Tänään on 25. Maalis 2019 16:25

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Vakava paikka! Ota itsestäsi vaarin!
ViestiLähetetty: 10. Syys 2017 11:33 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5948
*
Kristuksen kuninkaallisen rakkauden lain täyttyminen tapahtuu vasta, kun uskovat eivät elä itselleen, vaan kulkevat toisten rinnallaan ja kantavat toisten kuormat rukoillen.

Älä olko hengessäsi veltto, vaan viritä armolahjasi palavaksi seurakunnan yhteiseksi rakennukseksi - Isän Jumalan kunniaksi ja Kristuksen kirkkaudeksi.

Armolahjat eivät ole itseäsi varten, vaan seurakuntaa, kun se tapahtuu seurakunnan yhteiseksi rakennukseksi - Isän Jumalan kunniaksi ja Kristuksen kirkkaudeksi.

Seurakunta ei tarkoita nykyajan mukaan kuppikuntien seurakunta-nimikettä ja uskonsuuntaa. Vaan Raamattu tarkoittaa Kristuksen seurakuntaan automaattisesti liittäneitä uskovia jo uskoontulon ja uudestisyntymisen kautta.

Siksi uskovia kutsutaan Raamatun mukaan seurakunnaksi. Me olemme Raamatun mukaan Kristuksen ruumiissa - seurakuntana. Hän on meidän seurakunnan pää.

Uskovat tuntuvat elävän vain itselleen ja jotkut uskovat ovat ahdistuksissaan asian kanssa ihan yksin saamatta vahvistavaa rohkaisun ja lohdutuksen sanaa. Se ongelma on nähtävissään nykyajan uskovien keskuudessa.

Armolahjat lakkaavat toimimasta syystä, että Jeesus ei ole ensisijainen kohde, vaan maailma ja siinä on jotain mikä on kiinnostuksen kohde ja se saa armolahjat lakkaamaan toimimasta ja lisäksi korvasyyhyn evankeliumi on myös kiinnostuksen kohteena.

Tee parannuksen ja palaa Raamatun ilmoittaman Jeesuksen luo ja viritä armolahjat palaviksi seurakunnan yhteiseksi rakennukseksi!

Jollet tee parannuksen, niin Jeesus tulee ottamaan pois sinulta nääntyvät lampaat ja hoivaa ne ja kaitse ne itse ja ottaa pois kaitseminen sinulta ja sinä jäät vaille kaitsemista, etkä voi kaitsea itseäsi enää ja sinä tulet nääntymään ja tulet maistamaan, miltä tuntuu olla yksin asian kanssa ja tulet olemaan aina nääntynyt hengellisessä uskonvaelluksessasi.

-vaisuliini-_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: