Tänään on 21. Maalis 2019 01:31

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukousta todella tarvitaan..
ViestiLähetetty: 03. Touko 2011 13:24 

Liittynyt: 15. Joulu 2010 14:24
Viestit: 177
Pyytäisin esirukousta erään perheen puolesta, joka on joutunut kokemaan kovia viimeisten vuosien aikana menetettyään ensin teini-ikäisen lapsensa ja tämän jälkeen myös perheen isän. Minulla on suuri huoli tämän perheen puolesta, mutta uskon, että Herralla on heitä varten suunnitelma. Perheen äidin harras toive olisi, että Herra johdattaisi poikansa elämään uskovan tytön, jotta poika saisi elämänsä raiteilleen. Rukoilisitteko apua heidän ahdistukseensa ja että Herra ottaisi heidät omakseen, he todella tarvitsevat Jumalaa nyt enemmän kuin koskaan..:prayer4:

Pyytäisin myös esirukousta erään ihmisen puolesta, jonka avioliitto rakoilee, on masennusta ja alkoholismia, eikä anna kenenkään auttaa itseään. Että Herra armahtaisi häntä ja parantaisi hänet, hänen avioliittonsa ja suhteensa omiin lapsiinsa. Että hän vihdoin antaisi elämänsä Herralle kaikkien näiden vuosien jälkeen ja antaisi auttaa itseään ja perhettään. Myös rukousta hänen miehensä ja lastensa puolesta, että hekin Herran löytäisivät. Ja että Herra myös minua ohjaisi oikein olemaan tukena tälle perheelle ja kertomaan Hänestä.

Rukousta myös erään naisen puolesta ja hänen perheensä puolesta, joka on vaikeasti vammautunut onnettomuudessa. Tarvitsee jatkuvaa avustusta arkitoimissa ja kivut ovat niin kovat, että saattaa taju lähteä ja vain voimakkaimmat lääkkeet auttavat.

Viimeisenä, mutta ei todella vähäisimpänä rukousta sairaiden lasten puolesta. On suuri murhe sydämessä sairastavien ja vammaisten lasten puolesta. He jos ketkä tarvitsevat esirukousta. Voimaa ja jaksamista myös heidän vanhemmilleen, etteivät menettäisi uskoaan ja toivoaan.

Kiitos, että rukoilette! Jumalan siunausta kaikille teille ja teidän läheisillenne! :hearts:


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukousta todella tarvitaan..
ViestiLähetetty: 03. Touko 2011 15:31 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5074
Kiitos rakas taivaallinen Isämme, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, että saan tuoda nämä Inkan esirukouspyynnöt eteesi. Sinä tiedät kaiken näistä ihmisistä. Vain sinä voit auttaa ja armahtaa ja parantaa heidät. Tapahtukoon sinun tahtosi näiden kaikkien ihmisten elämissä. Sinun on kaikki valta, voima ja kunnia, iankaikkisesti. Amen._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukousta todella tarvitaan..
ViestiLähetetty: 03. Touko 2011 16:47 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 16:19
Viestit: 1963
pekka kirjoitti:
Kiitos rakas taivaallinen Isämme, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, että saan tuoda nämä Inkan esirukouspyynnöt eteesi. Sinä tiedät kaiken näistä ihmisistä. Vain sinä voit auttaa ja armahtaa ja parantaa heidät. Tapahtukoon sinun tahtosi näiden kaikkien ihmisten elämissä. Sinun on kaikki valta, voima ja kunnia, iankaikkisesti. Amen.


Yhdyn tähän rukoukseen Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. :GBU:_________________
Armo olkoon kaikkein kanssa, jotka meidän Herraa Jesusta Kristusta lakkaamatta rakastavat, amen!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukousta todella tarvitaan..
ViestiLähetetty: 09. Touko 2011 06:19 

Liittynyt: 18. Marras 2010 16:30
Viestit: 534
Yhdyn myös tähänkin rukousaiheeseen. Ja rukouspalstalla on yhä eräs rukousaihe erään nuoren avioparin puolesta. Jos kuka saa sydämelle rukoilla heidän puolestaan, niin rukoilkaa. Asumusero näyttää väistämättömältä alle vuoden avioliiton jälkeen avioliiton pelastamiseksi. :prayer4: Kokonaisuuteen liittyy niin paljon muutakin vielä... :think2:

Siunausta :hugehug:_________________
Jes.35:8 "Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan."
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: