Tänään on 19. Maalis 2019 21:01

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukousten kuuleminen
ViestiLähetetty: 28. Elo 2016 07:18 

Liittynyt: 16. Loka 2011 19:57
Viestit: 3060
Tänä aamuna luin hebrealaiskirjeen viidettä lukua, jossa sanotaan: "Ja lihansa päivinä hän väkevällä huudolla ja kyynelillä uhrasi rukouksia ja anomuksia sille, joka voi hänet kuolemasta pelastaa; ja hänen rukouksensa kuultiin hänen jumalanpelkonsa tähden (j.7)."

Muistelisin, että jossain aiemmin lukemistani käännöksistä olisi sanottu, että Jeesuksen rukoukset kuultiin Hänen mielensä pyhyyden tähden. Muistankohan väärin, vai onko se jossain suomennettu noin? Mitähän tässä kohdassa oikeastaan tarkoitetaan? On kuitenkin aika tärkeä tietää, miksi Jumala kuulee rukoukset? Kenen rukoukset Jumala kuulee ja kenen ei? Vai kuuleeko Hän kaikkien kaikki rukoukset?


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukousten kuuleminen
ViestiLähetetty: 28. Syys 2016 00:53 

Liittynyt: 25. Syys 2016 19:55
Viestit: 6
RAUHAA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, nimimerkki Aamu-usva! En saanut esille tähän vertailutekstiä muutakuin Bibliasta, jossa mainitsemasi Hebr.5:7 loppuosa kuuluu: "Jumalaa kunnioitti". Mutta kun ei minusta ole kysymykseen vastaajaksi niin onneksi Herra itse vastaakin kysymykseesi Sanassaan mm. seuraavissa kohdin (Raamatunkäännöksen 33/38 muk.): -ensiksi Johannes 4:24 Jumala on Henki; ja jotka Häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla Hengessä ja Totuudessa (Huom: Jeesus itse on Totuus. Tulee rukoilla Hänessä, pysyä Hänessä.) Toiseksi Joh.15:7: Jos te pysytte Minussa ja Minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. (Ikävä kyllä en osaa suomentaa tätä suoraan tarkasti Kreikan kielestä, se voisi auttaa todella paljon. Hyvä jos jotenkuten suomeksi osaan lukea.) Kolmanneksi näemme, miten helppo ja varma on Jumalan vastaus vilpittömään rukoukseen: Luukas 23:42-43 näemme, kuinka vaatimattomaan ryövärin pyyntöön Jeesus, Messias, Herramme itse vastaa: - "Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi". - Niin Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti Minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman Minun kanssani paratiisissa." Ei siinä kyselty oikeaoppisia sanamuotoja eikä teräksenlujaa uskoa, mutta katuva kohdisti pyyntönsä Jeesukselle. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen Elämä (ks.1Joh5:20). SIUNAUSTA!


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: