emalista.fi

Jakamaton seurakunta

Sinulle joka etsit elämän tarkoitusta

Jakamaton seurakunta

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 26. Maalis 2022 11:18

*
Herran rauhaa kanssasi! :smile:

Nouskoon katseemme jakamattomaan seurakuntaan joka kuvaa meidän Herraa Jeesusta jota Raamattu tuntee. Raamattu mainitsee sanan ”seurakunta”, se ei välttämättä tarkoita herätysliikkeitä, kirkkoa ja seurakuntarakennuksia vaan paikkakunnan mukaisia jakamattomia seurakuntia. Niin jakamaton seurakunta todistaa Hänestä silloin Häneltä saamme ymmärrystä siihen.

1Kor. 12:27 Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltanne hänen jäseniänsä.

Room. 12:5 niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä;

Ef. 5:30 sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä.

Jos uskova vastustaa jakamatonta seurakuntaa puoluehengellisyyden takia, silloin se vastustaa Jeesusta. Puoluehenki on syntiä ja lahkoutta, jota harjoittaa, ei voi periä Jumalan valtakuntaa (Gal. 5:20-21).

Gal. 5:20 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,
21 kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.

Eikö leipä, jonka me murramme, ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen? Joka syö sitä leipää, joka on yksi leipä josta me kaikki olemme osallisia, tulee osalliseksi Kristuksen ruumiista joka on jakamaton seurakunta.

1Kor. 1:16 Eikö siunauksen malja, jonka me siunaamme, ole osallisuus Kristuksen vereen? Eikö leipä, jonka me murramme, ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen?
17 Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis, sillä me kaikki olemme osallisia tuosta yhdestä leivästä. Raamattu kansalle


Joh. 19:36 Sillä tämä tapahtui, että kirjoitus kävisi toteen: "Älköön häneltä luuta rikottako.”

Kuinka se joka ei halua luopua herätysliikkeestä tai kirkosta tai seurakuntarakennuksesta joka on jakautunut ja on hajaannuttavassa tilassa puoluehengellisyyden takia, syö sitä leipää, nostaa Herraa vastaan joka on jo antanut sanan sanoen; ”älkää Häneltä luuta rikottako”? Luun rikkominen tarkoittaa jakamattoman seurakunnan jakautumista puoluehengellisyyden takia ja hajaannuttavaa tilaa.

Raamattu mainitsee seurakunta, se ei välttämättä tarkoita herätysliikkeitä, kirkkoa ja seurakuntarakennuksia vaan paikkakunnan mukaisia jakamattomia seurakuntia. Niin jakamaton seurakunta todistaa Hänestä silloin Häneltä saamme ymmärrystä siihen.

Meidän tulisi omistaa tämä Jumalan sanan mukainen jakamaton seurakunta ja hylätä puoluehengellisyyden joka tulee herätysliikkeestä, kirkosta ja seurakuntarakennuksesta. Meidän tulisi pitää huolen että joku uskoontullut uskova tulee omistamaan tämä terve oppi Sanan mukaan että hän ei ole seurakunnaton vaan hän on jo heti uskoontulon jälkeen sisällä Kristuksen ruumiillisessa seurakunnassa.

Silloin hän nostaa katseen Häneen ja elää tämän Sanan mukaisesti Hänessä. Hän löytää Hänet jonka varassa hän elää, se on tärkeintä. On tärkeintä että hän löytää oman paikkakunnan mukaisen jakamattoman seurakuntayhteyden joka ei ole jakautunut puoluehenkisyyden takia eikä ole hajaannuttava tila. Nouskoon katseemme jakamattomaan seurakuntaan joka kuvaa meidän Herraa Jeesusta jota Raamattu tuntee.

Niin pelastumme kun Jeesus tulee noutamaan meitä kun ymmärrämme olevamme jo sisällä jakamattomassa seurakunnassa jo heti uskoontulon jälkeen. Raamattu puhuu lopunajan luopumuksesta että se ensin tapahtuu ennen Jeesuksen tulemusta. Luuen että lopunajan luopumus viittaa herätysliikkeitä, kirkkoa ja seurakuntarakennuksia omistaviin uskoviin jotka eivät halua luopua ja ovat puoluehenkisiä. Se sydäntä puristaa. :cry:

Älkäämme me jakamattomana seurakuntana hylätkö yhteistä kokoontumistamme kun Jeesuksen päivä lähestyy.

Hepr. 10: 25 Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän. Raamattu kansalleShabbat shalom! :wave:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7738
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Jakamaton seurakunta

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 28. Maalis 2022 10:35

*
Seurakunta on Raamatun termi, siitä alkaa aueta ja antaa ymmärrys siihen Raamatun termin mukaiseen seurakuntaan jos tutkitaan Raamatun termin mukaisen seurakunnan mukaan. Se auttaa löytämään vastausta ja avaamaan ymmärrys siihen seurakuntaan.

Raamattu puhuu vain ainoastaan siitä seurakunnasta, jakamattomasta seurakunnasta ja uudessa testamentissakin myös. Se ei tarkoita mitään herätysliikkeitä, kirkkoja ja seurakuntarakennuksia vaan paikkakunnan mukaisia jakamattomia seurakuntia. Juuri siitä Raamattu tarkoittaa.Jokunen pääsiäinen sitten ystäväni antoi mulle videon koska oli pääsiäinen ja se video liittyi pääsiäiseen. Katsoin sitä videota. Siellä mies julisti pitkäperjantaita jolloin Jeesus kuoli. Pysähdyin ja mietin ihmetellen kuka Jeesus on joka kuoli pitkäperjantaina. :wtf: En tunne Jeesusta joka kuoli pitkäperjantaina. Koska tiesin että Raamattu ei puhu mitään pitkäperjantaista. Olin hämmentynyt ja ihmeissäni. Vierastin sitä. En kokenut omaavani jeesusta joka kuoli pitkäperjantaina.


Ikävä kyllä pitkäperjantain hapatus hapattaa vielä koko herätysliikkeissä, kirkoissa ja seurakuntarakennuksissa. Uusi testamentti kyllä puhuu pääsiäisestä ja Jeesuksesta, se on se Jeesus jota Raamattu julistaa ja sanoo että viettäkäämme juhlaa, puhtauden ja totuuden happamattomuudessa. Happamattomuus on Raamatun termi, se tarkoittaa lisäämättömyyttä.


1.Kor. 5:6 Ei ole hyvä, että kerskaatte. Ettekö tiedä, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan?
5:7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.
5:8 Viettäkäämme siis juhlaa, ei vanhassa hapatuksessa eikä ilkeyden ja pahuuden hapatuksessa, vaan puhtauden ja totuuden happamattomuudessa.


Jos julistetaan Jeesuksesta sen mukaan kun menee yli mitä on kirjoitettu, silloin se ei julista meidän Jeesusta. Ei yli sen, mikä kirjoitettu on, (1Kor. 4:6).

Sitten mulle alkoi aueta ja tajusin että kun hajaannuttavassa tilassa olevissa jakautuneissa herätysliikkeissä, kirkoissa ja seurakuntarakennuksissa julistetaan seurakuntaa, rinnastaen Jeesuksen ruumista julistamatta siitä että Jumala on jo antanut tämän sanan sanoen; ”älköön Häneltä luuta rikottako”.

Mutta ne omaa sitä seurakuntaa rinnastaen vain Jeesuksen ruumista joka on seurakunta. Itseasiassa se on jakamaton seurakunta. Mutta ne julistaa sitä seurakuntaa hajaannuttavassa tilassa.


Tietääkö hajaannuttavassa tilassa olevissa kaikissa herätysliikkeissä, kirkoissa ja seurakuntarakennuksissa että Hänen luun rikkominen tarkoittaa jakautumista ja hajaannuttavaa tilaa puoluehenkisyyden takia? Mutta miksi niissä ei siitä julisteta mitään? Mietin ihmetellen miksi?


Ensin julistaa jeesusta että on kuollut meidän syntiemme tähden pitkäperjantaina, perinnäissääntöjen mukaan tehden Jumalan Sanat tyhjäksi ja korottaen omia perinnäissääntöjä joiden kautta julistetaan toisenlaista kristusta josta Jeesus varoittaa. Ei julista meidän Jeesusta. Sitten julistaa hajaannuttavassa tlassa seurakuntaa rinnastaen Jeesuksen ruumista, se tarkoittaa jakamatonta seurakuntaa mutta siitä ei julisteta.


Huomasin että herätysliikkeissä, kirkoissa ja seurakuntarakennuksissa ei koroteta ja kirkasta Jeesusta Hänen ollessaan jakamattomana seurakuntana vaan niissä julistetaan että ne rinnastaa Kristuksen ruumista ymmärtämättä että uskoontulon jälkeen emme ole seurakunnattomia vaan olemme jo sisällä Kristuksen ruumiillisessa jakamattomassa seurakunnassa.


herätysliikkeet, kirkot ja seurakuntarakennukset eivät nosta uskovien katseen Häneen päin joka on jakamaton seurakunta vaan niiden luomaan toisenlaiseen kristukseen jota Raamattu ei edes tunne.

Koska hajaannuttavassa tilassa olevien jakautuneiden herätysliikkeiden, kirkkojen ja seurakuntarakennusten sisällä on toisenlainen kristus uskonsuunnan ja puoluehenkisen nimikkeen mukaan. Juuri sitä toisenlaista jeesusta niissä julistetaan.


Vielä ”kolmas” asia avasi silmiäni. Sanassa sanotaan; älkää jättäkö yhteistä kokoontumista kun Jeesuksen päivä lähestyy (Hepr. 10:25). Siinä mainitaan meidän kaikkien yhteisen kokoontumisen. Se tarkoittaa kaikkia uskovia joilla on tämä yhteinen kokoontuminen. Se yhteinen kokoontuminen on jakamattomassa tilassa.

Hepr. 10:25 Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän. Raamattu kansalle


Voi hyvänen aika, mä aatelin. Kuohutunne valtasi mua voimakkaasti kun tajusin tämän yhteisen kokoontumisen ja aatelin että me kaikki uskovat olemme laiminlyöneet tämän yhteisen kokoontumisen. :?

Se tarkoittaa että jakamattomana seurakuntana älkäämme jättäkö yhteisen kokoontumisen väliin kun näemme että Jeesuksen päivä lähestyy päivä päivältä siinä vauhdissa. Voi, armahda Herra meitä! :?

Se on päivänselvää että jakamaton seurakunta on eri asia kuin ne herätysliikkeet, kirkot ja seurakuntarakennukset.Rukous:

Rakas Herra, Kristuksen häät lähestyy, anna meille viisaus ja ymmärrys jakamattomaan seurakuntaan ja meidän kaikkien yhteiseen kokoontumiseen kun näemme Jeesuksen päivän lähestyvän siinä vauhdissa.

Anna meille viisaus ja ymmärrys valmistamaan ja pukeutumaan hohtavaan ja puhtaaseen liinavaatteeseen kun Ylkä jakamattomana seurakuntana tulee noutamaan meitä, jakamatonta seurakuntaa.

Kun julistetaan jakamatonta seurakuntaa, siinä julistetaan meidän Kristusta. Kun syödään leipää, siinä leipä on osallisuus meidän Kristuksen ruumiiseen joka on jakamaton seurakunta.

Auta, rakas Herra että Julistus, saarna ja opetus pysyköön yksin Hänessä joka on jakamaton seurakunta siihen asti kunnes Ylkämme tulee noutamaan meitä jakamatonta seurakuntaa niin liinavaatteemme ei tahriinnu.

Auta, että kehotus pysyköön yksin Hänessä ja Hänen tahdon mukaisessa meidän kaikkien yhteisessä kokoontumisessa kun näemme Hänen päivän lähestyvän siinä vauhdissa.

Auta toteuttamaan meidän kaikkien yhteistä kokoontumista ja poista kaikki puoluehenkiset ja hajaannuttavat rajat meidän edeltämme pois.

Nosta katseemme Häneen päin joka on jakamaton seurakunta ja pää. Siinä meidän vapautemme ja enemmän kaikkea mitä tarvitsemme vaikkemme sitä tajua ja avaa ymmärrys!

Kiitos, armahtavainen Herra! Ylistys, kiitos ja kunnia Herralle! Kristuksen veressä ja nimessä, aamen!

:prayer4: :hearts: :bible: :bible:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7738
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Jakamaton seurakunta

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 30. Maalis 2022 10:34

*
Seurakunta on Raamatun termi, siitä alkaa aueta ja antaa ymmärrys siihen Raamatun termin mukaiseen seurakuntaan jos halutaan tutkia Raamatun termin mukaista seurakuntaa.

Raamattu puhuu vain ainoastaan siitä seurakunnasta, jakamattomasta seurakunnasta ja uudessa testamentissakin myös. Se ei tarkoita mitään herätysliikkeitä, kirkkoja ja seurakuntarakennuksia vaan paikkakunnan mukaisia jakamattomia seurakuntia. Juuri siitä Raamattu tarkoittaa.

Jakamaton seurakunta tarkoittaa: Jeesus ja uudestisyntyneet Jeesuksen seuraajat, vaikka me asumme eri puolilla maailmaa.
Me olemme siis yhtä niinkuin Isä ja Poika ovat yhtä.

Tämä on juuri jakamaton seurakunta.Hepr. 10:25 Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän. Raamattu kansalle


Tämä on meidän kaikkien Jeesuksen seuraajien yhteinen kokoontuminen - jakamattomassa seurakunnassa. Siinä ei ole mitään puoluehenkeä mihin nimikkeen mukaiseen jakautuneeseen seurakuntaan kuuluu. Siinä ymmärretään että Kristus on meidän jakamaton seurakunta ja pää sekä me olemme toistemme jäseniä jakamattomana seurakuntana. Juuri Hepr. 10:25 tarkoittaa tämän.


Kyseessä on jakamaton seurakunta ja yhteinen kokoontuminen. Se on ERITTÄIN tärkeintä ymmärtää, älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumista, kun me näemme Jeesuksen päivän lähestyvän päivä päivältä siinä vauhdissa. Hän, joka on jakamaton seurakunta ja pää, tulee noutamaan meitä, eli jakamatonta seurakuntaa.Hajaannuttavassa tilassa olevat herätysliikkeet ja kirkot omistavat sitä seurakunnattomuusoppia jonka mukaan ne katsovat vasta uskoon tullutta ihmistä seurakunnattomaksi ja kehottavat häntä liittymään johonkin jakautuneeseen ja puoluehenkiseen seurakuntaan jotta hän olisi jo "seurakunnan jäsen”.

Ne omistavat myös sitä ”seurakuntaa" rinnastaen vain Jeesuksen ruumista joka on seurakunta mutta ne jättävät pois se että Jeesus on jakamaton seurakunta ja julistavat omaa jakautunutta ja puoluehenkistä seurakuntaa johon ne itse kuuluvat. Mutta ne julistaa sitä seurakuntaa joka on hajaannuttavassa tilassa. Kuka se on? Se ei julista meidän Kristusta joka on jakamaton ruumis.Tietääkö hajaannuttavassa tilassa olevissa kaikissa herätysliikkeissä, kirkoissa ja seurakuntarakennuksissa sitä kieltoa että Hänen luuta ei saa rikkoa ja luun rikkominen tarkoittaa jakautumista ja hajaannuttavaa tilaa puoluehenkisyyden takia? Mutta miksi niissä ei julisteta siitä kieltoa mitään? Ne julistaa vain omaa jakautunutta ja puoluehenkistä seurakuntaa rinnastamalla Kristuksen ruumista.Herätysliikkeissä ja kirkoissa ei koroteta Jeesusta Hänen ollessaan jakamattomana seurakuntana vaan niissä julistetaan rinnastamalla Kristuksen ruumista ymmärtämättä että uskoontulon jälkeen emme ole seurakunnattomia vaan olemme jo sisällä Kristuksen ruumiillisessa jakamattomassa seurakunnassa ja Hän on se jakamaton seurakunta ja pää.
Herätysliikkeet ja kirkot eivät nosta uskovien katseen Häneen päin joka on jakamaton seurakunta vaan niiden jakautuneeseen ja puoluehenkiseen seurakuntaan jota ne korottavat. Ne eivät korota ja kirkasta jakamatonta seurakuntaa joka on itse Kristus, pää.

Koska hajaannuttavassa tilassa olevien jakautuneiden herätysliikkeiden ja kirkkojen sisällä on toisenlainen kristus jota ne julistavat rinnastamalla omaa jakautunutta ja puoluehenkistä seurakuntaa. Se on väärä kristus jota ne julistaa.Sanassa sanotaan; älkää jättäkö yhteistä kokoontumista kun Jeesuksen päivä lähestyy (Hepr. 10:25). Siinä mainitaan meidän kaikkien Jeesuksen seuraajien yhteisen kokoontumisen. Se tarkoittaa kaikkia uskovia joilla on tämä yhteinen kokoontuminen. Se yhteinen kokoontuminen on jakamattomassa seurakunnassa.

Hepr. 10:25 Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän. Raamattu kansalleVoi hyvänen aika, mä ajattelin. Kuohutunne valtasi minua voimakkaasti kun tajusin tämän yhteisen kokoontumisen joka on jakamattomassa seurakunnassa. Ajattelen että me kaikki uskovat olemme laiminlyöneet tämän yhteisen kokoontumisen. :? Se tarkoittaa että jakamattomana seurakuntana älkäämme jättäkö yhteisen kokoontumisen väliin kun näemme että Jeesuksen päivä lähestyy päivä päivältä siinä vauhdissa. Voi, armahda Herra meitä! :?

Se on päivänselvää että jakamaton seurakunta on eri asia kuin ne herätysliikkeet ja kirkot.
Rukous:

Rakas Herra, Kristuksen häät lähestyy, anna meille viisaus ja ymmärrys jakamattomaan seurakuntaan ja meidän kaikkien yhteiseen kokoontumiseen kun näemme Jeesuksen päivän lähestyvän siinä vauhdissa. Anna meille viisaus ja ymmärrys valmistamaan ja pukeutumaan hohtavaan ja puhtaaseen liinavaatteeseen kun Ylkä jakamattomana seurakuntana tulee noutamaan meitä, jakamatonta seurakuntaa.

Kun julistetaan jakamatonta seurakuntaa, siinä julistetaan meidän Kristusta. Kun syödään leipää, siinä leipä on osallisuus meidän Kristuksen ruumiiseen joka on jakamaton seurakunta.

Auta, rakas Herra että Julistus, saarna ja opetus pysyköön yksin Hänessä joka on jakamaton seurakunta siihen asti kunnes Ylkämme tulee noutamaan meitä jakamatonta seurakuntaa niin liinavaatteemme ei tahriinnu.

Auta, että kehotus pysyköön yksin Hänessä ja Hänen tahdon mukaisessa meidän kaikkien yhteisessä kokoontumisessa kun näemme Hänen päivän lähestyvän siinä vauhdissa. Auta toteuttamaan meidän kaikkien yhteistä kokoontumista ja poista kaikki puoluehenkiset ja hajaannuttavat rajat meidän edeltämme pois.

Kiitos, armahtavainen Herra! Ylistys, kiitos ja kunnia Herralle! Kristuksen veressä ja nimessä, aamen! :prayer4:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7738
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Jakamaton seurakunta

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 02. Huhti 2022 14:11

*
Jos laitetaan hiiva taikinaan, se alkaa kasvaa ja suurentaa. Voiko sitä puhdistaa? On täysin mahdotonta puhdistaa. Ainoa vaihtoehto on perata koko taikina pois ja tehdään uusi taikina. Vaikka hapatusta julistetaan, silloin se julistaa sitä hapatusta. Jeesus sanoi hapatusta opiksi. Ja Jeesus käskee välttämään hapatus koska vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan. Kavahtaminen tarkoittaa välttämistä.

Matt. 16:12 Silloin he ymmärsivät, ettei hän käskenyt kavahtamaan leivän hapatusta, vaan fariseusten ja saddukeusten oppia.

Image
Eilen luin tuossa PP:n kirjoitusta niin ymmärsin että happamaton leipä on esikuva Jumalan sanan totuudesta, puhtaasta ja täydellisestä Jumalan sanasta.

Image


Jaak. 1:18 Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset.

1Piet. 1:23 te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.

1.Kor. 5:6 Ei ole hyvä, että kerskaatte. Ettekö tiedä, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan?
7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.
8 Viettäkäämme siis juhlaa, ei vanhassa hapatuksessa eikä ilkeyden ja pahuuden hapatuksessa, vaan puhtauden ja totuuden happamattomuudessa.Olet varmaan huomannut ja ihmetellyt että pääsiäinen liikkuu vuosittain eri kohtaan, koska se on pitkäperjantai. Kirkollinen kalenteri tuntuu sotivan Raamatun kanssa koska Raamattu ei perustu pitkäperjantaihin eikä Raamattu koskaan muutu mutta kirkollisen kalenterin pääsiäinen vuosittain liikkuu ja muuttuu pitkäperjantain mukaan.

Uskonveli joka on suoraselkäinen, voi hyvin jättää pitkäperjantai mainitsematta ja julistaa pääsiäistä Sanan mukaisesti sanoen että yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi ja antoi henkensä ja kolmen päivän ja kolme yön kuluttua Jeesus ylösnousi. Vaikka on väärä päivämäärä, ei sitä tartte mainita mitään vaan yksin Sanan mukaista voi julistaa pääsiäistä.

Raamatun mukaan pääsiäinen on puhtauden ja totuuden happamattomuuden mukaista. Se julistaa meidän Herraa Jeesusta. Jos uskonveli haluaa kirkastaa ja korottaa Jeesusta, hänen tulee julistaa yksin Sanan mukaisesti, eikä pitkäperjantain hapatuksen mukaan.

Raamattu kansalle -käännös on selkeämpi, joka sanotaan että puhdistakaa pois vanha hapate että olisitte uusi taikina niinkuin te olettekin happamattomia; onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu. Viettäkäämme siis juhlaa, ei vanhassa hapatuksessa, ei vanhassa hapatuksessa eikä ilkeyden ja pahuuden hapatuksessa vaan puhtauden ja totuuden happamattomuudessa.

1Kor. 5:7 Puhdistakaa pois vanha hapate, että olisitte uusi taikina, niin kuin te olettekin happamattomia; onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.
8 Viettäkäämme siis juhlaa, ei vanhassa hapatuksessa eikä ilkeyden ja pahuuden hapatuksessa vaan puhtauden ja totuuden happamattomuudessa. Raamattu kansalle
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7738
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54


Paluu Hengellinen etsintä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa