Tänään on 19. Maalis 2019 21:47

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Että muistaisin, etten unohtaisi....
ViestiLähetetty: 06. Marras 2013 11:41 

Liittynyt: 08. Elo 2013 12:55
Viestit: 111
Herrani, minun armollinen Jumala, talletathan minun sydämeni tauluun:

Etten ikinä unohtaisi, vaikka elämässäni olisi millainen ahdinko tahansa, silloinkin kaiken takana olet Sinä, rakastava, oikeudenmukainen ja elävä Jumala, joka et anna elämäni sortua, kuin hiekkalinna.

Etten ikinä unohtaisi, vaikka oma lihallinen järkeni sanoisi, ettei elämäni kanna minua, silloinkin Herrani, Sinun voimalliset kätesi kantavat turvallisesti eteenpäin, vaikka en aina sitä ymmärtäisikään.

Etten ikinä unohtaisi, vaikka kaikki näyttäisikin epätoivoiselta ja Sinä Jumala, tuntuisit kohdallani olevan hiljaa, silloinkin muistaisin pysähtyä odottamaan Sinua. Odottamaan, Herra, Sinun tahtosi mukaista vastausta, vaikka minusta tuntuisikin, että vastauksesi viipyy.

Että muistaisin, rakas Jumalani, lujana uskoa ja luottaa, että Sinun apusi tulee varmasti ja ajallaan, sillä Herra, Sinun tiesi ovat oikeat ja totuuden mukaiset.

Että muistaisin, kaiken tapahtuvan kohdallani, vain ja ainostaan Sinun suuresta Armostasi Jeesuksessa Kristuksessa, minun Vapahtajani tuntemisen kautta.

Että muistaisin, Isän Jumalan olevan niin käsittämätömmän suuri ja Pyhä, että Hänen nimensä on MINÄ OLEN.

Jumalan suuri salaisuus on, että Hän on kaiken, aivan kaiken takana, silloinkin, vaikka en aina käsittäisi ja jaksaisi uskoa näin olevankaan.

Psalmi 23:1-6

1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. 2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut  johdattaa. 3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. 4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. 5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen. 6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: