Tänään on 25. Maalis 2019 15:56

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Seurakunnalle koskeva juttu
ViestiLähetetty: 05. Loka 2015 08:55 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5948
*
SANOMA SUOMEN USKOVAISILLE!

Olen aikani kuunnellut keskustelua liittyen turvapaikan hakijoihin, heidän motiiveihinsa, pelkoon terrorismistä jne jne.

Jopa uskovat levittävät pelkoa julkaisuillaan kansamme keskuudessa. Huoli voi olla ihan oikea, en sitä kiellä, mutta oletko ajatellut tehdä asialle jotakin muutakin kuin huutaa mm. somessa?

Tässä on se sanoma:
Suomi on kaaoksessa, jos seurakunta ei nyt nouse! Pahimmatkin pelot voi toteutua, jos nyt jatketaan piiloistamme huutelua ja hallitukselle yms. ohjeitten latelua. Jos et ole tämän maan hallituksessa, ei sinun huutosi auta mitään.

Mikä lääkkeeksi ja mitä minä voin tehdä?

Lääke on evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta! Ja SINÄ, Kristuksen morsian, seurakunta, voit osoittaa Isän Jumalan rakkautta näille ihmisille! Sinä kykenet rakastamaan, jos olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi! Pyhä Henki asuu sinussa, Kristus sinussa on kirkkauden toivo!
Rukoile sairaiden puolesta ja näet kuinka he tulevat terveiksi, siunaa heitä pitäen kädestä ja pyydä että Pyhä Henki koskettaa heitä, saat kuulla heidän todistuksensa välittömästi. Älä kiistele siitä kenen Jumala on oikea, vaan anna Jumalan näyttää näiden tekojen kautta, että Hän se on!
Pahinkin ihminen sulaa täydellisen rakkauden koskettaessa ja sinä kannat tuota rakkautta aina mukanasi! Jaa sitä!
Näin he löytävät Jeesuksen ja pelastuvat!

Esimerkkejä tämän toimimisesta näet aikaisemmista päivityksistäni.

Profetiat Suomen herätyksestä ja siitä, että suuri Jumalan liikehdintä koskien koko Eurooppaa lähtee Suomesta on nyt käsillämme! Seurakunta, sinä, ole rohkea, nouse nyt ja loista kirkkaana!

SAA JAKAA!_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: