Näin unen 3.05.2021

Sinulle joka etsit elämän tarkoitusta

Näin unen 3.05.2021

ViestiKirjoittaja Daniel12.3 » 27. Touko 2021 19:18

Näin unen 3.05.2021 sama uni toistui 7.05.2021
Oli iso puinen risti, jonka ympärillä ja lähistöllä pyöri ja touhusi ihmisiä, ymmärsin että olivat uskovia, niitä oli pieni joukko, yhdellä oli musta lakki päässä muilla ei ollut, ihmiset kävivät ikään kuin hakemassa jotain ristin luota ja menivät takaisin puuhastelemaan. Yksikään ei jäänyt ristin luo.
Tälle voi olla montakin selitystä. Herra antoi tämän, kun sitä kysyin.
Sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
Unen merkitys on se, että ihmiset haluaisivat tulla lähelle ristiä ja ristin sanomaa, antautua syvempään Jumalan tuntemiseen, mutta on paljon esteitä, pelkoja ettei uskalleta antautua kokosydämisesti. Itselleen kuoleminen ja Jumalan tahtoon alistuminen mielessä ja jano Jumalan puoleen olisi, mutta kiireet, omat touhut ja suunnitelmat vielä estävät antautumisen. Monet tietävät, että todellinen vapaus olisi tarjolla ja käydään lähellä tunnustelemassa. Mutta jokin vielä estää sen.
Rukouksen kuuliaisuuden ja luopumisen kautta tie avautuu kaikkeen pyhimpään, Jumalan ihmeelliseen läsnäoloon ja voimaan.
Jeesus on paras esimerkki, sillä Hän oli kuuliainen hamaan ristinkuolemaan asti. Alistui kaikessa täydellisesti Isän tahtoon.
Esteet: Ihmispelko, rikkinäisyys, oman elämänsä kadottamisen pelko, luottamuksen puute Jumalaan, maailma hallitsee liikaa ihmisten elämää, haetaan enemmän kunniaa ihmisiltä kuin Jumalalta, uskon puute, hyvinvointi yhteiskunta, himot ja halut, itsekeskeisyys ym. ym. Jokainen voi rukoilla ja pyytää että Herra näyttäisi mikä on esteenä ja pyytää voimaa luopua siitä.
Daniel12.3
 
Viestit: 2
Liittynyt: 26. Touko 2021 21:47

Paluu Hengellinen etsintä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa