Tänään on 25. Maalis 2019 16:39

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Herätys
ViestiLähetetty: 05. Marras 2015 00:14 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5948
*
No voisitteko koetella tätä Raamatulla? Minulle tuli tällainen ajatus: herätys alkaa itsestämme kun meillä välit on korjattu kuntoon. Emme enää kulkeutuisi omia polkujaan ja alkaisimme rakentua muiden kanssa keskenään yhdessä. Sillä me kaikki olemme Kristuksen seurakunta, kun uudestisyntyessämme liitymme automaattisesti ja suoraan Jeesuksen ruumiiseen, joka on itseasiassa Jumalan seurakunta.

Hiottavat asiat haavoittavat helposti toisiamme niin erkaannumme toisistamme ja alamme kulkea omia polkujaan niin tällä tavalla Jumala ei voi toimia keskuudessa eikä herätys voi syntyä meissä enää.

Hiottavat asiat ovat tavallaan meidän omaksi parhaaksemme niin tällä tavalla kasvamme Kristuksessa hiomalla toisiamme niin opimme kulkemaan yhdessä anteeksiantavin sydämin vaikka se ei ole ollenkaan helppoa meille kun meitä on erilaisia yksilöitä joilla on omat haavat, miten tavalla reagoimme haavoillamme.

Jumala nostaa haavat esille eheyttääkseen ne haavat toistemme kautta jopa huomaamatta sillä Jumala haluaa että me kasvamme ulos haavoista hiomalla toisiamme niin opimme elämään anteeksiantavin sydämin. Meissä on paljon hiottavaa. Jumalan tahdonmukaista elämää kohti me kasvamme Kristuksessa hiomalla toisiamme.

Lopultakin nöyrä sydän tulee ulkoapäin ja se tulee nähtäväksi kaikkien ihmisten nähtäväksi. Se saa aikaan mielenmuutosta heissä - heidän nähdessään meitä joissa Jumalan muutos on tapahtunut aika ihmeellisesti. Uskon että tällä tavalla herätys alkaa tapahtumaan ensin meissäkin. Siten heissäkin tapahtuu herätys kun he meitä ja siitä ihmeellistä muutosta nähtyään ylistävät Jumalaa ja tulevat uskoon.

Mitä mieltä olette tästä jutusta mitä tuli minulle ajatuksin? :roll:_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herätys
ViestiLähetetty: 15. Marras 2015 22:49 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5948
*
Muistan hämärästi lukeneeni erästä kirjaa joka kertoo "sokeasta pisteestä" mutta en ole varma oliko kyse hengellisestä kirjasta mitä olen lukenut. Ei sillä ole väliä. Haluaisin kirjoittaa siitä välisestä sokeudesta jolla loukkaamme toisiamme huomaamatta ja siten huomaamme että toinen meistä käyttäytyy meitä kohti epäreilusti niin jäämme miettimään tutkien teimmekö jotain väärin häntä kohtaan niin siitä syystä hän loukkasi?!?

Kumpiko olisi parempi jos toinen sanoo sen suoraan meille mitä teimme jotain väärin häntä kohtaan vai jos joku meistä loukkaa meitä niin emme sano mitään ja teeskentelisimme ettei olisi mitään tapahtunut niin pidämme sisissämme siitä epävarmoina kipuillen tämän asian kanssa? Me olemme niin arkoja yksilöllisiä niin emme uskalla sanoa sen suoraan mutta sisissämme kantaminen asian kanssa kipuillen.... Herätys ei voi alkaa meistä jollemme selvitä välit kuntoon sanomalla asiaa suoraan. Mitä mieltä olette?_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herätys
ViestiLähetetty: 07. Kesä 2016 09:33 
Aivan uskomattoman hyvät kirjoitukset ne tuli sydämistä jossa jeesus asuu kirkasta elävää vettä olen iloinen lukemastani rohkaisi


  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: