"Tage" Tammisaaresta

Rukousaiheet

"Tage" Tammisaaresta

ViestiKirjoittaja pekka » 29. Syys 2011 19:16

Juttelin tänään pitkään Tagen kanssa samalla kun hän otti huikkia pullostaan. Hän on vanhempi mies ja alkoholiongelmainen, ollut jo useita vuosia. Hän kuitenkin hakee elämäänsä Jeesusta ja hänen puolestaan on silloin tällöin rukoiltukin. Hän on itsepäisesti siirtänyt uskonratkaisuaan useita kertoja, eikä juuri lue omistamaansa Raamattua. Juovuspäissään hän on rukoillut kaiketi useaankin kertaan armoa Jeesukselta mutta ei juurikaan rukoile selvinpäin. Tage myös kiroilee huomiota herättävän paljon kun kertoo jotakin. Tage on hyvin eläinrakas ihminen ja hänellä on lämmin sydän. Kerroin hänelle Jumalan tahdosta ja Herrastamme Jeesuksesta Kristuksesta ja vastasin kun hän kyseli kaikenlaista mikä on askarruttanut jo pitkään hänen mieltänsä. Hän alkoi itkemään kun lopulta jouduin jatkamaan matkaani ja kiitti ja sanoi, että tämä keskustelu jäi hänen mieleensä. Toivotin hänelle Jumalan Siunausta ja Herran Jeesuksen Armoa.

Herra Jeesus, sinä näet kuinka vaikeaa hänellä on, johdata hänet taivaan kotiin ja anna hänen sydämelleen rauha. Kiitos, että sain puhua hänen kanssaan ja auta myös Mauria kun hän hakee sinua elämäänsä pelastamaan ahdistuksen keskellä. Pyydän ja anon näitä asioita sinun nimessäsi, amen.
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Re: "Tage" Tammisaaresta

ViestiKirjoittaja lara.tomb.raider » 30. Syys 2011 12:00

Anon sitä, että Jeesus kohtaisi tämän Tagen :amen4: ! Jeesus voi tulla elämään niin merkittäväksi, että koko elämä muuttuu, eheytyy ja siihen tulee uutta "ryhtiä". Kiitän siitä, että Pekka on saanut kertoa Jeesuksesta. Toivon myös, että Tagen ulkoiset puitteet voisivat tulla kuntoon.

Riippuvuussairaus ei ole helppo. Tiedän sen kokemuksesta. Alkoholismiin liittyy vielä sosiaalinen puoli, joten vanhoista kavereista luopuminen ja uusien löytäminen ei ole helppoa. Toivon todella, että Tage voisi löytää elämäänsä oikeita kristittyjä ystäviä.
lara.tomb.raider
 
Viestit: 204
Liittynyt: 04. Tammi 2011 10:33
Paikkakunta: Satakunta

Re: "Tage" Tammisaaresta

ViestiKirjoittaja eerika » 02. Loka 2011 03:13

:prayer4:

Rukoilen kanssasi.
Herra elää ja Hän voi. :amen4:
Jeesus on Voittaja !
Avatar
eerika
 
Viestit: 153
Liittynyt: 19. Maalis 2011 16:49


Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron