Tänään on 18. Maalis 2019 21:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukouspyyntö Irakin uskovien puolesta ISIS vainoaa
ViestiLähetetty: 13. Heinä 2015 21:57 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3428
Radikaalit islamistit (ISIS) ovat saaneet haltuunsa Quaragoshin, Irakin suurimman kristillisen kaupungin. Satoja lapsia, naisia ja miehiä mestataan. He pyytävät rukoilemaan puolestaan maassaan tapahtuvien hirmutekojen tähden. Rukoile heidän puolestaan ja lähetä viesti eteenpäin, jotta saataisiin aikaan katkeamaton rukousketju. He pyytävät että kristityt, Herran Jeesuksen ruumiin osat, rukoilisivat edes yhden minuutin ajan palavasti Irakissa kärsivien veljiensä, sisariensa ja heidän lastensa tähden._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouspyyntö Irakin uskovien puolesta ISIS vainoaa
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2015 15:47 

Liittynyt: 25. Heinä 2014 23:05
Viestit: 501
Rukoillaan, että Herra varjeluksia väkivallalta ja kidutuksista ja raiskauksista ja että Herra ei sallisi lasten jäävän orvoksi! ...kuolema on voitto heille, keltä ei jää lapsia. Eli itse olen raamatusta ymmärtänyt, että olemme voiton puolella ja autuaita kun olemme kuolleet. Vain silloin kun lapsemme jäävät orvoksi, on kuolemamme ikävää.

Ne rakkaat sisariemme ja veljemme ketkä ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen, ovat erittäin siunattuja ja olen sydämmenipohjasta iloinen heidän puolestaan.

Minua ei ainakaan tässä viheliäisessä maailmassa pidättele mikään muu kun puolisoni ja lapseni, he ovat syy miksi en vielä kaipaa kotiin. Jos heitä ei olisi, olisi minun "kotiin" kaipuuni erittäin suurta._________________
"Halleluja! Ylistäkää, te Herran palvelijat, ylistäkää Herran nimeä!"
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouspyyntö Irakin uskovien puolesta ISIS vainoaa
ViestiLähetetty: 25. Heinä 2015 12:53 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5935
*

Isisin tulilinjalla ovat nyt Jerusalemin kristityt
Järjestö julisti kesäkuun lopulla kuolemantuomion kaikille Jerusalemin kristityille elleivät he poistuisi kaupungista ramadanin päättymiseen mennessä. :shock: :?

”Isisin sotilaat taistelevat tappaaksen nuo oliot niin, että tämä maa on heistä pian vapaa. Heidät teurastetaan kuin lampaat”.

Nuo oliot ovat kristittyjä. Heidän tappopaikkansa on Jerusalem. Uhkauksen sisältävä lentolehtinen on koristeltu ääri-islamilaisen terroristijärjestön Isisin mustilla lipuilla.

”Kertokaa meille, ketkä työskentelevät yhteistyössä juutalaissionistien kanssa ja rohkaisevat muslimeja elämään maallisempaa elämää ja levittävät siten pahuutta. Antakaa heidän osoitteensa, niin tapamme heidätkin”, lehtinen usuttaa. :shock: :thumbdown:

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/isisin-tulilinjalla-ovat-nyt-jerusalemin-kristityt/?shared=286219-d074ea72-500

Rukoillaan myös että Jumala paljastaa kaikki valheeksi johon Isis ja terroristijärjestö sokeasti uskoo. Rukoillaan varjelua ja rauhaa kristittyjen puolesta!_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: