Tänään on 19. Maalis 2019 21:00

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Eräitä henkisen pahoinvoinnin tekijöitä (vaihda isäntää?)
ViestiLähetetty: 15. Marras 2012 11:46 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3430
Avioerojen lisääntyminen sekä vapaiden seksisuhteiden salliminen yhteiskunnassa on aiheuttanut moraalisen rappion, joka on johtanut myös taloudellisen rappion partaalle. Avioero satuttaa lapsia saaden aikaan joidenkin lasten sydämissä negatiivisia tunteita yhteiskuntaa kohtaan. Osasta avioerolapsia (ei kaikista) tulee alkoholisteja, rikollisia sekä moniongelmaisia hylätyksi tulemisen kokemuksen tähden. Väkivallan seurauksena tullut avioero saattaa johdattaa lapsen valitsemaan elämässään vihan ja negatiivisuuden kierteen, joka näkyy rikos- ja päihderiippuvuustilastoissa. Syrjähypyn takia tullut avioero saattaa johdattaa lapsen suureen pettymykseen sekä totuttaa hänet valheelliseen maailmaan. Aviorikos valheessa elämistä. Aviorikos jättää jälkeensä aina syvät haavat ihmisen sydämeen. Voit vain arvata kuinka pahoja haavoja aviorikos lyö pienen lapsen sydämeen, kun hän näkee vanhempiensa eroavan huoruuden tähden.

Avioerot saavat aikaan paljon henkisiä kärsimyksiä ja ongelmia. Tämä näkyy myös taloudessa, sillä lisääntyvä pahoinvointi ihmisten sydämessä näkyy mielenterveys- sekä rikollisuustilastoissa. Avioerot luovat perustaa ja pohjaa henkiselle pahoinvoinnille, joka johtaa myös talouden lisäkuormitukseen. Jos ihminen elää väkivaltaisessa avioliitossa, niin ainoa ratkaisu on tietenkin väkivallaton elämä. Väkivaltaiseen parisuhteeseen ei kannata jäädä, jos väkivallantekijä ei muuta tapojaan.

Raamatun opetus on taas kerran oikeassa, sillä ihmisen henkisen hyvinvoinnin perustana on koko elämän kestävä hyvä, onnellinen ja turvallinen parisuhde (avioliitto), joka luo turvallisen perustan ja kasvuympäristön lapsille. Aikuiset voivat myös hyvin kun avioliitto on onnellinen, jossa puolisot kunnioittavat ja rakastavat toisiaan. Synti saa ihmisen kapinoimaan Jumalaa vastaan. Tästä kapinasta ihmisen maksaa korkeaa hintaa sekä tässä maailmassa että tulevassa elämässä iankaikkisesti Jumalasta erossa.

Haureuden henki johdattaa ihmiset tekemään syrjähyppyjä sekä harrastamaan niin sanottuja vapaita suhteita. Kun ihminen harrastaa seksiä usean ihmisen kanssa, niin sen seurauksena sukupuolitaudit tarttuvat ihmisestä toiseen. Jos ihminen harrastaa seksiä vain oman aviopuolisonsa kanssa, niin hänen ei tarvitse pelätä haureellisen seksin aiheuttamia sukupuolitauteja. Jumala loi turvallisen seksin paikaksi avioliiton, eli pysyvän parisuhteen miehen ja naisen välille. Turvallinen ja kaunis seksi on Jumalan lahja ihmiselle pysyvässä parisuhteessa miehen ja naisen välillä. Haureellinen ja synnillinen seksi johtaa aina enemmin tai myöhemmin sukupuolitauti tartuntaan. Jotkut sukupuolitaudit ovat kivuliaita sekä jälkiseurauksina voi naisilla esiintyä lapsettomuutta, miehillä steriliteettiä ja jopa joissakin tapauksissa sukupuolitauti voi tappaa ihmisen.

Syntinen ihminen koittaa suojata itsensä esim. kondomilla, luullen olevansa turvassa sukupuolitaudeilta. Kondomi ei anna täysturvaa sukupuolitaudeille. Ainoa suoja sukupuolitauteja vastaan on pysyvä seksisuhde oman aviopuolison kanssa.

Ihminen on synnin orja ja siksi hän ei näe elämän tosiasioita eikä Raamatun Jumalan totuutta. Synnin orja selittelee kaikenlaisia valheita ja sepityksiä saadakseen jatkaa synnin teillä. Synnin orja ei tajua sitä, että synnin orjuus sairastuttaa hänet henkisesti ja fyysisesti, jonka lopullinen seuraus on iankaikkinen ero Jumalasta. Raamatun Jumala on rakkaus ja totuus, joka ajattelee sinun parastasi. Herra Jeesus haluaa pelastaa sinut ja päästää sinut synnin orjuudesta, tuoden elämääsi rauhan ja onnellisuuden. Eikö olisi jo aika vaihtaa isäntää? Vaihda synnin orjuuden isäntä (sielunvihollinen) rakkauden, armon ja rauhan Taivaalliseen Isään (Raamatun Kaikkivaltias Jumala).

Isännän vaihto-ohjeet täällä:

http://www.kotipetripaavola.com/uskoJumalaan.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: