Väkivaltainen ero

Rukousaiheet

Väkivaltainen ero

ViestiKirjoittaja Mikko Murpatti » 22. Huhti 2014 22:34

Voisiko ne jotka kokee niin rukoilla erään naisen puolesta joka heitti päihderiippuvaisen kumppaninsa ulos omasta asunnostaan ja on nyt peloissaan kun mies oli väkivaltainen ja suuttui. Mies on uhkaillut naisen läheisiä, että jos tulee ero niin heille käy huonosti mies uhkasi ja hän on ennenkin ollut agressiivinen naisen asunnolla.

Pyytäisin rukousta tämän naisen puolesta, jotta hän pääsisi miehestä eroon ilman väkivaltaa tai muuta sellaista, huonekaluja meni jo remonttiin, mutta niitä saa uusia. Nainen on sairas ja heiveröinen eikä kestä fyysisesti pahoinpitelyä, sairauksiensa vuoksi joten pelkään hänen puolestaan :(.


Siunaa Kaikkivaltias Jumala tämä tilanne niin ettei mitään pahempaa saisi tapahtua ja kaikki saisivat elämälleen uuden suunnan ja että tilanne saisi jo vihdoin rauhoittua ja loppua, Jeesuksen nimessä aamen!
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Avatar
Mikko Murpatti
 
Viestit: 3063
Liittynyt: 16. Marras 2012 12:32

Re: Väkivaltainen ero

ViestiKirjoittaja pehmytpusu777 » 26. Huhti 2014 06:52

Mies voisi kokea ne KAUHU-tilat mitä juopottelusta tulee, ja sitten huutaa Herraa Jeesusta avuksi:o) Ja naista koskettakoon Herra parantavalla kosketuksellaan.. Eimen:o)
pehmytpusu777
 

Re: Väkivaltainen ero

ViestiKirjoittaja sisu » 18. Heinä 2014 14:06

Toivon että tähän rukoukseen jo vastattu.. Jeesus rukoilen, ettei tämän naisen tarvitsisi elää pelossa.. ole hänen turvansa ja väkevyytensä. Anna hänen kokea turvallista oloa ja neuvokkuutta Sinussa. Heikoissa Sinä olet väkevä. Toivon ja pyydän rakastavia ihmisiä hänen elämäänsä ja hyvää kestävää muutosta tuon miehen sydämeen. Amen.
sisu
 
Viestit: 23
Liittynyt: 31. Elo 2013 21:46

Re: Väkivaltainen ero

ViestiKirjoittaja Mikko Murpatti » 21. Heinä 2014 11:24

sisu kirjoitti:Toivon että tähän rukoukseen jo vastattu.. Jeesus rukoilen, ettei tämän naisen tarvitsisi elää pelossa.. ole hänen turvansa ja väkevyytensä. Anna hänen kokea turvallista oloa ja neuvokkuutta Sinussa. Heikoissa Sinä olet väkevä. Toivon ja pyydän rakastavia ihmisiä hänen elämäänsä ja hyvää kestävää muutosta tuon miehen sydämeen. Amen.


Totisesti Herra vastasi ja kuuli rukoukset ja hoiti tilanteen lempeästi ja hienosti, niin että mies on nyt poistunut naisen elämästä ja kuitenkaan ei ole mitään vihamielisyyksiä tai riitaa taikka muuta draamaa jäänyt heidän välillensä, vaan tuntuu kuin jokin diplomaatti olisi neuvotellut järkeä ja kärsivällisyyttä tilanteeseen joka meni ihmeellisen helposti!

Kiitos Jumalani Jeesuksen nimessä kuinka olit jälleen armelias ja kuulit ja pelastit kuin sankari koko tilanteen!

Kiitos Herralle ja kunnia ja ylistys!

Surettaa kuinka en tästäkään Jumalan ihmeestä osannut iloita kauemmin ja enemmän vaan otin kuin itsestäänselvyytenä näinkin suuren asian ja ihmeen ja jatkoin matkaani eteenpäin taas pyydellen lisää ja unohtaen kiittää jo saaduista rukousvastauksista.

Mikä viheliäinen ja kiittämätön otus on ihminen ja joskus tuntuu, että kiinnitetän huomioni kaikkeen joka tuntuu raskaalta, vaikka todellisuudessa Jumala rakastaa ja auttaa ja vastaa rukouksiin kokoajan, mutta ei niitä muisteta eikä niistä kiitellä kuin kerta pari, anteeksi Herra kiittämättömyyteni vaelluksellani, anna anteeksi.

Mikä rikkaus olisi muistaa kaikki rukousvastaukset koettelemuksissa ja epätoivossa, niiden varassa uskokin vahvistuisi, mutta ei , on jo kiire murehtimaan huomisesta...
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Avatar
Mikko Murpatti
 
Viestit: 3063
Liittynyt: 16. Marras 2012 12:32


Paluu Rukouspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa