Tänään on 18. Maalis 2019 21:37

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukouspyyntö Idan puolesta
ViestiLähetetty: 07. Heinä 2017 11:06 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5073
Toinen koiristani eli Ida joka on nyt noin kahdeksan ja puoli vuotias on alannut ontumaan aika pahasti toista takajalkaansa ja kaulalle on ilmestynyt myös patti joten ei hyvältä näytä ollenkaan tämä tilanne. Eläinlääkärillä on käyty ja asioita selvitetty eläinlääkärin kanssa (Maarit) moneenkin otteeseen, tänään taas luultavasti soittaa eräästä asiasta liittyen Idan hoitoon mutta saa nähdä kuinka siinä tuleekaan käymään. No, se asia koskee aloitetaanko antamaan jotain lievää stytostaattihoitoa tabletteina mutta en ole vielä ollenkaan varma kannattaako sitä hoitoa aloittaa eli olisiko siitä loppujen lopuksi kuitenkaan mitään hyötyä, eläin kenties vain kärsisi entistäkin enemmän. Mutta siis luultavasti tänään keskustelen asiasta tuon tosi mukavan eläinlääkärin kanssa.

Nyt Idalle joudun antamaan tuohon toisen takajalan kipuihin voimakasta tramal-merkkistä lääkettä, on hyvin väsyneen oloinen mutta ei juurikaan valita kipujaan. Sitkeitähän nuo koirat tunnetusti ovat mutta kyllä tämä on niin raskasta ja ahdistavaa kuin vain olla ja voi. Olen rukouksessa yötä päivää tämän asian johdosta, näin kait voi sanoa, niin vaikea on tämä tilanne kun Ida-koira on niin rakkaaksi minulle tullut. Itku on koko ajan läsnä ja suru.

Herra auttakoon ja armahtakoon Idaa!

Ja valtaisa kiitos Isälle Jumalalle ja Herralle Jeesukselle Kristukselle kun olen saanut näinkin monta vuotta viettää hyvää ja hienoa aikaa Idan kanssa.

Kiitos kaikille!

Isän Jumalan siunausta ja varjelusta ja Herran Jeesuksen armoa ja rauhaa kaikille.

Rakas taivaan Isä, Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen nimessä, kiitos, että saamme tuoda kaikki murheemme eteesi ja saamme turvata sinun apuusi, johdata meitä kun kuljemme näitä maallisia polkujamme että kerran pääsisimme sinne taivaan rauhaan jossa ei ole enää särkyä ja kipuja ja itkuja, eikä murheita ja kuolemaa ja tuskaa ja ahdistusta vaan sinun rauhasi ja rakkautesi vallitsee siellä sinun tykönäsi taivaassa:

Ps. 23:2

Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
PSALMIT 36:

7. Sinun vanhurskautesi on kuin Jumalan vuoret, sinun tuomiosi niinkuin suuri syvyys, ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouspyyntö Idan puolesta
ViestiLähetetty: 07. Heinä 2017 13:36 

Liittynyt: 16. Loka 2011 19:57
Viestit: 3060
Voi pientä koiraa :(

Tuo tramal on kyllä joskus hankala lääke, kun eläimet saattaa niin väsähtää siitä. Ihmisilläkin lääke voi aiheuttaa vaikka mitä sivuvaikutuksia.

Tapahtukoon Isä Jumala sinun tahtosi tässäkin asiassa Jeesuksen nimessä.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouspyyntö Idan puolesta
ViestiLähetetty: 11. Heinä 2017 08:59 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5073
Ida nukkui eilen pois ja pääsi taivaan Isän tykö joka on hänet luonutkin yhdessä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kanssa. Kiitos Isälle ja Pojalle, aina ja iankaikkisesti, amen.

Eilen vein Idan röntgen-kuvaukseen ja huomasimme kuvista että kaulalla oleva kasvain oli tehnyt tuhojaan myös keuhkoissa. Toisen takajalan polven ristiside oli poikki. Yritin vielä elätellä toivoa leikkauksista mutta todennäköisesti niistä ei olisi ollut sellaista hyötyä että Idan kärsimykset olisivat jotenkin todella poistuneet tai edes merkittävästi vähentyneet, ei ollut oikein näköpiirissä, joten jouduin jättämään erittäin rakkaan Ida-ystäväni Kaikkivaltiaan Jumalan iankaikkisiin ja suojeleviin käsiin, Hän jatkaa nyt Idan suojelemista ja hoitamista kun minun tämä maallinen Idan rakastaminen ja hoitaminen tuli tiensä päähän ja en voinut enää tehdä muuta kuin kiittää Jumalaa että saimme Idan kanssa näinkin monta vuotta yhdessä elää ja kulkea polkujamme.

Kiitos teille kaikille rukoustuestanne tässä vaikeassa asiassa ja pyytäisinkin, jos teille vain sopii, että muistaisitte mainita minun nimeni kun rukoilette Jumalan edessä että saisin Jumalalta voimaa kestää tämän suruajan. Jumala kuulee huokauksetkin, kun aina ei niitä sanoja oikein löydy, varsinkin jos asiat ovat raskaita ja vaikeita.

Rakkaat uskonystävät, Isän Jumalan siunausta ja varjelusta ja Herran Jeesuksen armoa ja rauhaa teille kaikille.
Matteus 6:

9. Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;

10. tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;

11. anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;

12. ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;

13. Äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouspyyntö Idan puolesta
ViestiLähetetty: 11. Heinä 2017 09:03 

Liittynyt: 16. Loka 2011 19:57
Viestit: 3060
Voi sentään. Raskasta aina joutua rakkaasta lemmikistä luopumaan :cry:
Muistan rukouksessa.


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: