Syöpäsairaan puolesta

Rukousaiheet

Syöpäsairaan puolesta

ViestiKirjoittaja pekka » 28. Kesä 2015 11:23

Tuli etelä-Suomesta tekstiviesti jotta tulisi rukoilla erään syöpäsairaan naisen puolesta jolla on nyt erittäin paha tilanne menossa kun hän taistelee sairautensa kanssa. Näin luki viestissä, lainaan tuota viestiä hiukan:


”syöpä levisi rinnasta aivoihin, menee viikon jälkeen aivoleikkaukseen. Rukoilkaa, ettei hän halvaantuisi KIITOS!”



Eli hätä on nyt suuri ja nyt tarvitaan Jumalan apua tähän kauheaan tilanteeseen mikä tuolla naisella on menossa elämässään tuon vaikean sairautensa kanssa.

Minulla ei ole kaikkia yksityiskohtia tiedossani tuosta tapauksesta mutta joka tapauksessa rukoillaan tuon naisen puolesta ja toivotaan että hän saisi vielä tuosta kuntoutua ja selviäisi nyt tuosta tulevasta leikkauksesta mahdollisimman hyvin.


Rakas taivaallinen Isä, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, kuule tämä hätähuutomme tuon sairaan ihmisen puolesta. Sinä tiedät kuka hän on ja tiedät kaikki asiat hänen elämästään ja näet hänen vaikean tilanteensa.

Huudamme sydämestämme sinun puoleesi ja pyydämme Sinulta että armahdat häntä ja parannat hänen vaikean sairautensa, laske auttava kätesi hänen yllensä. Tätä me pyydämme Sinulta Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Taivaallinen Isämme, me jätämme tämän esirukouksemme Sinun eteesi. Vain Sinä voit tätä ihmistä auttaa. Sinun on kaikki valta, voima ja kunnia, aina ja iankaikkisesti, amen.

Tapahtukoon Sinun tahtosi. Kiitämme Sinua kaikesta sydämestämme Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron