ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

Yleistä keskustelua, aihe on vapaa

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja pekka » 02. Tammi 2013 23:12

Jukka-Pekka kirjoitti:Minä rukoilen tämänkin asian puolesta, että silmät avautuisivat näkemään selkeän eron maailman ja Jumalan Valtakunnan välillä. Minulla ei ole aikaa nyt tänään kirjoittaa vastausta esim. Juhalle, joten anteeksi se. Pyydän anteeksi myös sitä, etten ole tullut ymmärretyksi niinkuin olisin toivonut, sillä kirjoitan tänne useasti suoraan ja aikaa on rajotetusti. Paljon minulla on asioita sydämellä, joita haluaisin tuoda esiin. Eräs veli ehdottikin minulle, että kirjoita vaikka wordilla ja kopsaa tänne. Se on hyvä ehdotus. Näin aionkin toimia seuraavan kerran esim. tätä aihepiiriä koskien. Monesti kun olen kirjoittanut, niin jostain syystä pitkä suoraan tänne kirjoitettu kirjoitus häviää taivaan tuuliin. No, kyllähän se harmittaa ja koeteltavaksi ehkäpä rakennukseksikin se olisi voinut olla. Minulla ei ole tarvetta olla oikeassa tai kiistellä ns. sanoista, olla sanankiistojen kipeä. EI! Haluan omalta pieneltä paikalta sydämestäni olla kirkastamassa Herra Jeesusta Jumalan Armosta vain ja ainoastaan tästä lähtökohdasta käsin.
Se, että Jla:n seurakunnassa (= Kristuksen ruumis = kaikki uudestisyntyneet Jumalan lapset) on paljon tänä päivänä lihallisuutta ja sielullisuutta kuin maailmassa ikään, johtuu yksinkertaisesti siitä, että seurakunnissa on alettu mukautua yhä enemmän sen johtajien kautta maailman mukaan ja siten esim. maailmallinen Kristusta kirkastamaton musiikki on päässyt pesiytymään Jumalan lasten keskuuteen, ei kaikkien. Kaikki me olemme keskenkasvuisia ja enemmän tai vähemmän lihallisia, muttei meidän tule jäädä siihen, vaan suostua yksinkertaisesti lihan kuoleman Tielle. Tätä perussanomaa ei seurakunnissa juuri tänä päivänä kuule ja seuraukset ovatkin sitten hedelmineen enemmänkin lihan tekoja. Hengellistä kasvua ei voi pakottaa "hetikohtajustnyt" sinun pitää asettua haluamaani muottiin, jotta olisit hengellinen kristitty. Sellainen on "hengellistä miekkalähetystä", mitä sitäkin on valitettavasti. Raittissa terveessä hengellisessä uskonkasvussa liha kuoleentuu yhä enemmän ja sen myötä Henki saa aikaan yhä enemmän Hengen hedelmiä; musiikissakin.

Rauhaa ja siunausta, :pc:


Olen samaa mieltä. Siunausta sinullekin Juha ja kaikille muillekin.
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Eetu » 02. Tammi 2013 23:13

PetriFB kirjoitti:Raskas rock ja heavyrock ei ole Jumalasta


Heavyrock on aggressiivista musiikkia, jonka luonteeseen kuuluu aggressio. Raamattu sanoo, että Pyhä Henki vaikuttaa uskovissa seuraavanlaisia ominaisuuksia:

Gal 5:22 Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.

Pyhä Henki ei vaikuta aggressiivisuutta, vaan päinvastoin rauhaa (rauhallisuutta). Gal 5:22 Pyhän Hengen vaikuttama rauha tarkoittaa montaa asiaa, rauhaa ihmisen ja Jumalan välillä, Jeesuksen antama rauha, rauhaa ihmisten välillä, rauhaa ja rauhallisuutta ei aggressiivisuutta. Pyhä Henki ei vaikuta Herran Jeesuksen opetuslapsissa aggressiivisia asioita. Heavyrock on aggressiivista musiikkia, sen musiikillinen sointukulku on aggressiivinen. Musiikissa on aina mukana "henki", joka vaikuttaa jotakin.

On sanomatta selvää, että aggressiivisuus on rauhan vastakohta. Heavyrockin pelkkä musiikillinen puoli on jo mielestäni sopimaton uskoville. Raamattu opettaa, että Jumalan valtakuntaa tulee viedä eteenpäin rauhan keinoin ei aggressiivisin keinoin. Tämä kaikki paljastaa sen, että heavyrokissa kyseessä on enemmän ihmisen valinta kuin Jumalan, sillä Jumalan valinta olisi täysin toisen näköinen.

Sitten ns. kristillisen heavyrockin melkein poikkeuksetta esiintyviä lieveilmiöitä: bändin ulkoinen olemus on samanlainen kuin maallisten heavyrock bändien, eli pitkät tukat + pukeutuminen (pukeutumisessa samoja painotuksia). Raamattu puhuu miesten pitkien hiusten olevan häpeäksi. Tämä kaikki paljastaa sen, että kyseessä on enemmän ihmisen valinta kuin Jumalan, sillä Jumalan valinta olisi täysin toisen näköinen.

Uskon elämässä uskovan tulisi keskittyä ominaisuuksiin, jotka rakentavat ja vievät uskovaa eteenpäin terveellä uskonkasvun pohjalla. Entisenä vapaaseurakunnan nuorisotyöntekijänä voin tuoda esille muutaman havainnon, jota olen havainnut. Niiden nuorten uskovien keskuudessa oli todella paljon epätervettä uskonkasvua sekä hengellinen keskittymiskyky oli heikko, jotka kuuntelivat heavyrockia. Samoin näiden nuorten oli vaikeata ymmärtää Raamattua oikealla tavalla ja hyvin usein he ajattelivat Raamatun asioista hyvin liberaalilla tavalla. Heavyrockin aggressiivisen raskas jumputus heikensi näiden nuorten hengellisestä keskittymiskykyä ja kykyä ymmärtää asioita Raamatullisesti oikein. Näissä nuorissa vaikutti voimakkaasti kapina kaikkia terveitä hengellisiä asioita vastaan. Huomasin myös selkeästi joissakin tämän musiikin kautta herkkyyttä sielunvihollisen juonille. Tulin siihen tulokseen, että se heavyrock musiikin raskas "henki" teki näissä nuorissa ikävää jälkeä. Tähän kuului osalla uskovista mustaan pukeutuminen, pojilla pitkän tukan kasvatus, elämä pyöri musiikin ympärillä ei Jeesuksen. Heavyrock ja heavyrockin esittäjät olivat useille nuorille "idoleja", mutta Jeesus ei ollut heidän keskipisteensä.

Läheltä heavyrockin vallassa olevia nuoria nähneenä voin sanoa, että ns. kristillinen heavyrock jäljittelee maallista heavyrockia melkein kaikessa. Hengelliset sanat aggressiivisessa paketissa ei ole Jumalan mielenmukainen tapa evankelioida tai koittaa rakentua uskossa. Otan kärjistetyn esimerkin. Mene huutamaan ja räyhäämään aggressiivisesti puhuen ja huutaen Jeesuksesta, eli kerro evankeliumi aggressiivisuuden kautta ihmisille. Ymmärrämme ettei se ole Jumalan tahto. Jumalan valtakunnan asioita tulee tehdä Jumalan mielenmukaisella tavalla sekä Pyhän Hengen johdatuksessa.

Minulla itselläni ei ole mitään musiikkia vastaan, vaan päinvastoin pidän musiikista ja soittelen myös kitaraa. Tuon kuitenkin esille muutamia asioita heavyrokista ja musiikista yleensä. David Wilkersonille Jumala näytti aikoinaan kuinka tämä raskas ja aggressiivinen musiikki valloittaa seurakunnan. Jumala puhui Wilkersonille ja monille muille, että heavyrock ja raskas rock musiikki ei ole Jumalasta, vaan on paholaisen musiikkia, eikä hengelliset sanat tee siitä hengellistä, vaan se silti pysyy ihmiselle vahingollisena musiikkina.

Nyt on hyvä tarkastella musiikkia ja hevirokkia, että saamme selville, miksi heavyrock musiikkina on ihmisille haitallista, vaikka sanoitukset olisivat kuinka hengellisiä tahansa. Jo aikoja sitten on tutkittu, että musiikki vaikuttaa ihmisiin hyvällä ja myös huonolla ja vahingollisella tavalla. Musiikin vaikutus ihmiseen voi tapahtua nopeasti ja on pitkäkestoista. Musiikki vaikuttaa ihmisen tunteisiin ja fysiikkaan sekä sillä on myös hengellinen puoli, joka voi olla Jumalasta tai paholaisesta. Musiikilla voidaan vaikuttaa ihmisen mielialaan sekä fyysisiin toimintoihin. Musiikilla voidaan heikentää tai vahvistaa mielialaa sekä ruumiintoimintoja. Musiikki vaikuttaa hengitystiheyteen, ihon sähkövastukseen, pupillien laajentumiseen, voi lisätä verenpainetta sekä kiihdyttää sydämenlyöntejä.

On tutkittu ja todettu, että klassinen musiikki rauhoittaa ihmistä sekä saa sydämen lyömään rauhallisesti musiikin tahdissa. Kun ihmisen keho rentoutuu musiikin kautta, niin mielenalue kykenee keskittymään ja tulee vakaammaksi. Klassinen musiikki vähentää verenpainetta sekä lisää kykyä keskittyä ja auttaa asioiden oppimiseen. Musiikki vaikuttaa aivoihin ja sekin on tieteellisesti tutkittu ja testattu. Tämän on nykytiede tutkinut ja vahvistanut. Raamatussa tämä tieto on ollut jo tuhansia vuosia, sillä me muistamme kaikki kuinka Daavidin kanteleen soitto auttoi kuningas Saulia, jolle tuli parempi olo kuin Daavid soitti hänelle. Raamattu sanoo jopa niin voimakkaasti, että paholainen väistyi Saulista, koska hänelle tuli niin hyvä olo kun Daavid soitti hänelle.

Tutkimusten mukaan raskas rock ja heavyrock vaikuttaa ihmisen kehossa lihasheikkoutta sekä vaikuttaa aivoihin, niin että voi esiintyä oppimis- ja käytöshäiriöitä. Kova ääninen musiikki rikkoo myös kuuloelimiä. Mitään musiikkityyliä ei saisi soittaa liian lujaa. Heavyrockin perusluonteeseen kuuluu, että sitä soitettaan todella lujaa, jolloin sen haitalliset vaikutukset korostuvat ja lisääntyvät. Heavyrock lisää sydämenlyönti nopeutta. Heavyrock musiikkina vaikuttaa siis vahingollisesti ihmisen kehoon ja sen elintoimintoihin. Edes hengelliset sanat eivät poista musiikin aiheuttamia vaurioita ja ongelmia. Tämän tähden on selvä asia, että Jumalan tahto ei ole, että uskovat soittavat tai kuuntelevat heavyrokkia. Tämän tähden myös Jumala varoitti seurakuntaa Wilkersonin ja monien muiden kautta raskaasta rokista (heavy jne.), että sitä ei saisi päästää seurakuntaa nuoria turmelemaan.

Minä itse uskon, että heavyrock on syntynyt pimeyden päämajassa siksi sen musiikillinen luonne on ihmistä tuhoava, joka aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia aivoihin ja koko kehoon. Uskovien ei tulisi koittaa voittaa nuoria "kristillisen" hevirokin kautta Kristukselle, vaan Raamatullisen evankeliumin kautta, joko julistamalla sanaa tai soittamalla oikeata ja kunnollista hengellistä musiikkia, jossa on hengelliset sanat sekä musiikin luonne sellaista, joka ei vahingoita ihmistä.



Totisinta totta. Tai no mikä minä olen sanomaan, kuuntelen yhä sekä maallista että "kristillistä" heviä. Tekosyyni sille on se, että käsittelen aviokriisin aiheuttamia turhautumisen tunteita kuuntelemalla aggressiivista musiikkia. Ehkä pystyn lopettamaan sitten kun tämä parisuhdearpajaistoiminta on päättynyt, eli joskus juhannuksen tienoilla vaimo sitten kertoo lopullisen mielipiteensä avioliiton jatkumisesta. Hevin kuuntelua on helppo vähentää vaikkapa menemällä metsään retkelle. Toimistohommissa kun olen, niin siellä hevi pitää hereillä ja työtahdin kohdillaan, tehokkuus on päivän sana. Mutta en suosittele hevin kuuntelua kenellekään ja yritän itsekin lopettaa, tai ainakin vähentää.
Eetu
 

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Hipsunen » 03. Tammi 2013 00:26

pekka kirjoitti:Kiitos, Siunattua loppuiltaa sinullekin Hipsunen.


Parhainta musiikkia on minusta kaiketi laululintujen visertely metsän puissa kun saa sitä kesäisin kuunnella varsinkin puhtaan luonnon rauhassa ja keskellä. Kiitos siitä Herralle.


Ps. 104:12

Niiden partailla asuvat taivaan linnut ja visertävät lehvien välissä.


Jes. 31:5

Niinkuin liitelevät linnut, niin varjelee Herra Sebaot Jerusalemia-varjelee ja pelastaa, säästää ja vapahtaa.


Hes. 31:13

Sen kaatuneella rungolla asuvat kaikki taivaan linnut, ja sen oksien ääressä oleskelevat kaikki metsän eläimet-


Kyllä, lintujen viserrys on yksi kauneimmista ja rauhoittavimmista äänistä vaikka onkin vain lintujen kommunikointia ja ääntelyä, pidän itse siitä myös hyvin paljon.

Kaunis ja rauhallinen musiikki on tietenkin mielestäni korvaan paremman kuuloista kuin rock musiikki, mutta mielestäni Jumalan Henki ei ole mikään arka lintu kuitenkaan, jos joku aidosti sydämmellään Jumalalle haluaa ylistääkseen laulaa, niin mikään taustalla ei sitä poista vaikka taustalla joku hakkaisikin rumpuja tai tulisi mekkaloimaan.
Hipsunen
 
Viestit: 24
Liittynyt: 15. Joulu 2012 19:04

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Jasmiini » 03. Tammi 2013 02:28

:wtf:
Viimeksi muokannut Jasmiini päivämäärä 06. Loka 2014 14:47, muokattu yhteensä 1 kerran
Jasmiini
 

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja pekka » 03. Tammi 2013 03:45

Tässä on todella kaunista ja rauhallista kantelemusiikkia:


http://www.youtube.com/watch?v=oHomwnB3P48


Gal. 5:22

Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.


Ps. 33:2

Ylistäkää Herraa kanteleilla, soittakaa hänelle kymmenkielisillä harpuilla.


Ps. 147:7

Veisatkaa Herralle kiitosvirsi, soittakaa kanteleilla kiitosta meidän Jumalallemme.


1. Sam. 16:23

Niin usein kuin Jumalan lähettämä henki tuli Sauliin, otti Daavid kanteleen ja soitti sitä; silloin Saulin oli helpompi ja parempi olla, ja paha henki väistyi hänestä.


Job 21:12

He virittävät laulujaan vaskirummun ja kanteleen kaikuessa ja iloitsevat huilun soidessa.


Ilm. 5:8

Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Hipsunen » 03. Tammi 2013 10:54

Jasmiini kirjoitti:Tässä myös eräs aihepiiriä koskeva esimerkki. Vain yksi soitin soi soittajalla. Shamanirumpu. Sen rummutuksella luodaan muuntunut tietoisuuden tila, vaivutaan transsiin ja matkataan henkimaailmaan. Tämänlaisella rummutuksella ja myöskin helistimen soitolla kutsutaan henkiä.

http://www.thuleia.com/shamaanimatka.html

On täysin selvää, että tästäkin löytyy musiikkityyli, joka pahasta lähtöisin, pakanuskonnoista. Tämän kautta tulee hyvin myös esiin se, että musiikin kautta voidaan vaikuttaa ihmisen aivoihin ja sen kautta mieleen. Ei tarvita yhtään sanojakaan, kun itse sävel tai rytmi toimivat mielen ja aivotoimintojen muokkaajana.

Vaikka jonkun mielestä hänelle ei tule jostakin musiikista mielleyhtymä johonkin syntiin, niinkuin humpasta kapakkaan tai metallimusiikista pahuuteen, se tarkoittaa vain sitä, ettei hänelle tule tietoiseen ajatteluunsa assosiaatiota pahuuteen, kapakoihin tai muuhun maailmanmielisyyteen ehkä juuri siksi, ettei ole kuunnellut koskaan kyseistä musiikkia tietyissä tilanteissa. Niinkuin humppaa kapakassa tai metallia jossain tilanteessa, johon liittyy pahuus.
Kuitenkaan tämän perusteella ei voi kieltää sitä, että kyseinen musiikki on kytköksissä noihin tapahtumiin ja asioihin. Ei myöskään sitä, että musiikki kuin musiikki vaikuttaa ihmisen aivotoimintoihin, mieleen ja kehoon, sydämeen ja henkeen.


Pakko sanoa että en usko pelkän rummutuksen olevan ainoa syy tuohon. Jos riivaajahenkiä kutsuu niin ne tulevat, oli taustalla rummutusta tai minkä tahansa soittimen ääntä. Aidossa uudestisyntyneessä ei voi riivaaja asua. En pidä rock musiikkia saatanallisempana musiikkityylinä kuin muitakaan, enkä pidä mitään tiettyä musiikkityliä Pyhänäkään, sekin on mielestäni yhtä väärin kuin sanoa musiikkityylin olevan saatanallinen. Miten uudestisyntynyt uskova voisi tiedostamattaan tehdä saatanallista musiikkia?

Jumalan henki on vahvaa ja se ei katoa vaikka joku rummuttaisi taustalla. Riivaajahenkiä voi kutsua minkä tahansa musiikin tahdissa tai ilman jos niitä kerran haluaa, niin niitä varmasti kutsumalla luokseen saa. Ei pelkkä rumpu sitä mielestäni voi aiheuttaa.

Kapakassa voidaan myös soittaa vaikkapa virsejä. Ei tilanne vaikuta mielestäni millään tavalla itse musiikkiin. (ei se musiikki erillaiseksi muutu vaikka sitä eri paikassa soittaisi.)

Mielestäni tuo Juhan hakaristi esinerkki oli hyvä ja täysin tähän verrattavissa. Monille tulee varmasti siitä merkistä ensimmäiseksi mieleen natsit, koska se on yhdistetty natseihin, mutta merkki ei ole saatanallinen ollut aiemmin, joten ei se sellaiseksi voi myöskään muuttua vaikka sitä natsit käyttivätkin.

Yhtä lailla on kauniita ja rauhallisia saatanallisia kappaleita, ja sellasiakin voi tehdä halutessaan. Ei soittotyyli asiaa muuta. En koe the rainin biiseissä agressiivisuutta. Mutta pakko sanoa että myös saatanan henki voi yhtä lailla tulla esiin rauhallisessa klassisessa biisissä kuin Jumalan Henkikin. Jos joku tekee klassisen biisin joka on ulkoisesti yhtä kaunis kuin harppumusiikki mutta sanat on saatanalliset, niin ei voida kiistää etteikö silloin se olisi saatanallista.

Ei ulkoinen kauneus ole itsestään selvyys että biisissä on Jumalan Henkeä. Tuleeko sinulle mielleyhtymä Jumalaan jos satanisti soittaa pianoa ja laulaa virttä? Empä usko että tulee, siksi on yhtälailla väärin pitää PELKKÄÄ musiikkityyliä Jumalan musiikkityylinä sillä siinä pitää kuulua myös sisäinen kaunes musiikkityylin lisäksi eikä pelkästään ulkoinen. Ihmisen korvaan ulkoinen kauneus kuuluu, jos vaikka nyt satanisti laulaa virttä. Mutta on tietenkin selvää että siinä ei ole Jumalan henkeä.

Pitää muistaa että saatanakaan ei aina pirun sarvet päässä tule esille, eikä saatanan henki aina ulkoisesti ole agressiivista mörinää, sitä voi yhtä hyvin olla klassisen musiikin tahdissa. Tästä syystä on väärin sanoa että pelkkä musiikkityyli on Jumalalle mieluisampaa kuin toinen musiikkityyli. Kaikilla musiikkityyleillä voidaan levittää pahaa ja saatanan henkeä.

Sanomalla että tuo ja tuo musiikkityyli on saatanasta ja myrkkyä helvetistä niin samalla merkkaat jotkin musiikkityylit sellaisiksi missä ei voi saatanaa olla. Väärä väite sillä saatanaakin voi ylistää harppumusiikin tahdissa, silloin klassinenkin musiikki on saatanasta. Eli pelkkä musiikkityyli ei voi olla saatanasta koska kaikilla musiikkityyleillä voidaan saatanaa ylistää ja palvoa. Se että saatananpalvojat agressiivista musiikkityyliä käyttää saatananpalvontaan niin ei tarkoita etteikö sitä saatanaa myös muillakin musiikkityyleillä voitaisi palvoa.
Viimeksi muokannut Hipsunen päivämäärä 03. Tammi 2013 13:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Hipsunen
 
Viestit: 24
Liittynyt: 15. Joulu 2012 19:04

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Eetu » 03. Tammi 2013 12:02

Maa on niin kaunis -virsi on kuulemma ristiretkeläisten laulama laulu. Onhan se maa "kaunis" kun sen täyttää "vääräuskoisten" verellä.

http://evl.fi/Virsikirja.nsf/63fe9e5081 ... enDocument

Ristiretkeläisiä on yhä, tässä esimerkki:

http://www.temppeliherrat.fi/

ja tässä lisää hiukka erilaisia ristiretkeläisiä, pikemminkin tähtien sota -henkivaltaeksytys-retkeilijöitä, ihan uskomatonta tuubaa tuokin:

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000380409.html
Eetu
 

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja pekka » 03. Tammi 2013 13:58

Kiitos kirjoituksistanne, hyviä mielipiteitä vaikka en olekaan samaa mieltä kaikkien kanssa kaikista asioista mitä on kirjoitettu. Mutta pitää muistaa, että kaikilla meillä on oikeus omaan mielipiteeseensä.

Se on selvä asia se, että ev.lut. kirkkoon tulleet rokki, hevi ja metallimessut tai millä nimellä niitä kutsutaankin ja dancemessut ja monet muut niin sanotut maailmassa (joka on pahan vallassa) ei uskovien keskuudessa suurta suosiota nauttivat musiikkityylit ovat tulleet "jäädäkseen" uskovien keskuuteen. Mutta uskon, että ihmiskunnan päivien lopulla Jumala tulee poistamaan kaiken vähänkin epäpyhän seurakuntansa jäännöksen keskeltä, KIITOS HERRALLE!

Raamatussa Jumala ilmoittaa tahtonsa musiikkiasioissa. Olen tuonut minäkin lukuisia Raamatun kohtia mistä selviää, että esimerkiksi harppu- ja kantelemusiikki on Jumalan tahto. Vielä ilmestyskirjassakin mainitaan esimerkiksi kantelemusiikki.

Mutta kuinka on aikojen kuluessa käynyt ja varsinkin nyt kun Jeesuksen toinen tulemus on jo hyvin lähellä? Esimerkiksi rauhallinen harppu-, kantele-, huilu- tai akustinen kitaramusiikki (kuuluvat klassiseen musiikkiin) on lähes kadonnut jo isompienkin kauppaketjujen musiikkiosastojen levyhyllyiltä eli ei enää tahdo tuollaista Jumalan tahdon mukaista musiikkia löytyä. Iso marketti missä yleensä käyn ruokaostoksilla niin sieltä ei löydy enää ainoatakaan niin sanottua klassisen musiikin levyä. Kaikkea muuta kyllä löytyy mikä käy kaupaksi juuri ei uskoville ihmisille mutta siis selvästi Raamatussa ilmoitettu musiikki mihin Jumala mielistyy on lähes kadonnut tänä päivänäkin. Näin on perkele aikojen kuluessa vaikuttanut näissä musiikkiasioissakin ja onhan sen Raamatussa Jumala meille ilmoittanutkin kuinka tulee maailmassa käymään uskovienkin keskuudessa kunnes sitten lopuksi ihmiskunta siirtyy antikristuksen valtakauteen suuressa ahdistuksen ja kärsimyksen ajassa. Elämme nyt niin sanotusti siirtymäkautta tuohon aikaan jossa siis Jumala tulee myös uskollisen seurakuntansa maan päällä seulomaan ja puhdistamaan kaikesta pahasta ja epäpyhästä ja epäraamatullisuudesta.

<Mitä olemme "saaneet" tilalle? Olemme saaneet tilalle levotonta ja rauhatonta musiikkia uskovienkin keskuuteen ja muuta sellaista mikä on juuri päinvastoin kuin Jumalan tahto minkä Hän meille hyvin selvästi Raamatussa ilmoittaa MONIN kohdin.


Tit. 2:12

ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa,


1. Kor. 11:17

Mutta tätä käskiessäni en kiitä sitä, että kokoontumisenne ei tee teitä paremmiksi, vaan pahemmiksi.


Toinen kirje Timoteukselle 3:

12. Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.
13. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.
14. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,
15. ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
16. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,
17. että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.


1. Piet. 5:8

Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.


Ef. 6:12

Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.




JUMALAN SIUNAUSTA JA HERRAN JEESUKSEN ARMOA JA RAUHAA KAIKILLE TÄHÄNKIN PÄIVÄÄN.


Ef. 4:15

vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus,
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

https://annabella-wargh.webnode.fi/
Avatar
pekka
Site Admin
 
Viestit: 5194
Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Jasmiini » 03. Tammi 2013 14:23

:wtf: :think: :crazy:
Viimeksi muokannut Jasmiini päivämäärä 06. Loka 2014 14:48, muokattu yhteensä 1 kerran
Jasmiini
 

Re: ROCK'N'ROLL – MYRKKYÄ HELVETISTÄ

ViestiKirjoittaja Eetu » 03. Tammi 2013 14:34

Tämä nyt ainakin on saatanasta, koska esittävät "kristillistä" bändiä mutta eivät sitä ole:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Stryper

http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20 ... tryper.htm

edit: joo no en tiedä mikä tässä sitten on totuus, ainakaan tuo glam meininki ei ole miehekästä.
Viimeksi muokannut Eetu päivämäärä 03. Tammi 2013 23:16, muokattu yhteensä 1 kerran
Eetu
 

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 25 vierailijaa