Tänään on 15. Joulu 2018 23:07

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Rukouskammio
ViestiLähetetty: 07. Huhti 2016 13:20 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5706
*
Ahdistus ajoi rukoilijoiden puoleen niin havaitsin jotain muuta mikä mietitytti niin haluaisin nostaa tämän aiheen esille.

Kun mennään rukouskammioon ja tuodaan asiat Herran haltuun rukoillen niin Herra kuulee ja tietää kaiken niin maksaa takaisin rukouskammiossa olevalle rukoilijalle. Käsittääkseni Jumala maksaa mikäli tarkoittaa että Jumala vastaa. Kun asiat tuodaan sellaisina kuin ne ovat Herran haltuun niin Jumala kuulee ne ja tietää tarkalleen koska kaikki hiukset ovat luetut Jumalalle eikä mikään ole salassa Jumalalta. Rukoilijat eivät päättele tai yrittää ymmärtää omalla inhimillisellä ymmärryksellä vaan tuovat ne asiat sellaisina Jumalalle rukoiltavaksi luottaen Herraan ja jättäen ne asiat Herran käsiin.

Mutta on sellaisia rukoilijoita jotka yrittävät ymmärtää asioita omalla inhimillisellä ymmärryksellä ja haluavat keskustella asioista ennenkuin voivat tuoda ne asiat Herralle rukoillen mutta he eivät tuo ne asiat sellaisina kuin ne ovat vaan rukoilevat omin sanoin ja hieman lisäämällä jotain mitä itse he ymmärtävät asiaa, joka tuntuu menevän väärään suuntaan. He rukoilevat jotain lisätäkseen sanoja lohduttaakseen vieressä olevaa ahdistunutta uskovaa ja tämä alkaa tuntua menevän pitkälle. Tämä ahdistunut uskova alkaa väsyä tuohon rukoukseen.

Ja myös he väsyttävät itseään tällä rukoustoiminnalla eivätkä he saaneet Jumalalta vastauksen. Tuli mieleen Raamatun kohta hokemisesta. He uuvuttavat itsensä väärällä rukoustoiminnalla. Armolahjat ehtyvät sillä väärällä rukoustoiminnalla.

Jos sanoo rukoilijalle näin 'Voisitko rukoilla puolestani?' Se vastaa 'Tokihan voin, mikä asia painaa mieltä?' Se sanoo 'Vain Herra tietää asian.' Niin rukoilija näyttää hieman pettyneen näköiseltä ja alkaa rukoilla. Niin kuitenkin se tuntuu menevän suoraan rukouskammioon jossa Jumala kuulee rukouksen ja vielä paremmin kuin se joka esittää asiaa rukoilijalle joka päättelee ja yrittää ymmärtää omalla inhimillisellä ymmärryksellä.

Jos pyytää rukoilijan rukoilemaan puolestaan niin se kysyy mikä asia painaa mieltä ja siten kertoo esittäen asian rukoilijalle ja siten rukoillaan yhdessä ja toinen kuuntelee tarkasti mitä rukoilija rukoilee. Kun se puhuu täsmälleen asiat sellaisiksi kuin ne ovat. Tämä tuntuu helpottuvan että ne tuntuu menevän suoraan rukouskammioon eikä tämä rukoilija lisätä jotain sanoja tähän rukoukseen oman inhimillisen ymmärryksen mukaan mitään. Tämä rukoilija tuntuu olevan harvinaisia rukoilijoita jotka tuovat asiat sellaisina kuin ne ovat.

Ymmärrättekö mitä minä meinaan tarkoittaa? Tämä oikea rukoustoiminto ei väsytä itseään vaan tuodaan asiat sellaisina rukoillen Herran haltuun niin Jumala kuulee ja maksaa sen vastaamalla armolahjojen kautta ja joskus ilman niitä mutta rukous tuntuu menevän perille...

Kun yhtenä päivänä minä ajoin niin huomasin ambulanssin kiitävän niin mielessäni rukoilin 'Auta ja pelasta Jeesukselle!'. Luulen jos väärä rukoustoiminto estää armolahjojen toimimasta. Mitä itse tuumitte?_________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Rukouskammio
ViestiLähetetty: 08. Huhti 2016 09:22 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 19:54
Viestit: 5706
*
Niin Raamatun mukaan Isä tahtoo sellaisia rukoilijoita jotka rukoilevat Jumalan tahdon mukaisessa totuudessa ja Pyhässä Hengessä. Varmaan siihen Jumala vastaa armolahjojen välityksellä - nostamalla ahdistuneen uskovan ylös. Mutta rukoilijat ovat lihallisia ja he rukoilevat oman lihan mukaan.

Mitä rukoukseen tulee; Raamattu sanoo että kannetaan toistemme kuormat mutta se ei tarkoita että me rukoilemme lihan mukaan. Koska se helposti väsyttää itseämme. Se on väärinymmärrykseen johtava kohta. Yleensä armolahjat rukoilijoiden kautta toimivat kun rukoilijat rukoilevat vain Isän tahdonmukaisessa totuudessa ja Pyhässä Hengessä.

Kaksi uskovaa sopivat asian ja rukoilevat keskenään. Se tarkoittaa että toinen ei mitään lisää tähän rukoukseen muutamat sanat vaan toimii sopimusrukouksen mukaan, niin se pätee myös rukousalttariin. Se on parempi ja sama kuin rukouskammio jossa Jumala kuulee kaiken ja maksaa takaisin - vastaamalla armolahjojen kautta.

Olen kuullut siitä sopimusrukouksesta. He keskenään sopivat asian ja rukoilivat ja siten vastaus Jumalalta tuli. Se pätee myös rukousalttariin. Rukoilijat väsyttävät itseään lisäämällä muutamat sanat siihen rukoukseen ja venyttävät rukouksen, niin myös ahdistunut uskova siihen kans väsyy siinä vieressä._________________
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: