Tänään on 21. Maalis 2019 01:42

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Heikko itsetunto
ViestiLähetetty: 29. Elo 2012 09:31 

Liittynyt: 08. Elo 2012 11:43
Viestit: 810
Olen painiskellut koko ikäni heikon itsetunnon kanssa. Lapsesta asti olen tuntenut että minussa on jotakin vikaa, etten ole tarpeeksi hyvä muille, enkä itselleni. Saatana kiusaa minua tällä asialla ja täyttää sisimpäni tuskalla. Minulla on ollut paljon vastoinkäymisiä, kouluaikana kiusaamista, vähättelyä ja syrjintää, vakava sairastuminen, pelkotiloja, ahdistusta, kokemus mielenterveyden järkkymisestä. Yritän edetä opinnoissani ja päästä vihdoin haluamaani työhön, olen pian 26 enkä vieläkään "omillani". Terveydentilani haraa vastaan, olen toipumassa loppuun palamisesta joka oli viedä järjen päästäni. Lyhyesti sanoen, koen epäonnistuneeni kaikessa.

Terveyteni horjuu, mieleni on rikki, ja hengellisesti myös olen jälleen ajautunut pois kurssista kuluneen vuoden aikana. Minua syö se että olen pienempi ja heiveröisempi kuin muut, en ole vieläkään ammatissa, en vieläkään naimisissa, en elä omillani enkä ole tehnyt juuri mitään Kristuksen hyväksi. Lyhyesti koen välillä olevani täysin arvoton. Seurustelen tällä hetkellä, ja paholainen kuiskii korviini minkä kerkiää että tyttöni toteaa lopulta etten ole tarpeeksi "mies" ja lähtee.

Tunnen pahan tahdon tässä kaikessa, mutta en pysty vastaamaan sille mitään. En pysty perustelemaan omaa arvoani muutoin kuin sanomalla "se on Jumalan salattu tarkoitus", tai "koska Jumala tahtoo niin". Enkö kuitenkin juuri minä ole ihan itse epäonnistunut kaikessa missä olen epäonnistunut?

Miksi olen huono? Mitä teen väärin? (paitsi turvaan itseeni enkä Kristukseen, kun en osaa turvautua häneen...)


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Heikko itsetunto
ViestiLähetetty: 30. Elo 2012 10:14 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5074
Ps. 143:11

Herra, virvoita nimesi tähden, vanhurskaudessasi auta minun sieluni ahdistuksesta.


Room. 12:12

Olkaa toivossa iloiset, ahdistuksessa kärsivälliset, rukouksessa kestävät._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Heikko itsetunto
ViestiLähetetty: 30. Elo 2012 21:00 

Liittynyt: 16. Loka 2011 19:57
Viestit: 3060
Jeesuskin joutui kokemaan tätä heikkoutta ja ihmisten säälimättömyyttä, jotta Hän meitä armahtaisi. "Häväistys on särkenyt minun sydämeni, minä olen käynyt heikoksi; minä odotin sääliä, mutta en saanut, ja lohduttajia, mutta en löytänyt (Ps.69:21)." Jumalan armo saakoon vahvistaa sinun sydäntäsi, niin että sinun on hyvä olla. Jeesus tahtoo vahvistaa heikkoja. "Sanokoon heikko: 'Minä olen sankari' (Joel.3:10) ;gladly: ."

Rukouksessa viipyminen; siinä valvominen alistaa lihaa ja siitä kumpuavia ajatuksia Hengen valtaan. Jumalahan valitsi maailman silmissä heikot, eikä niitä, jotka maailman silmissä ovat vahvoja ja hyvin pärjääviä. Niinkuin Paavalikin jossain kohden sanoo, että ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät olevan heikoimpia, ovat välttämättömiä. "...sillä, kun olen heikko, silloin minä olen väkevä (2.Kor.12:10)."

En tiedä, onko Herrassa hyvä itsetunto sen parempi kuin huonokaan, kunhan meillä vain olisi hyvä Jeesus-tunto :D . Hänen tulee elää meissä niin, ettemme itse enää elä. Mutta sitä kohti kulkiessamme monenlaisia asioita joudutaan kohtaamaan ja monien asioiden kanssa kipuilemaankin...

Paljon siunausta!!!


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Heikko itsetunto
ViestiLähetetty: 05. Syys 2012 07:38 

Liittynyt: 08. Syys 2011 17:59
Viestit: 1695
Jumala ei tahdo niin... uskallan sen sanoa, Jumala ei tahdo että tunnet itsesi epäonnistuneeksi. Arvaa miksi, Hän näkee sinusta sen, mitä todella olet ja Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Hän ei odota sinulta mitään sellaista, mihin sinusta ei ole, vaan Hän näkee ja ymmärtää... NIINKUIN OIKEIN ON, ei niinkuin sinä olet itsellesi asettanut vaatimukset ja mittapuut.

Kuin luin rukouspyyntösi, moneen asiaan pystyin samaistumaan. Olen ollut koulukiusattu, paininut heikon itsetunnon kanssa, olen käynyt kouluja ja lopettanut niitä, on ollut pelkoja ja ahdistusta, jopa mielen järkkymistä ja epävakautta.

Mutta tässä ja nyt, voin sanoa sinulle... lopeta yrittäminen, opi näkemään mitä Jumalan todellinen rakkaus sinua kohtaan on. Hän ei näe surkimusta. Jumala katsoo Henkeen, Jumala tietää kyllä että ihmismielemme on heikko, siksi on turhaa sanoa :"että vaikka kuinka yritän, en kelpaa"... et kelpaakaan, lihasi(siis ihmismielen ja ruumiin kautta), et kelpaakaan, koskaan, omin teoin et voi lunastaa mitään, mikä on jo Kristuksessa lunastettu... mutta Henkesi, on sinussa Kristuksen Henki ja kelpaat 100 prosenttisesti Jumalalle Kristuksessa.

Kun opit ymmärtämään Hengellisiä viisauksia, se muuttaa myös sinua ulkoisesti, ei niin että lähdet ensin muuttamaan itseäsi ulkoisesti, että kelpaisit, vaan Sana muuttaa sinua. Eli sinun ei todellakaan tarvitse itse tehdä tekoja, muuta kuin uskoa sen mitä Jumala on luvannut sanassaan, kaikki ne lupaukset mitä raamatussa on, usko omalle kohdallesi, niin myös muutos voi alkaa sinussa elämään.

Jos Jumala on minut nostanut ahdingosta, aivan varmasti Hän on voimallinen myös sinua auttamaan(et kai epäile sitä?:) Hänhän on suuri ja kaikkivaltias, eikös niin ja eikö Hänelle ole mahdollista AIVAN KAIKKI, tämä ei rajoitu siihen mitä me näemme, Jumala on suurempaa.

Siunausta JHK, runsaasti siunausta ja varjelusta elämääsi ja Jumalan läsnäoloa elämääsi Kristuksessa Jeesuksessa, Pyhässä Vapahtajassamme.


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: