Tänään on 25. Maalis 2019 16:35

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukousaiheita...kestoaiheita
ViestiLähetetty: 15. Helmi 2016 22:46 

Liittynyt: 12. Joulu 2010 08:20
Viestit: 192
Olisi pari aihetta. Työpaikan ilmapiiri, siellä hallitsee eräs henkilö porukoineen ja aina jos joku uusi työntekijä tulee, hänet joko hyväksytään "hoviin" tai ei. Tätä on ollut jo pitkään, monta vuotta. Se on aiheuttanut tiettyä jakoa porukkaan, on SE porukka ja sitten ne muut. Porukan johtaja on ollut taitava "luikertelemaan" pomon suosioon joka on ilman muuta siunannut tämän jaon olemassaolon.
Alamme joidenkin kanssa olla kyllästyneitä tähän vuosia kestäneeseen pelleilyyn.
Nyt on eräskin porukkaan kuulunut henkilö vaihtanut työpaikkaa ja uusia työntekijöitä tulossa ja tullutkin, en haluaisi että enää tuo porukka "ruokittaisiin" taas uudella jäsenellä. Sinne näkyy menneen eräs varahenkilö ja eräs toinen sairaanhoitajakin.
Joukon johtaja on varsin vahva persoona ja jollakin konstilla hän osaa "värvätä" sinne haluamansa henkilön mukaan näköjään. Tuntuu lähes käsittämättömältä että aikuiset ihmiset sellaista hiekkalaatikkotouhua vetää. Ovat menneet jopa porukalla Espanjaan eräs kevät jonkinlaiseen huvilaan, yksi lensi sinne pariksi päiväksi sitten vielä kun ei ollut vapaata tai lomaa koko viikolle saanut.
Me aletaan jotkut todella olemaan väsyneitä tähän että se touhu jatkuu.
Haluaisin rukoilla työpaikan ilmapiirin puolesta todella että se paranisi. Pomo on syksyllä jäämässä eläkkeelle ja parin vuoden kuluessa voi jakautua osastot ehkä uudelleen.
Ennen tuota erästä kollegaani jakoa ei ollut tällä tavalla sanonko "ilkeällä" tyylillä tai muutenkaan. Jotkut saattoivat kaveerata, mutta ei tälleen näin näkyvästi.
Työ on muutenkin uuvuttavaa ja raskasta, ettei siellä tuollainen jakomeininki oikein hyvää tee.

Sitten on pari kaveria, jotka eivät ole uskossa. E on varsin negatiivinen kristinuskoa kohtaan lapsuuden kokemuksien perusteella, mm. lestadiolaisten takia. Omat isovanhemmat olivat jehovan todistajia ja hän kuitenkin joutui ehkä kavereiden takia tekemisiin myös lestojen kanssa ja sai kauheat vaikutteet sieltä, myöskin insestijutut ovat syöneet pohjaa siltä kristinuskon arvostukselta. Ilmeisesti se, että lestat ovat tuomitsevia ja hyvin lahkohenkisiä olleet silloin 80-90 luvulla ja mihin ne olisi siitä muuttuneet, sanotaanko että erittäin ahdasmielinen kristinuskonto.
Hän nyt ei sitten ilmeisesti siedä yhtään enempää uskonasiajuttuja, nyt tuli selväksi sitten sekin. En tiedä, tarkoittaa siis sitä että pitää jättää puheet sitten sikseen kun siellä ollaan piikit pystyssä.

Toinen läheinen kaverini on sekaantunut reikiin, chakrameditaatioon ja kundalinijoogaan tietääkseni ainakin.
Mulle ne on kauhistuksia tietenkin eikä hän niistä nykyään puhu tai juuri muutenkaan levittele enää päivityksiä ainakaan mun nähden.
En tarkalleen tiiä uskooko hän johonkin vai ei, tai en ainakaan oikein tiedä onko hänellä mitään uskontoa.
Ongelmia terveyden suhteen kyllä on, välilevynrappeutumia niin niskassa kuin selässäkin, niistä johtuen kivulias joka päivä enemmän tai vähemmän hän on, masentunutkin ollut kun isänsä kuoli.
Hänelle tahtoisin kans pelastusta ettei nuo jutut joihin hän sekaantuu saisi mitään aikaan hänessä eikä pääsisi pidemmälle vaan Jumala varjelisi ja auttaisi hänet löytämään totuuden.
Todennäköisesti on niin etten voi näille kavereille paljon puhua, koska maaperä ei tunnu olevan lainkaan vastaanottavainen.
Ainoastaan vain voin rukoilla...joten jätän tänne myös aiheet rukoiltaviksi. Tässä nämä polttavimmat aiheeni...


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: