Tänään on 15. Joulu 2018 22:46

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2011 17:24 
Avatar

Liittynyt: 19. Maalis 2011 15:49
Viestit: 153
Menetin venhimman lapseni liikenneonnettomuudessa.
Hautajaiset ensi lauantaina, 16.7

Herra, kuule ja anna voimaasi.
-äiti tässä huokailee ja rukoilee.

-on jo niin kova ikävä, kun tietää, ettei täällä ajassa näe enää aikuista lastaan._________________
Jeesus on Voittaja !
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2011 18:03 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5061
Syvä osanottoni.

Rakas taivaan Isä, anna lapsen äidille voimia kestää kaikki tämä valtava suru ja tuska. Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 15. Heinä 2011 09:40 

Liittynyt: 04. Tammi 2011 09:33
Viestit: 204
Paikkakunta: Satakunta
Läheisen ihmisen menetys on vastoinkäymisistä raskaimpia. Sanat loppuvat ja voimat menevät. Ajatukset pyörii tapahtuneen ympärillä.

Siunausta ja voimia surusi keskelle! Herra antakoon lohdutuksen murheeseen.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 15. Heinä 2011 09:47 
Totta...ei tahdo löytyä sanoja, mutta lämmin osanotto Eerika ja muistan rukouksin...surunkin keskellä sinua kantavat Iankaikkiset käsivarret :hearts:


  
 
 Viestin otsikko: Re: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 16. Heinä 2011 09:20 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3395
eerika kirjoitti:
Menetin venhimman lapseni liikenneonnettomuudessa.
Hautajaiset ensi lauantaina, 16.7

Herra, kuule ja anna voimaasi.
-äiti tässä huokailee ja rukoilee.

-on jo niin kova ikävä, kun tietää, ettei täällä ajassa näe enää aikuista lastaan.


Osanotto ja erikoisesti sinulle tuo Raamatun kohta sekä lihavoitu teksti:

Jes 61:
1 ¶ Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa (basar) nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,
2 julistamaan Herran otollista vuotta ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia,
3 panemaan Siionin murheellisten päähän-antamaan heille-juhlapäähineen tuhkan sijaan, iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan; ja heidän nimensä on oleva "vanhurskauden tammet," "Herran istutus," hänen kirkkautensa ilmoitukseksi.

Jesajan kirja luku 61 opettaa, että Messias on Hän, joka julistaa ilosanomaa maailmalle. Luukkaan evankeliumin neljännessä luvussa Herra Jeesus ilmoittaa, että Hän, josta Jesaja 61 kertoo, eli Jeesus on Hän joka julistaa ilosanomaa (evankeliumia) maailmassa ja sitten Hän myös antaa tehtäväksi opetuslapsilleen evankeliumin julistamisen tässä maailmassa.

Ilosanoma nöyrille. Jesaja 61 luvun opetuksen mukaan evankeliumi julistetaan nöyrille, joka tarkoittaa sitä että ihmiset, jotka tunnustavat syntinsä ja nöyrtyvät Jumalan edessä ovat nöyriä ja he vastaanottavat evankeliumin pelastussanoman, mutta ylpeät ihmiset ja omavanhurskaat (sellainen, joka kokee, että omilla "hyvillä" töillään on kelvollinen Jumalan edessä) eivät halua vastaanottaa pelastusta. Sananlaskut 28 luku opettaa, että joka rikkomuksensa (syntinsä) salaa se ei menestys, mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. Jesaja 26 luvussa sanotaan, että jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta. Nöyrä ihminen on sellainen, joka tunnustaa syntinsä ja ymmärtää tarvitsevansa Jumalan armoa ja Pelastuksen Herrassa Jeesuksessa, koska hän ei kykene omin voimin pelastumaan ja pyhittymään. Evankeliumia julistetaan siis kaikille ihmisille, mutta vain nöyrät nöyrtyvät vastaanottamaan pelastuksen.

Särjettyjen sydämien sitominen. Jeesus Messiaan tehtävä on sitoa särjettyjä sydämiä, joka tarkoittaa sitä että Herra Jeesus eheyttää ja parantaa ihmisen mielen ja ajatusmaailman, jonka synti on täysin rikkonut. Hepreankielen sana sydän (lev) tarkoittaa sydäntä, mieltä, sisäistä ihmistä, tahtoa ja ymmärrystä. Evankeliumin tehtävänä on pelastaa ihminen synnin ja saatanan orjuudesta iankaikkiseen elämään, mutta myös se että synti, joka on pettänyt ja rikkonut ihmisen mielen eheytyisi ja parantuisi. Ihmisen mieli eheytyy ja parantuu siten, kun ihminen saa syntinsä anteeksi ja antaa Jumalan muuttaa hänen ajatusmaailmansa Jumalan tahdon mukaiseksi.

Julistamaan vangituille vapautusta. Herran Jeesuksen tehtävä on julistaa vapautusta synneistä synnin orjille, jotka ovat monenlaisissa synnin kahleissa. Herra Jeesus vapauttaa synnin orjista ne, jotka tunnustavat syntinsä ja haluavat vapautua niistä. Ihminen ei kykene omin voimin vapautumaan syntien orjuudesta, siksi Herra Jeesus syntyi ja kuolemallaan sovitti meidän syntimme sekä antaa meille voiman Pyhän Hengen kautta voittaa ja vastustaa syntejä sekä oppia elämään terveen uskon kasvun kautta siten, että Herran Jeesuksen opetuslapset oppivat koko ajan syvällisemmin elämään jumalisesti ja Jumalan tahdon mukaisesti tässä maailmanajassa.

Herran otollisen vuoden julistaminen. Vanhassa liitossa oli voimassa Herran riemuvuosi, jolloin joka viideskymmenesvuosi oli riemuvuosi, jolloin orjat vapautettiin ja julistettiin vapautta kaikille Israelin asukkaille. Vanhassa liitossa myös eläinuhrien tuli olla Herralle otollisia (hyväksyttäviä), joiden veren kautta tapahtui syntien anteeksiantamus. Vanhassa liitossa oli myös otollista Herralle se, että Hänen kansansa halusivat noudattaa Jumalan käskyjä.

Herran otollinen vuosi on se kun Herra Jeesus vuodatti verensä meidän syntiemme tähden ja toi sovituksen ja syntien anteeksiantamuksen verensä, kuolemansa ja ylösnousemuksensa kautta. Tämän otollisen vuoden ja Herran Jeesuksen sovituksen ansiosta syntiset ihmiset saavat Jumalan armon ja Jeesus Messiaan ansion tähden Jumala antaa iankaikkisesti anteeksi synnit, niille jotka katuvat ja haluavat hylätä syntielämän ja haluavat seurata Herraa. Herran Jeesuksen uhri Golgatalla tuo iankaikkisen sovituksen ja syntien anteeksiantamuksen ja on otollinen Herralle. Otollista on myös Herralle kun Herran Jeesuksen opetuslapset haluavat Jumalan armosta noudattaa Jumalan käskyjä ja elää niiden mukaisesti Uuden Liiton järjestyksen perustuksen mukaan. Herra myös "kostaa", eli rankaisee synnintekijöitä, niitä jotka eivät halua tehdä parannusta ja antaa heidän oman tahtonsa mukaan valita kadotukseen johtavan tien.

Murheellisten lohdutus. Jesajan kirjassa luvussa 61 jakeessa kaksi on sana murheellisia, joka on hepreaksi abel, joka tarkoittaa murheellista ihmistä kuoleman, onnettomuuden tai jonkun hädän takia. Herra Jeesus syntyi siksi, että Hän haluaa lohduttaa kansansa ihmisiä, jotka ovat kokeneet omaisen tai läheisen ihmisen kuoleman. Herra Jeesus syntyi myös siksi, että Hän haluaa lohduttaa kansansa ihmisiä, joiden omaiset tai jotka itse ovat kokeneet suuren onnettomuuden tai hädän. Evankeliumilla on monenlaiset kasvot, sillä se ei ainoastaan julista syntien anteeksiantamusta, vaan myös lohdutusta monien murheiden keskellä eläville.

Jesajan kirja 61 kuvaa lisää sitä mitä Messias tekee Jumalan kansalle. Jumalan kansan keskuudessa oleville murheellisille Jeesus Messias tuo iloöljyä Pyhässä Hengessä murheen sijaan sekä ylistyksen Hengen masentuneen hengen sijaan. Tämä ylistys tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että uskova oppii ylistämään sydämessään Herran hyvyyttä ja rakkautta. Tässä maailmassa on monenlaista asiaa, jotka tuovat ihmisen sydämelle masennusta, mutta Herra Jeesus on tullut sitä varten, että Hän haluaa poistaa kansansa sydämestä masennuksen ja antaa tilalle ylistys ja kiitos mielen. Herra Jeesus tekee kansastansa vanhurskauden tammia sekä Herran ilo-istutuksia Hänen kirkkautensa ilmoitukseksi. Todellinen evankeliumi kirkastaa Jumalaa ja kertoo syntien anteeksiantamuksesta, iankaikkisesta elämästä uskon kautta Herran Jeesukseen sekä ihmisen elämästä jonka Jumala muuttaa, joka ylistää ja riemuitsee Jumalan suurista teoista.

Sivulta: http://www.kotipetripaavola.com/betlehemintahti.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Esirukousasia
ViestiLähetetty: 27. Heinä 2011 12:40 

Liittynyt: 15. Joulu 2010 14:24
Viestit: 177
Voi kuinka surullista.. Paljon Jumalan siunausta sinulle ja perheellesi ja voimia suruaikaan! :hearts:


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: