Uskonaskel
http://uskonaskel.foorumi.eu/

Jeesus autathan!!
http://uskonaskel.foorumi.eu/viewtopic.php?f=4&t=1019
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  eila [ 05. Marras 2012 15:07 ]
Viestin otsikko:  Jeesus autathan!!

Jeesus kosketa parantavalla voimallasi Pirjo siskoani, joka sairastaa vakavasti, eikä lääkärit voi enää auttaa, vain Sinä Jeesus olet ainoa apu, sinä pystyt tekemään ihmeitä ilman määrää!! Hänellä on sydänleikkaus perjantaina, Jeesus ole Sina ylimmäisenä lääkärinä, anna viisaus ja kaikki taito kaikkeen ylhäältä, kiitos että autat!!!
äitini puolesta, karmea selkäsärky jatkunut jo pitkän aikaa, Jeesus kosketa haavoitetuilla käsilläsi hänen selkäänsä ja paranna!!!
Veli on alkoholisti, Jeeesus kosketa ja vapauta hänet alkoholin kahleista, anna vapaus ja pelasta Jeesus rakas!!!
Itseni puolesta, on monia sairauksia joihin eivät lääkärit saa hoitoa eikä apua, Jeesus sinä tiedät kaiken vaivani,Jeesus paranna!!!
vahvista uskoani, tule Jeesus elämäni Herraksi kaikilla elämäni alueilla!!!Tiedät pahan vatsavaivani, kipeä jatkuvasti, eikä syytä löydetä, Jeesus autathan, Sinä voit, kiitos Jeesus!! Päänsärkyni aivan armoton, Jeesus kosketa ja paranna haavoitetuilla käsilläsi, lääkärien mukaan niska-hartia jännityspäänsärky, muttei hierontakaan auttanut mitään vaivaan, Jeesus sinä yksin voit antaa avun, KOSKETATHAN , Kiitos Jeesus!!
Anna Jeesus kallis apusi nyt, kun tuli pikaisesti tehty muutto toiselle paikkakunnalle,äiti jäi kauaksi yksikseen, en pysty käymään hänen luonaan päivittäin, kun ei ole autokorttia, Jeesus tule ja johdata tahtosi tietä, niinkuin olet parhaakseni näkevä!!
Kaaduin tosi pahasti n. 2 viikkoa sitten, meni selkä aivan karmeaan kuntoon, ja oikea puoli koko kehosta, lieneekö kylkiluita poikki,en pysty tekemään yhtään mitään, en saa edes unta kipujen takia, Jeesus kosketathan kipuani haavoitetuilla käsilläsi, kiitos siitä!!

Kirjoittaja:  lonelyrider [ 05. Marras 2012 15:18 ]
Viestin otsikko:  Re: Jeesus autathan!!

Herran Jeesuksen Kristuksen nimen tähden, tahdon rukoilla sinun ja läheistesi puolesta, joita Herran eteen olet tuonut. Herra kirkasta nimesi eilan ja hänen läheisten elämässä, näytä parantava voima ja laske se heidän ylleen. Virvoita eilaa ja hänen uskoansa, ole elämän lähteenä. Psalmi "42:2 Niinkuin peura halajaa vesipuroille, niin minun sieluni halajaa sinua, Jumala".

Jeesuksen Kristuksen kirkkaus ja armo olkoon kanssasi eila. Amen.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/