Tänään on 15. Joulu 2018 22:33

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: SUOMEN KANSAN TULEVAISUUS RATKAISTAAN NÄISSÄ VAALEISSA.
ViestiLähetetty: 04. Helmi 2012 12:19 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5705

Minä sain taas pelottavan s-postiviestin eräältä uskonsisarelta ja ajattelen laittaa tänne myös. Minua alkoi masentaa ja ahdistaa enkä enää jaksa...

Lainaa:
SUOMEN KANSAN TULEVAISUUS RATKAISTAAN NÄISSÄ VAALEISSA.

Rukoilisitko kanssamme päivittäin liitteessä olevan rukouksen, jota rukoiltiin talvisodan aikana. Rukoillaan tätä rukousta ensi sunnuntain 52. presidentinvaalipäivään saakka.

Liitteenä on rukous, jota rukoiltiin Talvisodan aikana 30.11.1039-13.3.1940, kun Neuvostoliitto äkkiarvaamatta hyökkäsi Suomeen.
Talvisodan lähtötilanne oli jokseenkin toivoton: Suomen armeijassa oli
337 000-346 500 miestä, 32 panssarivaunua , 114 lentokonetta, aseita oli vähän ja välineet puutteelliset.
Neuvostoliiton mahtavassa armeijassa 1 000 000 miestä, 3 000 panssarivaunua ja 3 800 lentokonetta. Jättimäinen armeija raskaine aseineen oli vastassa Kirkoissa rukoiltiin laajasti ja esimerkiksi Helsingissä Kallion kirkko oli täynnä ihmisiä. Tämä liitteenä oleva rukous vietiin päättäjille Suomessa ja Virossa. Suomessa kansalaisten lisäksi myös esivalta rukoili ja presidentti Kyösti Kallio kehotti kansalaisia lukemaan Raamattua ja rukoilemaan. Miten kävi?

Ei kuningas voita paljolla väellänsä, ei sankari pelastu suurella voimallansa.Turha on sotaratsu auttajaksi, ei pelasta sen suuri väkevyys. Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa, pelastaaksensa heidän sielunsa kuolemasta, elättääksensä heitä nälän aikana. Ps 33: 16-19 "Tämä on Herran sana Serubbaabelille, näin kuuluva: Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot." Sak. 4:6

Pieni Suomi sai käsittämättömän voiton valtavan maan hyökkäyksestä ja säilyi itsenäisenä.

Sama rukous vietiin myös Viroon. Mutta Viron esivalta hymähti tälle rukoukselle. Miten kävi? Neuvostoliitto valtasi Viron kesäkuussa 1940.
Viro liitettiin yhdeksi neuvostotasavallaksi 21.7.1940. Sodan aikana myös saksalaiset valloittivat Viron. Saksalaismiehitystä kesti kolme vuotta. Vuonna 1944 Neuvostoliitto valtasi Viron itselleen takaisin ja tämä miehitys kesti vuoteen 1991 saakka.

Nyt on tapahtumassa jotain, joka on vaikutuksiltaan aivan yhtä merkittävää kuin talvisodan hyökkäys. Mutta se on salassa, ilmavalloissa tapahtuva hyökkäys. Meidän kristittyjen on nyt herättävä unesta ja seistävä Herran edessä ymmärtäen, mitä aikaa nyt elämme.
Pyydämme Sinua asettumaan kanssamme rintamaan ja rukoilemaan liitteen rukousta päivittäin 5.2.2012 saakka. Meidän ei parane hymähtää tälle rukoukselle. Meidän on seistävä kansamme edestä, seistävä heidän puolestaan, joiden silmät vihollinen on sokeuttanut.

P.S. Pe-la 27.-28.4. Tamperella HR - PERUSKOULUTUS

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... ZPkA&pli=1_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: