Tänään on 21. Maalis 2019 01:30

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 10 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 25. Huhti 2013 22:51 

Liittynyt: 01. Maalis 2011 16:44
Viestit: 407
Mulla on ollut RAHAPULA aina, niin kauan kuin olen sitä yleensä edes käyttänyt=( vain aivan pieniä hetkiä on saattanut joskus olla ilman.. mutta sitten taas saan palata omaan tilaani joka on FOREVER RAHAPULA=(.. joskus tuntuu etä olen sinkkukin sentakia koska mulla ei ole varaa ikinä mihinkään=( joskus oikeen KLAPILLA päähän lyötynä ihmettelen.."MILLÄ ja MITEN noi ihmiset saa noita hankittua"=(_________________
Oikeita uskon-näkemyksiä jo vuodesta 2004=)=)
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 26. Huhti 2013 08:48 

Liittynyt: 02. Joulu 2012 15:47
Viestit: 1324
Siis Tuomaris mies ja rahapula .Samaa vaivaa taitaa olla koko Suomi täynnä .Jos tieto pitää paikkansa ,että Helsingin seudulla joka 4 lapsiperhe on käynyt leipäjonossa niin tilanne on kauhea ja samalla törkeä päättäjien taholta.Koko järjestelmä on nykyään rakennettu niin (vuosien saatossa) että ns tavikset siis keskiluokka maksaa suuren osan koko summasta.Raatavat kuin orjat välillä ja kattavat samalla jopa alkoholistien 24h kekkerit yms muut räikeät epäkohdat ja tämä ei todella ole oikein.Vaikka esivaltaa tulee rukoilla ,niin en ainakaan ala siunaamaan eduskunnan tyyppejä ,kuin muutamia ehkä.Mietinkin just aamulla herättyäni taas,että onkohan siellä eduskunnassa tuo taivaallinen paljastus puhdistus käynnissä kun vuosi vuoden jälkeen paljastuu näitä rikollisia ,joiden kuuluisi olla nuhteettomia ,koska ovat erittäin voimakkaalla paikalla vaan kuinkas on kun rikosta rikoksen perään tuppaa siinä laitoksessa .Niin tähän oravan pyörään.Tämä on rakennettu niin ,että se OTTAA ihmisiltä rahat pois ja normaali kansalainen ei mahda mitään .


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 26. Huhti 2013 08:58 

Liittynyt: 02. Joulu 2012 15:47
Viestit: 1324
Tottakai tietysti Rukoilen ,että Tuomari saat raha asiat järjestykseen .Sinä ja moni muu. Jos olisi hyvä terve kotiseurakunta verkosto ,joka esim ruoka asioissa voisi tehdä maatiloilta yhdessä suora ostoksia niin se voisi olla kans hyvä ja moni muu yhteis asia .Toivottavasti Taivaan Isä avaa ymmärrystä tässä asiassa.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 26. Huhti 2013 09:33 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5935
*
Mietin voiko pienituloinen työssäkäyvä saada tukirahaa sossusta? :think2:_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 26. Huhti 2013 12:19 

Liittynyt: 22. Loka 2011 17:16
Viestit: 331
Paikkakunta: Vaasa
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin jokainen Suomen kansalainen voi hakea sosiaalihuollon rahaa jos tulot ovat tietyn rajan alapuolella (maksavat siis tuohon rajaan asti alle jäävän osan).

Toisessa keskustelussa sanoinkin muistaakseni jotenkin, että mikäli sillä ei tule toimeen, niin syytä ruoan vähyyteen mielestäni ei pidä etsiä rahan määrästä.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 26. Huhti 2013 20:04 

Liittynyt: 20. Marras 2012 11:19
Viestit: 19
Raha pulaa on myös täälä. Mutta kuitenkin on aina kaikki tarvittava, on ruokaa ja katto päänpäällä. Mitenköhän elämä muuttuisi jos yhtäkkiä rikastuisi. Varmaan tulisi uusia menoja ja taas olis rahasta puute :) Ehkä hyvä näin. Raha ei onneksi tunnu enää niin tärkeälle ja ei jaksa enää murehtia raha asioista niin paljoa kuin joskus ennen.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 29. Huhti 2013 10:39 

Liittynyt: 14. Joulu 2010 23:00
Viestit: 560
Rauhan tervehdys

Muistakaa rakkaat sisaret ja veljet että olette rikkaan Isän perillisiä jolla on hopeat ja kullat ja Hän antaa määräosan leipää ajallansa. (tavalla tai toisella)

Ne tarpeet joita me koemme että meillä on, ne tulisi viedä rukouksessa Jumalan eteen. Herra voi joskus jopa siunata vaikka olisi turhempikin asia johon pyytää apua, mutta siitä voi olla varma että Hän pitää meistä huolen oli rahaa tai ei.

Monestikkin raha jota pyydämme menee ns. turhuuteen, enkä edes tiedä haluaako Herra juurikaan sellaiseen siunauksia antaa (joskus ehkä haluaa), koska se mitä meillä Suomalaisilla on, on yltäkylläisyyttä verrattuna suurimpaan osaan muista maailman maista. Sana sanoo että tyytykää alhaisiin oloihin, ja myös siihen meidän uskovien tulisi kasvaa ja pyrkiä vaikka meillä olisikin omaisuutta jolla mällätä.

Me täällä Suomessa monesti surkutellaan että ei ole vara matkustella, ei voi ostaa uusia vaatteita, ei voi ostaa taloa, ei voi ostaa sitä, tätä ja tota. Kuitenkaan ei tarvitse mennä kauaskaan kun tuossa naapuri maissa, ihmisillä ei oikeasti ole rahaa edes ruokaan, kotiin, eikä mihinkään muuhunkaan. Roskiksista täytyy ruokaa etsiä ja monet nukkuvatkin niissä...
Me täällä ostelemme hienoja juttuja, mutta tuolla "jossain" köyhä uskova perheenäiti joutuu miettimään millä saisi säännöllisesti leukemiaa sairastavan lapsensa edes hoitoon yli 300 km päähän. Mistä matkarahat, mistä majoitus, kuka hoitaa muita lapsia. Lisäksi hän joutuu tiedostamaan sen että kun ei ole rahaa ei saa lapselleen edes kunnollista hoitoa.

En halua syyllistää ketään tällä viestillä vaan toivon että voisimme kukin kohdallamme nähdä miten hyvin meillä asiat ovat, vaikka meistä ei siltä tunnu.
Herra kyllä pitää meistä ja tarpeistamme huolen kun vaan uskomme siihen.

Itse en yleensä rukoile Herralta rahaa itselleni , vaikka olemmekin köyhiä, mutta toki kerron Hänelle perheeni tarpeet. Milloin tarvitsee lapsille kengät, milloin sukset, milloin luistimet, milloin ruokaa, milloin polttoainetta että voi viedä lapset kouluun jne... Mutta on yksi asia johon pyydän Herralta säännöllisesti suoranaista rahaa, ja se on toisten uskovien auttamista varten.
Tässä on se mahtava puoli, että saa kulkea täysin Herran varassa, sillä Hän on se joka antaa jos antaa. Itse ei voi tehdä mitään.

Laitan tähän loppuun vielä yhden lyhyen videon jonka kautta voi peilata kuinka hyvin itsellä on asiat. Kannattaa katsoa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VACTEOLow-M[/youtube]_________________
Puhdistakaa sielunne totuuden kuuliaisuudessa vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastakaa toisianne hartaasti puhtaasta sydämestä 1. Piet. 1:22
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 29. Huhti 2013 15:28 
Olen samoilla linjoilla Jannen kanssa. Ketään syyllistämättä, vain totuuden mainiten: Suomessa ei kenelläkään ole rahapula. Suomessa on niin sellaiset turvasysteemit, että nekin jotka eivät edes halua tehdä työtä tai jotka ovat korvia myöten veloissa, saavat halutessaan kaiken mitä tarvitsevat ja yleensä aika paljon päällekin. Tällainen systeemi on todella poikkeuksellista maailman mittakaavassa, suurimmassa osassa maailmaa sitä varmaan ei pystytä käsittämään, kun elämän haasteet koskevat selviytymistä, ei sitä ettei ole varaa samaan elintasoon kuin muilla.

Parannuksen teko eli mielenmuutos tämän asian suhteen on todella suositeltavaa jokaiselle, sillä se vapauttaa valtavasti kaiken maailman murheista ja sen kautta pääsemme kulkemaan todellisessa voittosaatossa, nimittäin on kirjoitettu että suuri voitto on jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa (1.Tim.6:6). Tätä rukoilen meille jokaiselle.


  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 29. Huhti 2013 17:21 
Avatar

Liittynyt: 16. Marras 2012 11:32
Viestit: 3063
tuomarisimson777 kirjoitti:
Mulla on ollut RAHAPULA aina, niin kauan kuin olen sitä yleensä edes käyttänyt=( vain aivan pieniä hetkiä on saattanut joskus olla ilman.. mutta sitten taas saan palata omaan tilaani joka on FOREVER RAHAPULA=(.. joskus tuntuu etä olen sinkkukin sentakia koska mulla ei ole varaa ikinä mihinkään=( joskus oikeen KLAPILLA päähän lyötynä ihmettelen.."MILLÄ ja MITEN noi ihmiset saa noita hankittua"=(
Pyydän ja vetoan sinuun ystäväni ettet suutu ja pety meihin kun me yritämme sinua neuvoa, vaikka sanat joita luet saattaa pistellä niin ne on rakkaudella sanotut ja hyväksi onneksi koituvat vielä sinulle! Olet kaikille arvokas ja rakas vaikka me näin suorin sanoin sinua opastammekin!

Semmonen puoliso, joka valitsee vastapuolen auton, työpaikan, rahan, asunnon tai muun maallisen ja materialistisen mittarin mukaan ja antaa sen vaikuttaa mitenkään päätökseensä ei ole hyvä puoliso valinta. Semmoista ei kannata ottaa, sillä sinun tulevaisuudessakin säilytettävä tämä omaisuus ja tulotaso ja mieluiten vielä kasvattaa sitä, muuten et täytä enää hänen kriteereitänsä.

Tulet loppuelämäsi arvuuttelemaan kuinka iso osa hänen rakkaudestaan kuuluu omaisuudelle ja mammonalle ja kuinka paljon hän rakastaa sinua. Tämmöiset puolisot myös helposti vaihtavat rikkaampaan ja luovuttavat esim sairauden tullen avioliiton, sillä jos sairastuu ja tulot ja mammona romahtaa hänen kriteerinsä ei enää täyty.

Hänelle "rikkaampi on rakkaampi" ja voit vain arvata onko maailma pullollaan rikkaampia.

Parempi olla ilman puolisoa, kuin valita semmoinen joka tahtoo maallista mammonaa. On järkevää haluta, että puolisollaan on jokin toimeentulo ja työ jolla ostaa maito litroja jääkaappiin ja mikä tärkeintä on selvittää ettei puolisolla ole taipumusta tuhlata omaisuuttaan ja elää sokeana rahaa ja luonnon resursseja tuhlaillen.

Ei ne suuret tulot vaan pienet menot!

Parhaimman puolison löytää rukoilemalla Herraa avuksi tähänkin asiaan. Hän kyllä tietää mitä sinä juuri nyt eniten tarvitset ja jos sinnikkäästi karjut ja huudat niin hän varmasti vastaa sinulle, näin Hän lupaa sanassaan! Liityn rukous urakkaan ja aina kun muistan pyydän isältä sinulle puolisoa, jos se on Hänen tahtonsa, kyllä me Herran kanssa yhdessä saadaan tämäkin asia ratkaistua!_________________
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Herra.. en jaksa näitä RAHAPULIA enää=(
ViestiLähetetty: 23. Touko 2013 20:36 

Liittynyt: 01. Maalis 2011 16:44
Viestit: 407
Jos joku valkkaa mut niin sillon se ei satavarmaan valkkaa rahan takia mua=) sellainen varmuus on myös siunaavaa=) Nykyään menestyksenpalvonta on päässyt kristillisyyteen=( joskus tuntuu siltä että dissais kaiken amerikasta tulevan.. vaikka siinä voisi mennä hyvääkin "sivu suun" mutta ainakin ei tulisi myrkkyäkään nieltyä=) Maailmanlaajuinen "superpastorius" ei ole edes Raamatun mukaista vaan vanhimmistoille annetaan kaittavaksi se "oma lauma" =)

1.Pietarin kirje:
5:2 kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta,_________________
Oikeita uskon-näkemyksiä jo vuodesta 2004=)=)
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 10 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: