Tänään on 22. Maalis 2019 12:12

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Perheiden puolesta
ViestiLähetetty: 05. Huhti 2012 17:01 
Rakas uskonveljeni, jonka olen tuntenut monia vuosia - pyysi esirukousta oman rikkoutuneen avioliittonsa puolesta. Heille on syntynyt pieni keskustelu yhteys toisiinsa, ja rukoillaan että molemmat pääsevät anteeksi antamuksen kautta Jeesuksessa Kristuksessa löytämään toisensa aviopuolisoinaan uudestaan.

Rakas taivaallinen Isä, sinä olet ihmissydänten tuntija ja sen ihmeellisen rakkauden voiman omistaja, jolla sinä voit taivuttaa ihmissydämen anteeksi antamukseen katkeruuden ja vihan vallasta. Herra kutsu näitä kahta ihmistä uudistumaan Sinun iankaikkisen elämän voimassa, ja osoita kirkkautesi totuutesi kautta heidän elämässään. Sinä voit korjata sen minkä ihminen on rikkonut - olet Yhdistäjä, ihmeellinen Vapahtaja. Kiitos Isä, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Muistakaa myös minun vaimoani Jolaa, ja poikaani Filipiä että Jumalan ihmeellinen totuus koskettaisi heitä - kuten omaakin sydäntäni - tavalla että asumuseromme, muuttuisi eheäksi perhe-elämäksi. Käytännönratkaisut löytyisivät ja saisimme elää Jumalan tahdossa eheää perhe-elämää.

Rakas Isä auta minun vaimoani ja poikaani - ja minua, että Sinun kunniasi voisi levätä perheemme yllä. Poikasi Herran Jeesuksen nimessä. Aamen


- todael


  
 
 Viestin otsikko: Re: Perheiden puolesta
ViestiLähetetty: 05. Huhti 2012 20:39 

Liittynyt: 08. Syys 2011 17:59
Viestit: 1695
Jos minun rukoukseni kelpaa, rukoilen todella sydämestäni että avioliitot saisivat eheytyä, se on Herran hyvä tahto. Tietenkin myös poikasi puolesta rukoilen samaa, että voisi suhteenne tulla terveeksi.

Jeesus Kristus siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä, runsain mitoin. Amen.


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: