Switch to full style
Rukousaiheet
Lähetä vastaus

Rauhaa!

14. Heinä 2012 18:57

Olen ollut pitkään väsynyt moneen asiaan, enkä ole jaksanut juuri tänne kirjoitella. Luen kyllä kirjoituksia ja useat niistä ovat rakentavia ja Jeesus-keskeisiä. Tulevana maanantaina on sitten aika, jolloinka vaimoni synnytys käynnistettäneen. Oire, neste keuhkopusseissa vauvalla on vähentynyt suhteessa parin kuukauden takaiseen. Muitakin koettelemuksia on ollut yllin kyllin, mikä lienee väsyttänyt ja eipä oikein jaksa mitään; ainakaan enempää enää vastoinkäymisiä. Tapahtukoon kuitenkin Herran tahto. Minä olen ikäänkuin sivussa ollut ja sivusta seuraaja jo pitkähkön aikaa. Päivä kerrallaan menen eteenpäin, eikä enempää tarvitsekaan. Jos joku kokee rukoilla asioittemme puolesta ylipäätään niin en pistä hanttiinkaan :)

Siunausta ja Rauhaa Herrassa :pc:

Re: Rauhaa!

14. Heinä 2012 21:00

Ootte ollu ajatuksissa ja parina päivänä on ollu mielessä kysäistä että mitä kuuluu teidän perheelle,mutta se on jäänyt ajatuksen asteelle.Olipa kiva kun kirjoitit. Jumalan siunausta ja voimia tuleviin päiviin...vaimolle siunaavia terkkuja :) Oon hengessä mukana!

Re: Rauhaa!

16. Heinä 2012 18:58

Jukka-Pekka kirjoitti:Olen ollut pitkään väsynyt moneen asiaan, enkä ole jaksanut juuri tänne kirjoitella. Luen kyllä kirjoituksia ja useat niistä ovat rakentavia ja Jeesus-keskeisiä. Tulevana maanantaina on sitten aika, jolloinka vaimoni synnytys käynnistettäneen. Oire, neste keuhkopusseissa vauvalla on vähentynyt suhteessa parin kuukauden takaiseen. Muitakin koettelemuksia on ollut yllin kyllin, mikä lienee väsyttänyt ja eipä oikein jaksa mitään; ainakaan enempää enää vastoinkäymisiä. Tapahtukoon kuitenkin Herran tahto. Minä olen ikäänkuin sivussa ollut ja sivusta seuraaja jo pitkähkön aikaa. Päivä kerrallaan menen eteenpäin, eikä enempää tarvitsekaan. Jos joku kokee rukoilla asioittemme puolesta ylipäätään niin en pistä hanttiinkaan :)

Siunausta ja Rauhaa Herrassa :pc:


Rukouksissa muistetaan.
Lähetä vastaus