierasta tulta. Herra Jeesus sanoi löytäneekö Hän uskoa maan päältä kun Hän tulee sekä että ennen Hänen tulemustaan nousee monta väärää profeettaa ja voideltua, jotka eksyttävät jos mahdollista valitutkin (Jeesuksen opetuslapset). Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/nousesu ... htuma.html
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Avatar
PetriFB
 
Viestit: 3609
Liittynyt: 09. Marras 2010 12:30

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Linnea » 12. Huhti 2018 20:54

Ilmeisesti Nouse Suomi -tapahtuma on muuttanut nimensä Kingdom Conferenceksi ja tulee taas.

https://www.kingdomconference.fi/

https://www.youtube.com/watch?v=tAM9HumsBZ8
Linnea
 
Viestit: 182
Liittynyt: 28. Syys 2017 15:48

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Linnea » 13. Huhti 2018 12:01

Kingdom Conference kirjoitti:Toukokuun Kingdom-konferenssi Vantaalla on peruttu. Kingdom -konferenssi Vantaan Energia Areenalla 25.-26.5.2018 on päätetty perua vähäisen kiinnostuksen johdosta. Missiomaailma ry on järjestänyt isoja tapahtumia vuosia ja ne ovat olleet usein menestyksekkäitä. Tällaisiin isoihin areenatapahtumiin liittyy usein suuri taloudellinen riski. Ennakoitua selvästi pienempi lipunmyynti ja etukäteispainotteiset taloudelliset sitoumukset pakottivat meidät tähän ratkaisuun tämän vuoden osalta.
Linnea
 
Viestit: 182
Liittynyt: 28. Syys 2017 15:48

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Juha » 13. Huhti 2018 12:17

Hyviä uutisia siis. :)
Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sieltä alas? Kuka on koonnut kouriinsa tuulen? Kuka on käärinyt vedet viitan sisään? Kuka on asettanut kohdalleen kaikki maan ääret? Mikä on hänen nimensä ja mikä hänen poikansa nimi, sinähän sen tiedät? Sananl. 30:4
Avatar
Juha
Site Admin
 
Viestit: 1702
Liittynyt: 29. Heinä 2012 03:40

Re: Järkyttävää katsottavaa Nouse Suomi 2017 tapahtumasta

ViestiKirjoittaja Jukka » 13. Huhti 2018 23:39

Juha kirjoitti:Hyviä uutisia siis. :)


Todellakin hyviä uutisiä. Se viime vuoden kokoussarja oli aivan järkyttävä. Tänä vuona näyttää heidän jumalansa -mammona- torkahtaneen. Tällaiseen on syytä varautua, kun myyskennellään Jumalan sanaa, jota Herra tarjoaa "rahatta ja hinnatta" (2.Kor. 2:17, Jes. 55:1ss)
Jukka
 

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 27 vierailijaa

cron