Tänään on 17. Tammi 2019 19:58

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 10 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 07. Syys 2017 19:56 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3407
New York cityn (/Manhattan/) johtava pastori Carl Lentz uskoo, että ihminen voi pelastua ilman uskoa Herraan Jeesukseen. Carl Lentzin "evankeliumi" perustuu Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä teologiaan, josta puuttuu kuitenkin totuus, joka tekee Lentzin "evankeliumista" valheellisen ja väärän "evankeliumin" sekä petoksen ja eksytyksen. Kirjoitukseni ei ole eikä sitä saa käsittää lyömäaseena Hillsong seurakuntaa vastaan, vaan kirjoituksena, joka pyrkii Jumalan sanan totuuden kautta lähestymään sellaisia asioita, jotka vievät uskovia uskonelämän haaksirikkoon, jos uskova perustaa uskonsa väärille perustuksille. Kirjoitukseni tarkoitus on saada meidät uskovat ihmiset juurtumaan rakkaudessa ja totuudessa Herraan Jeesukseen. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/hillsongeksytys.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 07. Syys 2017 20:47 

Liittynyt: 23. Maalis 2017 11:49
Viestit: 368
Väärä valhe rakkaus ,joka nyt on maailmassa saa ev.lut johdonkin puhumaan hyväksyvään sävyyn homoudesta ja siitä ,että homous on hyväksyttävä asia rakkauden kautta.
Kirkko siis loppupelissä vihaa kuitenkin homoja sillä kirkon nykysuunta vie homoilta taivasmahdollisuuden kun raamatun totuus on muutettu väärydeksi ja Jumalasta on tehty valehtelija .
Jos kirkko tekisi sen ,mikä sen kuuluu tehdä niin he kertoisivat Totuuden ,että homoilla olisi mahdollisuus pelastua homous hylkäämällä .
Elämme ihmeellisiä aikoja.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 08. Maalis 2018 18:34 

Liittynyt: 28. Syys 2017 14:48
Viestit: 92
Hillsong on alla olevan artikkelin mukaan ilmoittanut pyrkivänsä maailmanlaajuiseksi valtakirkoksi. Tämä käy yksiin sen muistikuvani kanssa, että Hillsong olisi tehnyt yhteistyötä katolilaisten kanssa. Helluntaiseurakuntien raamattuopisto Iso Kirja on tehnyt vuosia yhteistyötä Hillsong-seurakunnan kanssa levittäen opetusta. Otteita Hillsongia käsittelevästä artikkelista https://www.is.fi/viihde/art-2000005589440.html:

Lainaa:
Hillsongista on tullut trendikäs uskonto.

Hillsongin nousu peilaa nykyhetkeä. Liberaalit ja konservatiiviset arvot jakavat länsimaiden ihmiset kahtia, ja liike iskee kiilaa molempiin – se on vanhoillinen aate vapaamielisissä vaatteissa.

Herätyskokoukset vedetään sähäkän hengellisen rockin tahtiin. Rock-perinteistä liike on ammentanut myös muodikkaan hipsterin ulkokuorensa. Julkisuudessa keekoilevat pastorit ovat fotogeenisiä, rocktähden näköisiä nuoria miehiä.

Lehtiin on haastateltu herätyskokouksissa ihmisiä, jotka ovat autuaan tietämättömiä kirkon ankaran kirjaimellisesta raamatuntulkinnasta – saati menneisyyden tahroista.

Vuosien varrella Hillsongin hengellisiin johtajiin on kohdistunut muun muassa epäilyjä lapsiinsekaantumisista ja rahanpesusta.

Merkittävä osa herätyskokouksissa käyvistä julkkiksista on brändännyt itsensä feministeiksi sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien liputtajiksi.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 08. Maalis 2018 23:40 

Liittynyt: 31. Tammi 2018 00:34
Viestit: 235
Huomasin juuri yhden musiikki-ilmiön eräässä seurakunnassa. Kävin yhdessä kokouksessa, jossa bändi soitti muutamia kappaleita ns.Hillsong Worship - musiikkia joka on ilmeisesti hyvin suosittua siellä varsinkin nuorison keskuudessa. Kyseessä ei ollut silti mikään Hillsong- kirkko. Musiikki oli minun mielestäni jotenkin kuin "hypnoottista" ja melodia oli hyvin toistuvaa. Pidin sitä epätodellisena ja koin sen sielulliseksi. Ihmiset eivät kuitenkaan käyttäytyneet kuten "juopuneet" eivätkä kaatuilleet tai mitään sellaista, heiluivat vain hieman musiikin tahdissa, mutta koin sen tilanteen kuitenkin musiikin vuoksi ylihengelliseksi ja oudoksi.

Voisiko tässä musiikissa olla esimerkiksi jopa sitä samaa Hillsong-ilmiötä? :think2:
Ehkä se musiikki ei ole niin vakavaa, mutta se "henki" joka siitä seuraa...
Esim.YouTube (haku): Hillsong Worship Songs

”Hillsong-kirkko on tunnettu rukous- ja ylistysmusiikistaan, kuten kappaleista ”Power of Your love” ja ”Shout to the Lord”, joita lauletaan kirkoissa ympäri maailmaa. Hillsong Music on julkaissut yli 40 albumia vuodesta 1992 alkaen. Monet niistä ovat myyneet kultaa Australiassa ja ”People just like us” -albumi on myynyt jopa platinaa. Vuonna 1999 kirkko päätti muuttaa nimensä Hillsong-kirkoksi, koska nimi oli jo tunnettu maailmalla albumituotantojen ansiosta.”
https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset ... israeliin/

Hillsong-seurakunta leviää musiikin voimalla
https://www.sana.fi/sana/artikkelit/hil ... n_voimalla

Miksi Hillsongin musiikki on vaara seurakunnallesi
https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/hillsong/


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 09. Maalis 2018 11:01 

Liittynyt: 28. Syys 2017 14:48
Viestit: 92
Hillsongin "ylistyksen johtaja" Darlene Zschech kertoo vierailustaan Vatikaanissa https://www.youtube.com/watch?v=XdogOvzlu1g.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 09. Maalis 2018 12:24 

Liittynyt: 31. Tammi 2018 00:34
Viestit: 235
Vielä tuosta musiikista. Jos ajatellaan pelkkää musiikkia, niin mielestäni tällainen Hillsong- tyylinen musiikki kilpailee maallisen musiikin kanssa ja sen sanoma jää usein taka-alalle. Pelkään sitä, että se voi vähitellen johtaa siihen, että ihmiset huomaamattaan mukautuvat kuunnellessaan tätä musiikkia myös heidän ideologiaansa ja imevät vieraita oppeja eksyäkseen.

"Elämme suuren hengellisen petoksen ja luopumuksen aikaa ja keskeinen tuon luopumuksen edistämiselle on, musiikkinsa kautta, Hillsong. Raamattu kehottaa jakeessa Room. 16:17 ”merkitsemään ja karttamaan heitä.” https://ajankohtainen.wordpress.com/201 ... lsongissa/

Uskon tämän musiikin kautta tapahtuvan eksytyksen olevan myös osana maailmanuskonnon ekumeenista teologiaa sekä kuuluvan Ilmestyskirjan kertomaan suureen Babyloniin ja hänen porttoonsa. Ehkä tässä tapauksessa voisi puhua jopa jo porton laulavista ja ylistävistä tyttäristä?


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 16. Huhti 2018 01:06 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 29. Heinä 2012 02:40
Viestit: 1584
Juhani, sinua voisi kiinnostaa tämä ketju viewtopic.php?f=2&t=1100 :)

(Jos joku haluaa musiikkityyleistä keskustella niin jatkakoon tuossa ketjussa)_________________
Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sieltä alas? Kuka on koonnut kouriinsa tuulen? Kuka on käärinyt vedet viitan sisään? Kuka on asettanut kohdalleen kaikki maan ääret? Mikä on hänen nimensä ja mikä hänen poikansa nimi, sinähän sen tiedät? Sananl. 30:4
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 16. Huhti 2018 11:49 

Liittynyt: 31. Tammi 2018 00:34
Viestit: 235
Kiitos Juha!
Toisen ketjun kirjoitus on todella kiinnostava. Viimeinen kirjoitukseni ei liity suoranaisesti Hillsongiin, joten voit siirtää kirjoitukseni tarvittaessa vaikka sinne jos haluat.


Viimeksi muokannut Juha päivämäärä 16. Huhti 2018 12:55, muokattu yhteensä 1 kerran
Reason: Siirretty. :)


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 21. Huhti 2018 01:57 

Liittynyt: 03. Maalis 2018 21:17
Viestit: 137
En tiedä juuri tästä kyseessä olevasta liikkeestä, mutta kirjoitan tänne kun minun ymmärtääkseni tämä hillsong jollakin tavalla edustaa tai yhdistää tämän tyylisiä porukoita. Minä suhtaudun näihin liikkeisiin ja suurimpaan osaan jotka niissä käyvät, niinkuin uskosta osattomiin. Tietenkään en osaa sanoa eikä minun tehtäväni olekaan, mutta arvelisin että suuri osa siellä voi ollakin uskon ulkopuolella. Samalla tavala kun suuri osa luterilaista, katolisista, ortodokseista ja kaikista liikkeistä jossa ei pääsääntöisesti julisteta kääntymystä ja uudestisyntymistä. Näiltä ei voi oikein odottaa että he haluaisivat tai edes ymmärtäisivät mikä on Jumalan tahto, kun ei heillä ole Pyhää Henkeä. Heidät pitäisi ohjata ristin kautta sisälle Jumalan valtakuntaan, sitten he kyllä alkavat ihan itsestään voimaan pahoin näiden liikkeiden toiminnassa ja ennen tai myöhemmin tulevat niistä pois. En tiedä näkeekö Jumala samoin, tilanne on aika sekava ja hämmentävä, mutta minulla on tällainen ajatus. Rukoillaan että näissä olevat sielut voisivat tulla sisälle ja silmät avautuisivat näkemään!_________________
Sillä sinä, Herra, olet hyvä ja anteeksiantavainen, suuri armossa kaikille, jotka sinua avuksensa huutavat (Ps.86:5)
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Hillsong eksytys
ViestiLähetetty: 21. Huhti 2018 03:47 

Liittynyt: 03. Maalis 2018 21:17
Viestit: 137
Minulla ei kyllä ole omaa kokemusta näistä liikkeistä ja niissä olevista ihmisistä kovin paljon, mutta sen perusteella mitä näiden toiminnassa julistetaan ja tehdään, ei siellä vaikuta olevan kovinkaan hengellistä. En ymmärrä mitä sellaisessa tekisi oikeasti uskossa oleva ihminen. Uskonnollisuutta on kyllä monenlaista ja se vetoaa ihmisiin monella tavalla._________________
Sillä sinä, Herra, olet hyvä ja anteeksiantavainen, suuri armossa kaikille, jotka sinua avuksensa huutavat (Ps.86:5)
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 10 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  

cron