Tänään on 19. Maalis 2019 21:02

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Etsi Jumalaa
ViestiLähetetty: 05. Joulu 2014 15:39 

Liittynyt: 01. Joulu 2014 11:30
Viestit: 23
Monet uskovat tuskailevat sen asian kanssa, kun heidän on vaikea kuulla Jumalan ääntä sekä nähdä Hänen johdatustansa elämässään. Niin minä myös itse aikoinani. Harmittelin sitä, että en ymmärrä asioita. Ajattelin, että kun olen lukenut sen ja sen verran Raamattua, niin varmasti tulen ymmärtäväiseksi ja tiedän paremmin. Pähkäilin eri oppikysymysten kanssa, mutta yhteen asiaan en keskittynyt. Nimittäin siihen, että olisin viettänyt Jumalan kanssa enemmän aikaa.

Tämä oli juuri se syy, miksi minun oli niin vaikea kuulla Jumalan puhetta. En etsinyt Jumalalta ymmärrystä, vaan luotin liikaa omaan ymmärrykseeni. Luulin tosiaan, että ymmärrän Jumalan Sanaa paremmin, kun vain luen sitä paljon. Tässä kohden meni vikaan.

Sitten Jumala kehoitti minua tekemään parannusta rukouselämässäni. Aluksi se oli vaikeaa, mutta huomasin heti, että sillä on vaikutusta. Aloin näkemään Jumalan johdatusta elämässäni eri tavalla kuin aikaisemmin. Kaikki ei kuitenkaan tapahtunut eikä muuttunut hetkessä, mutta pikkuhiljaa, mitä enemmän aloin keskittymään Jumalaan ja viipymään Hänen läsnäolossaan, niin Jumala alkoi minua murtamaan ja vetämään lähemmäs itseään. Sieluvihollisen hyökkäykset saattoivat olla kovia, mutta Jumala varjeli rauhallaan ja lisäsi luottamusta itseensä.

Joh. 14: 27

"Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö."Halusin kokosydämisesti etsiä Jumalaa. Saatoin joutua luopumaan asioista, mistä Jumala kehoitti luopumaan, vaikka en olisi tahtonut. En kuitenkaan mitään menettänyt, vaikka saatoin aluksi niin luulla. Aloin tajuamaan, että ei Jumala halua minun yrittävänkään ymmärtää mitään. Jumala tahtoi, että etsin Häntä ja Hänen ymmärrystään, enkä nojaudu omaan ymmärrykseeni. Todella monia vääriä asenteita Jumala alkoi murtamaan pois ja pikkuhiljaa Jumala alkoi rakkaudessaan avaamaan Sanaansa. Kaikki muu myös annettiin sen ohella, niinkuin Hänen Sanassaan sanotaan, että "etsikää ensin Jumalan valtakuntaa, niin myös kaikki tämä teille annetaan".

Matt. 6: 33

"Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."


Olen päässyt paljon eteenpäin. Kiitän siitä Jumalaa, sillä se kaikki on Hänen armoaan. Mitä enemmän keskityn vain ja ainoastaan Häneen, sitä syvempi rauha minulla on. Niinkuin Raamatussa sanotaan: "Tieto paisuttaa, mutta rakkaus rakentaa".

1 Kor. 8: 1

"...Tieto paisuttaa, mutta rakkaus rakentaa."Hänen avullaan saan voimaa rakastaa lähimmäistäni niinkuin itseäni. Keneltäkään muulta en voi saada edes puoliakaan siitä, mitä Jumala voi minulle antaa.

Moni voi ajatella, että se on vain minun tapani saada tyytyväisyyttä elämään. Kuitenkin uskon, että Jumala on jokaisen ihmisen sisimpään asettanut saman kaipuun löytää kestävä ilo ja rauha. Rakkautta voi koittaa etsiä monesta eri suunnasta, mutta Jumalan Sana sanoo, että Jumala on rakkaus. Siksi uskon, että se rakkaudenkaipuu ei voi täyttyä kuin ainoastaan Hänen läsnäolossaan.

Moni saattaa ajatella esimerkiksi hengellisistä johtajista tai kuuluisista saarnaajista, joiden kautta Jumala on ihmisiä pelastanut, että he olisivat jotenkin erityisempiä, kuin mitä itse ovat. Heitä kuitenkin yhdistää yksi asia, nimittäin se, että he ovat päättäneet keskittyä täysin Jumalaan. Totuus on se, että he vain ottavat Jumalan tosissaan.

Jos sinusta tuntuu, että on vaikea pysyä uskossa tai kuulla Jumalan ääntä, niin etsi Jumalaa, odota Häntä. Etsi Häntä kaikesta sydämestäsi ja viivy Hänen läsnäolossaan. Anna peliin kaikkesi, koko sydämesi ja elämäsi. Olen varma silloin, että Hän tulee sinua siunaamaan, aamen.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Etsi Jumalaa
ViestiLähetetty: 05. Joulu 2014 22:53 

Liittynyt: 16. Loka 2011 19:57
Viestit: 3060
"Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä (Jaak.4:8)."


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: