Tänään on 19. Maalis 2019 21:21

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Armolahjoista
ViestiLähetetty: 21. Touko 2012 18:27 

Liittynyt: 22. Huhti 2012 16:11
Viestit: 10
Kysyn neuvoa asiassa, joka on ahdistanut minua viime aikoina. Kuuluin nuorena helluntaiseurakuntaan ja sain kielillä puhumisen armolahjan. Olen myös joskus saanut profetioita, mutta harvakseltaan. Kuulun nyt seurakuntaan, jossa pastorimme ei hyväksy sellaista vaan huomauttaa asiasta. Kielilläpuhuminenkin on omaa ylihengellistä siansaksa höpinää hänen mukaansa. Minulle kielilläpuhuminen oli merkityksellistä ja lohduttavaa omissa rukoushetkissäni ja esim. yksin ajaessani, mutta nyt tuo opetus on myrkyttänyt mieltäni ja pelkään olleeni vuosia harhassa. Mietin olenko profetioissa mennyt harhaan, vaikka itse olen toiminut vilpittömästi. Tämä pelko on vaikuttanut jo syvästi rukouselämääni, joka on mielestäni muuttunut kuivaksi. Olen kiitollinen kommenteistanne, haluan seurata Jeesusta koko sydämestäni._________________
Minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan kertoakseni kaikkia sinun tekojasi. Ps. 73:28
Kuva
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Armolahjoista
ViestiLähetetty: 21. Touko 2012 21:03 
Niin kun luin tuota kirjoitustasi kaijuli, niin heti nousi mieleeni, että olet nyt aivan väärässä seurakunnassa, jos noin pastorisi toimii ja ajattelee, opettaa. Jos minä olisin sinun paikallasi, niin nostaisin kytkintä ja kiiruusti sellaisesta seurakunnasta pois. Se tuhoaa sinut hitaasti ja varmasti ja saa sinun uskonelämäsi pohjalukemiin.. :think2:

Minäkin kuuluin helluntai seurakuntaan ja opetuksen takia, jota siellä alettiin opettaa oikeana, niin kun siihen puutuin sain veljet niskaani ja alkoivat painostamaan, hyväksymään niiden opit ja ajattelut, tavan elää uskoaan todeksi. Aikamme sitä vääntöä tehtiin, mutta Jumala alkoi puhua henkeeni ja näytti kerta toisensa jälkeen asioita seurakunnastani ja sen tilasta ja sain voimaa pysyä Raamatun Sanassa ja kestää. Kunnes se tuli aivan mahdottomaksi heidän väärään menneen opetuksensa ja uhkailujensa vuoksi, kun en suostunut elämään, toimimaan, ajattelemaan ja puhumaan Heidän tahtonsa mukaisesti. Erosin siitä seurakunnasta ja Herra on pitänyt huolen senkin jälkeen ja auttanut. Olin siellä evankelistana.

Nyt näen sinun olevan sellaisen seurakunnan keskellä jossa uskosi ei kasva, ei ainakaan oikeaan suuntaan, vaan se tuhoutuu ja vääristyy. Muistan sinua rukouksissani ja että Isän tahto saa tapahtua kohdallasi. Ja jatka vain kielillä puhumista ja rukoilemista, se on Herrankin tahto kohdallasi, näin uskon vakaasti. En usko että olet mennyt profetioissasi harhaan, kun vilpittömin mielin olet toiminut. Me kaikki joskus erhdymme, mutta se ei saa lannistaa vaan pitää rukoilla taivaallista viisautta ja voimaa ja olla valmis, kun Herra haluaa käyttää..Olemmehan vain saviastioita, joita Herra käyttää ja täyttää. :thumb:

Lainaa:
haluan seurata Jeesusta koko sydämestäni.


On hienoa kun haluat seurata Jeesusta ja olla hänen omanaan ja käytössä. Mieti ihan oikeesti, että kantsiiko sun olla noin väärään vievässä seurakunnassa? Sinä päätät ja siitä riippuu myöskin jatkossa uskonelämäsi tila ja kasvu..Herra auttaa sua, kun sitä vilpittömin mielin vaan rukoilet ja pyydät: Mestariltasi Jeesukselta Kristukselta! Voimia, Viisautta ja Siunausta elämääsi! Kaikki selviää, kun Jeesus saa olla purjeissasi.. Halein! :hearts:


  
 
 Viestin otsikko: Re: Armolahjoista
ViestiLähetetty: 22. Touko 2012 20:07 

Liittynyt: 22. Huhti 2012 16:11
Viestit: 10
Kiitos Maria vastauksestasi, tämä on ollut minulle kipeä asia. Kävin seurakuntamme raamattupiirissä, jossa pastori alkoi puuttua koko ajan puheisiini ja mm. kielilläpuhumiseen. Hän mm. kielsi minua laittamasta käsiä hänen olalleen kun hän pyysi esirukousta koska hän ei halua saada väärää henkeä. Minä menin nykyiseen seurakuntaan uudistettuani uskoni vuosien maailmassa olon jälkeen innokkaana ja halukkaana toimimaan seurakunnassa. Kysyin jopa mitä voisin tehdä ja halusin olla todistamassa uskoani. Yhden kerran sain todistaa uskostani, mutta kun erehdyin puhumaan lapsena kokemastani enkelinäystä, joka on minulle ollut merkityksellinen ja kerroin että olen uskonut aina, että Jeesus on minusta huolehtinut ja kutsunut silloinkin kun itse olin kaukana, hän koki minut hurmahenkiseksi enkä ole saanut toista tilaisuutta todistaa uskostani. Pyysin häneltä jotain tehtävää seurakunnassa, hän antoi viestin, että minulle olisi käyttöä keittiössä. Ei niin että ala-arvioisin tuota tehtävää, mutta minun Mestarini tietää, että olen poropeukalo keittiössä ja hyväksyy silti minut. Sain kokea halveksuntaa seurakunnan osaavilta rouvilta omaan kömpelyyteeni. Kun kerroin, että koen kutsua sielunhoitoon ja haluaisin kouluttautua ja löytää nuorena saamani kutsun, tyrmäsi pastorini minut täysin tuntematta minua oikeasti kunnolla ja tietämättä miten olen kipuillut vuosia asian kanssa. Asun kuitenkin pienellä paikkakunnalla ja tämä on ainoa vapaan suunnan seurakunta alueellani, joten en tiedä minne menisin.. Rukoilen että löydän uskon kodin ja uskovia ystäviä, jotta saisin kasvaa uskossa. Kiitos rohkaisustasi, se merkitsee minulle paljon että muistat minuakin rukouksessa._________________
Minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan kertoakseni kaikkia sinun tekojasi. Ps. 73:28
Kuva
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Armolahjoista
ViestiLähetetty: 25. Touko 2012 20:48 

Liittynyt: 22. Loka 2011 17:16
Viestit: 331
Paikkakunta: Vaasa
1. Korinttolaiskirje 14


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  

cron