Tänään on 15. Joulu 2018 23:00

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Tämän hetken asioita omassani ja tuttujeni elämässä
ViestiLähetetty: 24. Helmi 2011 16:58 

Liittynyt: 22. Joulu 2010 15:09
Viestit: 77
Rukousaihe 46-50v ikäisten naisten puolesta, jotka ovat työkavereita keskenään. Rukoilkaa, että tutustuisivat ja ystävystyisivät. Toisella heistä ei ole muita ystäviä kuin sukulaiset vain. Tapahtukoon Herran tahto ja siunatkoon Herra tässä asiassa jos haluaa heidän olevan ystäviä. Rukoilkaa myös pelastusta molemmille.


Tämä oli nyt kaikille yhteinen rukousaihe. Seuraavia rukousaiheita voi jokainen rukoilla sitä mukaan jos sen jälkeen kun on ensin nuo aiheet lukenut, saa sydämelleen jonkun tai joitakin näistä asioista ja ihmisistä jos joku koskettaa tai huolestuttaa tai ennenkaikkea jos koet että on Herran tahto jonkun/joittenkin tai jopa kaikkien näistä puolesta rukoilla:Erään henkilön puolesta, jonka kanssa meni sukset ristiin, pyydän rukousta. Että en olisi enää katkera enkä vihamielinen häntä kohtaan ja että ymmärtäisin, että itsessänikin voi olla vikaa eikä aina siinä toisessa. Muistakaa rukouksin myös niin minun kuin hänenkin läheisiä ja sukua.


Rukousaihe kahden nuoren puolesta, ovat noin 24-28v ikäisiä. Nainen ja mies. Siunausta heille mm opintoihin, työhön, asuntoasioihin, seurusteluun ja puolison löytymiseen. Ja ennenkaikkea heidän pelastumisensa puolesta.


Vakavasti sairaan naisen puolesta rukousta. Että parantuisi ja pelastuisi ja että vapautuisi katkeruudestaan ja vihastaan ja osaisi ja haluaisi ottaa apua vastaan ongelmissaan ja ottaisi huomioon toisen ihmisen tunteet ja pyytäisi anteeksi jos on loukannut toista henkilöä.Rukousaihe erään naisen puolesta, joka on katkera, kateellinen ja käyttäytyy rumasti niin läheisiään, sukulaisiaan kuin työkavereitaan kohtaan. Pelastusta hänelle ja vapautumista turhista taakoista ja syntielämästä.Rukousaihe vanhan pariskunnan puolesta. Ovat sairaita ja heillä on sairaita läheisiä ja myös taloudellista ja muutakin ongelmaa on lähi suvussa. Pelastusta ja Herran armoa heille pyydän.Rukousaihe herkän ja aran nuoren naisen puolesta. Joutunut kiusatuksi ja loukatuksi, häväistyksi. Myös itsekin ollut vaikea toisille ihmisille. Että Herra saisi koskettaa ja auttaa ja muuttaa hänet.Rukoilkaa, että eräs mieshenkilö löytäisi pelastuksen ja Jeesuksen armon. Ja että Jeesus olisi hänen kanssaan ja kantaisi hänen taakkansa ja Jumala rakkaudessaan kutsuisi tuota miestä omakseen.Eräs varattu mies ahdistelee naisia ja puhuu sopimattomia. Rukoilisitteko, että Jumala ottaisi pois tuollaisen käytöksen ja vaikuttaisi tervettä synnintuntoa ja jumalanpelkoa hänessä.Rukousaihe alkoholistin puolesta, että pääsisi hoitoon ja jättäisi alkoholin ja rötökset ja tulisi uskoon.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Tämän hetken asioita omassani ja tuttujeni elämässä
ViestiLähetetty: 24. Helmi 2011 21:46 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 20:51
Viestit: 5061
Rakas taivaallinen Isämme, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, kiitos, että saan tuoda tämän esirukouspyynnön eteesi. Sinä tiedät ja tunnet nämä kaikki ihmiset ja näet heidän sydämiinsä. Auta ja armahda näitä ihmisiä. Vain sinä voit heitä auttaa ja heidän vaivansa ja sairautensa parantaa. Tapahtukoon sinun tahtosi näiden ihmisten elämässä. Sinun on kaikki valta, voima ja kunnia, iankaikkisesti. Amen._________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  

cron