Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

Sinulle joka etsit elämän tarkoitusta

Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

ViestiKirjoittaja Herman » 10. Kesä 2012 23:51

Luonnollisessa tilassaan on ihmiselle sisäisen rauhan ja ilon kokeminen oikeastaan aina täysin riippuvaista siitä, kuinka hyvin hän kokee elämässään menevän. Siksi voi sanoa, että elämä on taistelua menestymisen puolesta (vaikkakin jokaisella varmastin onkin menestymiselle omakohtainen määritelmänsä). Ja vaikka elämässään menestyviä ihmisiä löytyykin keskuudestamme, on kuitenkin varmasti jokaisen tunnustettava, ettei iloa ja rauhaa sisimmässä aina ole. Siksi Raamatun sanoma on mullistava ja ainutlaatuinen; se on nimittäin ainut sanoma joka lupaa sekä tarjoaa meille sellaista iloa ja rauhaa, joka ei ole itsestämme ja omasta menestyksen kokemisesta riippuvaista.

Raamatun tarjoama ilo ja rauha perustuu sille, mitä Jumala on tehnyt. ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan” (2.Kor.5:19). Toisaalla Paavali kirjoittaa Jumalan tehneen kanssamme rauhan Hänen (Kristuksen) ristinsä veren kautta (Kol.1:20). Sovittaessaan ihmiskunnan synnit Jumala avasi meille tien Luojamme yhteyteen. Tuon yhteyden katkeaminen aikojen alussa oli tapahtuma, joka sai aikaan kaiken kurjuuden ja rauhattomuuden jossa ihmiskunta nyt rypee. Toisin sanoen tuon yhteyden avautuminen on tapahtuma, joka ratkaisee ihmisen perimmäisen ongelman, ja voi palauttaa ihmiselle sen rauhan ja ilon joka häneltä synnin tähden oli kadonnut.

On syytä muistaa, ettei tämä rauha ja ilo ole samanlaatuista kuin kirjoituksen alussa mainittu olosuhteista riippuvaiset asiat. Ottaessamme vastaan sovituksen syntiemme puolesta, ei elämästämme tule niin menestyksellistä, että voisimme aina siitä iloita tai kokea rauhaa. Jeesus tuo kuitenkin sisimpäämme paljon syvemmän ja perustavammanlaatuisen onnen, sillä se ei ole mitenkään itsestämme riippuvaista. Me saamme elää siinä uskon kautta Jeesuksen puolestamme saavuttamaan voittoon. Ja kun ymmärrämme, mitä se oikeastaan merkitsee, ei maallinen onni enää olekaan niin tavoittelemisen arvoista. Toki saamme edelleen iloita hyvistä hetkistä, mutta se on vain iloa ilon päälle, Jumalan armosta. Ja huonoina hetkinä meidän ei tarvitse enää kokea ilon ja rauhan katoamista, sillä yhteys Jumalaan ei riipu siitä kuinka menestyneitä koemme olevamme. Raamattu kutsuu tätä luottamusta sielun ankkuriksi, mikä kuvastaa hienosti sitä kuinka se on kiinni jossain meidän ulkopuolisessa, ja pitää meidät kiinni siinä kaikkien myrskyjenkin keskellä.

Jos et vielä ole uskossa Jeesukseen etkä tunne tätä iloa ja rauhaa, kehoitan kääntymään Jumalan puoleen ja pyytämään sydämeesi uskoa. Tunnusta syntisi ja hylkää syntielämä seurataksesi Jeesusta Herranasi ja Vapahtajanasi, niin saat Pyhän Hengen ja sen myötä tämän ilon ja rauhan. Sen voit ottaa uskossa vastaan ja uskoa todeksi, sanoi tunteesi tai järkesi sinulle mitä tahansa. Jos jo olet uskossa Jeesukseen, mutta et kuitenkaan tunne tätä iloa ja rauhaa, on kehoitukseni sinulle täsmälleen sama. Jumala ei katso ihmiseen, vaan jokaiselle Hän on valmistanut saman tien, ja se Tie on Jeesus Kristus. Asettamalla Häneen luottamuksesi, pääset vapaaksi maailmallisista taisteluista ja saat kokea jo tässä elämässä taivaallista iloa ja rauhaa sisimmässäsi, ja saat myös sydämeesi vakuuden siitä, että saat elää tuossa olotilassa iankaikkisesti sinua rakastavan Jumalan kanssa.

Siunauksin Herman.
Herman
 

Re: Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

ViestiKirjoittaja Sonja » 06. Tammi 2013 23:49

Luin oikein ajatuksen kanssa tuon edellisen tekstin, se on täynnä oikeaa asiaa.
Olen löytänyt sydämeeni rauhan ja uskon, jota kauan olin pyytänyt ja rukoillut. Syksyinen vierailu hengellisessä kodissa, jossa puhuttiin johdatuksesta, kerrottiin esimerkkejä Korkeamman läsnäolosta, se hämmensi minua kovin vaikka kiinnostikin. Kotona sitten aloin lukea raamattua ja sen vierailuillan jälkeen jokin lämpö ja onnellinen olo täytti minut. Oli suorastaan pakottava tarve lukea raamatusta lisää miten Jeesus pelasti ihmisiä ja sain tunteen että minäkin kelpaan uskossani. Minua aina vaivannut kuoleman pelko katosi, sain ikäänkuin ajatuksia mieleeni, että kuolemaa ei tarvitse pelätä, Jeesus pelastaa sielun ja enkelit ohjaavat taivaaseen, iankaikkiseen iloon. Myös pimeän pelkoni ei vaivaa enää, en ole enää yksin pimeässäkään. Saan rukoilla apua ja voimaa vaikeisiin tilanteisiin ja kiittää kaikesta hyvästä elämässäni, mitä en ennen ollut täysin tajunnutkaan.
Kun ihmisiä kuolee, en enää ahdistu siitä, vaan uskon, että he ovat päässeet taivaan isän luo. Elämässäni ollut tyhjiö on täyttynyt. Ei ole merkitystä sillä onko naapurilla hienompi auto tai parempi asunto tai saako joku enemmän palkkaa, hienompia vaatteita jne. Eivät ne ole kuin ulkoista pintaa ja olen huomannut, että eivät ne tee ihmistä onnelliseksi kuitenkaan. Minun on helpompi nyt kohdata erilaisia ihmisiä, menestyviä ja tavallisempia, minulla on ilo ja rauha sydämessäni, elämälläni on suunta, tapahtuipa ympärilläni mitä tahansa.
Siunausta kaikille :thumb:
Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu ylitse taivasten ja sinun totuutesi hamaan pilviin asti. Ps.108:5
Sonja
 
Viestit: 22
Liittynyt: 20. Joulu 2012 00:11
Paikkakunta: Itä-Suomi

Re: Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » 07. Tammi 2013 23:24

"Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle (1.Joh.1:16)." ;gladly:
Aamu-Usva
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 16. Loka 2011 20:57

Re: Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

ViestiKirjoittaja Mr Kerimäki » 09. Tammi 2013 16:23

Tuohon Sonjan tekstiin sanoisin että selvästi Pyhän Hengen toiminnalta vaikuttaa nuo kokemuksesi.Siinä pelko saa kyytiä ja kaik Miinus merkkiset asiat jotka on vihollisen käsialaa ne ei kestä Suurinta voimaa vaan pakenee.Pehmyt lämmin pumpuli monesti tuntuu sisällä täälläpäin ja Rauha jolle ei ole vertaa kunnes täytyy taas toimia .Sillä taistelu on käynnissä Henki valloissa ja tarkkana pitää olla.Sitä Rauhaa ei oikein voi tai osaa sanoilla kuvata.
Mr Kerimäki
 
Viestit: 1324
Liittynyt: 02. Joulu 2012 16:47

Re: Voit saada kaiken kestävän ilon ja rauhan!

ViestiKirjoittaja Sonja » 15. Tammi 2013 23:39

Niin Mr Kerimäki, niin minustakin tuntuu, että rukouksiin vastattiin ja Jumala otti Pyhän hengen kautta yhteyttä minuun, antoi sen onnellisen olon ja rauhan, jota mikään ei elämässäni tähän syksyyn asti ollut kyennyt tuomaan. Olin toki ollut onnellinen monta kertaa elämässäni, suurin onni ja autuus tuli kun sain kauan toivomamme lapsemme pari vuosikymmentä sitten, mutta aina vaan oli ollut tunne kuin jossain sisälläni olisi reikä, josta tuuli käy ja aina vaan jotain tuntui puuttuvan.
Enää ei tuuli puhalla läpi sydämestäni, ei puutu mitään merkitsevää, suunta on selvä ja luotan, että käteeni tartutaan, jos meinaan eksyä polulta.
Sen olen myös huomannut, että jos on kiireisiä päiviä ja väsyneitä iltoja, ettei jaksa oikein keskittyä rukoukseen illalla tai ajatella suojausta pyytää, niin hyvin pian meinaa jokin huono fiilis tulla. Sen saa rukouksella ja vaikka jollain hengell.laululla poistumaan. Se on varmaan jokin paha joka yrittää tunkea mieleen, pitää siis olla joka päivä "hereillä" ja suojata rukouksella itseään ja kotiaan ja kaikkia läheisiään.
Siunausta toivotan ;gladly:
Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu ylitse taivasten ja sinun totuutesi hamaan pilviin asti. Ps.108:5
Sonja
 
Viestit: 22
Liittynyt: 20. Joulu 2012 00:11
Paikkakunta: Itä-Suomi


Paluu Hengellinen etsintä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron