Tänään on 20. Maalis 2019 17:21

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 5/5 [ 45 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Erityisherkkyys?
ViestiLähetetty: 14. Joulu 2017 19:20 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 29. Heinä 2012 02:40
Viestit: 1598
Jukalle: voit lähettää hänelle sähköpostia. Hänen profiilissaan näkyy "email"-painike, jota kautta voit lähettää hänelle viestin joka menee hänen sähköpostiinsa._________________
Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sieltä alas? Kuka on koonnut kouriinsa tuulen? Kuka on käärinyt vedet viitan sisään? Kuka on asettanut kohdalleen kaikki maan ääret? Mikä on hänen nimensä ja mikä hänen poikansa nimi, sinähän sen tiedät? Sananl. 30:4
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Erityisherkkyys?
ViestiLähetetty: 16. Joulu 2017 22:43 

Liittynyt: 15. Marras 2013 13:13
Viestit: 35
Mikko Murpatti kirjoitti:
kiihdyttäjäkeke kirjoitti:
Täällä myös sellainen ERITYISHERKKÄ.

Diagnoosia tuolle on vaikea saada varsinkin jos elämään on liittynyt vaikeita traumoja.

Tässä kidutaan joka päivä.Ei voi mitään.Joku sanoi että sen herkkyyden voi kääntää myös positiiviseksi asiaksi?mitä lie tarkoittaa?

Olen oikeasti niin herkkä etten jaksa Ihmisten kanssa edes puhelimessa olla pitkään kun väsyn siihen hetkessä ja tekee mieli lopettaa puhelu pian.

Eikä ole kyse paniikkihäiriöstä tms.Vaan tosiaan tunnen puhelimen raskaana kädessäni ja korvassani niin että se on jotenkin epämielyttävää.

Kuitenkin haluan olla ihmisten kanssa tekemisessä.Mutta tuo herkkyys rajoittaa elämää tosi paljon.Kuin olisi Yksin tässä maailmassa ja elämä vilisee tossa edessä.Tosi rasittavaa kun ei voi olla rentoa olo tilaa oikestaan edes nukkuessa vaan keho on kuin kierroksilla koko ajan.

Keskittyminen välillä haastavaa.Kun ei edes jaksa miettiä mihin tulisi pilkut tässä tekstissä...hohhoijaa.Kaikki mikä muille ns.pikku juttu voi erityisherkälle olla ISO JUTTU.

Raamatun teksti ei pysy päässä vaikka kuinka lukee.Tai oikeastaan pysyy silloin kun näen silmillä että joku lukee minulle sitä rauhallisella äänellä ilman häiriö tekijöitä.Silloin saan hengen hedelmää joka jää tavallaan minulle visuaalisena muistikuvana mieleen.

Tai jos Herrastamme Jeesuksesta puhutaan kauniiseen ja mukavaan sävyyn niin tunnen sen voimakkaasti kehossa eräänlaisena "väreinä".Vähän niinku kylmät väreet mutta oikeesti lämpimät :D

Välillä niin rankkaa että ei jaksaisi elellä tässä maailmassa.Mutta Jeesus ja Perhe ovat voimavarani jonka vuoksi sinnitelen.

Käyn viikottain ryhmässä jossa harjoitellaan mindfunless taitoja ja niitä tarjoava taho sanoo että auttaa myös erityisherkkyyteen.Itse tunne mitään eroa kehossani tämän höpötyksen kanssa.Minulle vaan tulee ristiriita Kristillisten arvojeni kanssa.

Tämmöstä mulla:)Olis kiva kuulla onko muilla vastaavia vajaavuuksia/vahvuuksia ruumissa?

Siunauksin Janne

Mikko Murpattille vielä.Voisinko vaihtaa tuon käyttäjätunnukseni?Onko mahdollista?


Terve Jansku ! :)

Juha tuossa jo ottikin koppia, laitetaan nimimerkki vaihtoon.

Minä en tiedä onko kyse omalla kohdallani erityisherkkyydestä, mutta on niin että kun olen ollut jossain haastavassa sosiaalisessa tilanteessa (työhaastattelu, synttärit jne.) niin voin olla monta päivää "ketunkolossa" eli puhelin kiinni ja takkityhjänä niin ettei jaksa kenellekkään mitään enää puhua eli sosiaaliset varastot on käytetty totaalisesti loppuun. Eli tymmärrän mitä tarkoitat kirjoituksessasi.

Ihmiselle vain tuntuu riittävän kaikkea tämmöistä ihanaa plussaa ja hyvinvointia ;D.

Oma neuvoni onkin sinulle, että senkus olet erityisherkkä älä vaan murehdi ja hätäile asiaa koska silloin sinulla on taas yksi riippakivi lisää eli se että on murheellinen siitä minkälainen on. Kun olet erityisherkkä niin semmoista se on ja piste, ei siinä ole mitään hävettävää tai pahaa, näin itse ainakin asiaan suhtaudun. Oma vaimoni sairastaa vaikeita paniikkikohtauksia ja samaa hoen hänelle, että turha siitä on murehtia vaan mennään sairauden ehdoilla pikkuyhiljaa ja niin kuin vain hyväksytään se, ehkä se on vähän auttanut kun ei tarvitse hänen hävetä tai huolia asiaa.

Siunausta sinulle ja perhekunnallesi!


No tervehdys Mikko.

Ensiksi että vielä Puntoillaan meidän perheessä. :D

Kiitos kannustuksesta.Kyllä mä olen noin ajatellutkin että turhaa tässä liikaa stressata tuon herkkyyden kanssa,Kun tietää mikä odottaa sitten MAALISSA.

Siunattua Joulunaikaa Sinulle ja Vaimollesi niin ja eiks kisuja teillä ollu kans?Niille kans Jouluterveisii! :hugehug:

Juhalle kiitos käyttiksen vaihdosta.

Jukka 1954. Pahoittelut kirjoitusvirheestäni.Olen 9luokkaa käynyt peruskoulua huonolla menestyksellä joten en voi kirjoitusvirheilleni mitään.Koitan kyllä lukea tarkasti ne läpi ennen kuin ne lähetän tänne. Tosiaan Mindfulness ei ole terveellistä Kristitylle.Saatanastahan se on ja piste.

Mutta koitan rauhallisin mielin lopettaa siellä käynnit ilman että siitä tulee paha mieli kenellekkään.Siellä mulla on Risti kaulassa kun istun porukan kanssa.Ainakin tietävät että mihin Minä uskon.Tai olen ainakin sen kertonut avoimesti että Jeesus,Isä Jumala on minun arvoni tässä kylmässä muailmassa!

Siunauksin Janne_________________
Janne K
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Erityisherkkyys?
ViestiLähetetty: 19. Joulu 2017 07:52 
Avatar

Liittynyt: 24. Joulu 2014 21:34
Viestit: 1341
Paikkakunta: Lohja, Uusimaa
Jansku kirjoitti:
Jukka 1954. Pahoittelut kirjoitusvirheestäni.Olen 9luokkaa käynyt peruskoulua huonolla menestyksellä joten en voi kirjoitusvirheilleni mitään.Koitan kyllä lukea tarkasti ne läpi ennen kuin ne lähetän tänne. Tosiaan Mindfulness ei ole terveellistä Kristitylle.Saatanastahan se on ja piste.


Terve Jansku. Eipä ollut iso kirjoitusvirhe; kaksi kirjainta vaihtoi paikkaansa. Noita meille sattuu ja vähän enemmän vielä näyttää sattuvan lääkäreille, professoreista sitten puhumattakaan.

Mindfulness perustuu buddhalaisuudessa tunnettuihin meditaatiokäytänteisiin. Siinä liikutaan siis ikivanhoissa itämaisissa viitekehyksissä jotka ovat maailmalla elpyneet 1970-luvulla. Sen käytänteet hyväksytään jo laajalti länsimaissa peruskouluissa (tai vastaavista) ja se on saanut jalansijan koululääketieteen rinnalla mm. kipuja, ahdistuneisuutta ja masennusta hoidettaessa. Sillä pyritään ja myös usein kyetään hiljentämään synnin herättämä omantunto ilman anteeksiantamusta. Mindfulness ohjaa harjoittajansa valherauhaan "oman itsen hyväksymisellä ilman hyväksi, pahaksi, oikeaksi tai vääräksi luokittelemista". Mindfulness lakkaa toimimasta siellä, missä puhutaan synnistä, rististä ja Jeesuksesta. Sen sijaan saarna Jumalasta ja Hengestä ei häiritse sen harjoittamista eri muodoissaan (muotoja on monia) sillä niissä kaikissa ihminen pyrkii löytämään sielulleen levon, rauhan ja jumalisuuden kipinän itsestään, sisältään.

Mindfulness on yksi monista opeista ja teknikoista joita ajassamme tarjotaan vaihtoehdoksi Jumalan evankeliumille (tai sen rinnalle), mutta Jeesusta emme voi jakaa kenenkään kanssa. Kun pidämme tämän mielessämme niin jätämme menemättä sinne, missä tarjotaan vaihtoehtoja Hänelle, joka uhrasi itsensä Golgatalla syntiemme sovitukseksi._________________
:bible: Kukaan ei synnillä elämäänsä vahvista (Hes. 7:13b)
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Erityisherkkyys?
ViestiLähetetty: 21. Joulu 2017 11:17 

Liittynyt: 15. Marras 2013 13:13
Viestit: 35
Päivitystä tarinaani.

Ilmoitin Puhelimitse ma 18.12.17 Hoitavalle "HUS Mindfulness"Taholelle että en jatka enää ryhmässä.

Tunsin Oikeasti itseni Ulkopuoliseksi siellä.Aivan kuin muut ihmiset olisi huumattu tähän hoitoon.

Hoitajia myöten.Kiitos Rakas Jeesus että pääsin irti tuosta paikasta.Aamen!Halleluja!

Nyt etsiskelen oikeaa Kristillistä sielunhoitajaa/vastaavaa..._________________
Janne K
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Erityisherkkyys?
ViestiLähetetty: 21. Joulu 2017 17:14 
Avatar

Liittynyt: 24. Joulu 2014 21:34
Viestit: 1341
Paikkakunta: Lohja, Uusimaa
Jansku kirjoitti:

Ilmoitin Puhelimitse ma 18.12.17 hoitavalle "HUS Mindfulness" taholle että en jatka enää ryhmässä.


Uskon, että teit oikean päätöksen.

Jansku kirjoitti:
Nyt etsiskelen oikeaa Kristillistä sielunhoitajaa/vastaavaa...


Jumala vastatkoon tähän etsintääsi ja rukoukseesi._________________
:bible: Kukaan ei synnillä elämäänsä vahvista (Hes. 7:13b)
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 5/5 [ 45 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: