Tänään on 15. Joulu 2018 23:07

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 2/2 [ 19 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 06. Joulu 2015 11:11 

Liittynyt: 13. Syys 2012 13:16
Viestit: 152
Videossa entinen katolinen pappi Richard Bennett kertoo elämästään katolilaisena ja siitä kuinka hän oli mukana ekumenian alkuvuosina luomassa yhteyttä helluntailaisuuteen.Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 09:19 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3395
Katolinen katekismus: 816. ”Tämän kirkon on Vapahtajamme ylösnousemuksensa jälkeen luovuttanut Pietarille, jotta hän kaitsisi sitä, ja uskonut sen levittämisen ja johtamisen hänen ja muiden apostolien tehtäväksi … Tämä kirkko, joka on perustettu ja järjestetty tähän maailmaan yhteisöksi, on (subsistit in) katolisessa kirkossa, jota johtavat Pietarin seuraaja ja hänen kanssaan yhteydessä olevat piispat.” Vatikaanin II kirkolliskokouksen dekreetti ekumeniasta sanoo: ”Pelastuskeinojen koko runsaus voidaan näet saavuttaa vain Kristuksen katolisen kirkon kautta, joka on pelastuksen yleinen apuväline. Uskomme mukaan Herra on yksin Pietarin johdossa olevalle apostolien kollegiolle uskonut kaikki uuden liiton rikkaudet, rakentaakseen maan päälle yhden ainoan Kristuksen ruumiin, johon kaikkien jo jollakin tavalla Jumalan kansaan kuuluvien tulee täydesti jäsentyä.”

Katolinen katekismus: 819. Sitä paitsi katolisen kirkon näkyvien rajojen ulkopuolella ”esiintyy monia pyhityksen ja totuuden aineksia”: ”kirjoitettu Jumalan sana, armon elämä, usko, toivo ja rakkaus sekä muita Pyhän Hengen sisäisiä lahjoja ja näkyviä aineksia.” Kristuksen Henki käyttää näitä kirkkoja ja kirkollisia yhteisöjä pelastuksen välikappaleina. Ne saavat voimansa siitä armon ja totuuden täyteydestä, jonka Kristus on uskonut katoliselle kirkolle. Kaikki nämä hyvyydet ovat peräisin Kristuksesta, johtavat hänen luokseen ja itsessään kannustavat ”katolista ykseyttä kohti”.

Katolisen kirkon mukaan ekumenian päämäärä on tehdä kaikista ekumeniaan osallistuvista katolisia._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 09:32 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3395
http://www.ekumenia.fi/sen_esittaytyy/s ... tarkemmin/

Suomen ekumeenisen neuvoston (SEN) nettisivulla tuodaan esille ekumenian päämäärä:

Suomen ekumeeninen neuvosto:

Ekumenian tavoitteena on hajallaan elävän kristikunnan saattaminen keskinäiseen yhteyteen. Kristittyjen yhteys on sekä uskon että elämän yhteyttä. Se on Raamatun mukaan sekä lahja että kutsumus. Työ kristittyjen yhteyden ja Kristuksen kirkon ykseyden puolesta perustuu Jeesuksen rukoukseen: Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Niin tulee heidänkin olla yhtä meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.

Tarkoitus


SEN edistää pyrkimyksiä kohti Kristuksen kirkon näkyvää ykseyttä, vahvistaa kristittyjen yhteyttä, palvelua ja todistusta Suomessa ja toimii kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen kohtaamispaikkana.

Päämäärä

Toiminnan päämääränä on, että kirkot ja kristityt lujittuvat ja syventyvät siinä ykseydessä, jonka puolesta Kristus rukoili.

 
SEN:n mukaan ekumenian pyrkimyksenä on saavuttaa uskovien näkyvä ykseys. Monet ajattelevat että tässä on kyse vain toinen toistensa tunnustamisesta sekä yhteisen uskon esille tuomisesta, mutta ei pyrkimyksestä todelliseen ykseyteen, jonka kautta purettaisiin erilaiset herätysliike- sekä kirkkokuntatunnukset ja yhdistyttäisiin yhdeksi maailmanlaajuiseksi kirkoksi. Itse asiassa tästä juuri on kyse.
 
Katolinen kirkko on ekumenian vahvin ja voimakkain vaikuttaja. Katolisen kirkon katekismus paljastaa meille mikä on ekumenian todellinen päämäärä:
 
Katolinen katekismus 814. Kuitenkin kirkossa näkyy alusta asti runsaasti erilaisuutta. Se johtuu toisaalta Jumalan lahjojen erilaisuudesta, toisaalta niitä vastaanottavien ihmisten suuresta moninaisuudesta. Jumalan kansan ykseyteen tulee erilaisia kansoja ja kulttuureja. Kirkon jäsenillä on monenlaisia lahjoja, tehtäviä, elämänoloja ja elämäntapoja: ”Kirkollisen yhteyden piiriin kuuluvat laillisin oikeuksin myös eri osakirkot, joilla on omat perinteensä.” Tämä erilaisuuksien suuri rikkaus ei ole ristiriidassa kirkon ykseyden kanssa; sen sijaan synti seurauksineen rasittaa ja uhkaa alituisesti tätä ykseyden lahjaa. Sen tähden pyhän Paavalin täytyy kehottaa: ”Pyrkikää rauhan sitein säilyttämään Hengen luoma ykseys”
 
Katolinen katekismus 816. ”Tämän kirkon on Vapahtajamme ylösnousemuksensa jälkeen luovuttanut Pietarille, jotta hän kaitsisi sitä, ja uskonut sen levittämisen ja johtamisen hänen ja muiden apostolien tehtäväksi … Tämä kirkko, joka on perustettu ja järjestetty tähän maailmaan yhteisöksi, on (subsistit in) katolisessa kirkossa, jota johtavat Pietarin seuraaja ja hänen kanssaan yhteydessä olevat piispat.” Vatikaanin II kirkolliskokouksen dekreetti ekumeniasta sanoo: ”Pelastuskeinojen koko runsaus voidaan näet saavuttaa vain Kristuksen katolisen kirkon kautta, joka on pelastuksen yleinen apuväline. Uskomme mukaan Herra on yksin Pietarin johdossa olevalle apostolien kollegiolle uskonut kaikki uuden liiton rikkaudet, rakentaakseen maan päälle yhden ainoan Kristuksen ruumiin, johon kaikkien jo jollakin tavalla Jumalan kansaan kuuluvien tulee täydesti jäsentyä.”
 
Katolinen katekismus 819.  Sitä paitsi katolisen kirkon näkyvien rajojen ulkopuolella ”esiintyy monia pyhityksen ja totuuden aineksia”: ”kirjoitettu Jumalan sana, armon elämä, usko, toivo ja rakkaus sekä muita Pyhän Hengen sisäisiä lahjoja ja Kristuksen Henki käyttää näitä kirkkoja ja kirkollisia yhteisöjä pelastuksen välikappaleina. Ne saavat voimansa siitä armon ja totuuden täyteydestä, jonka Kristus on uskonut katoliselle kirkolle. Kaikki nämä hyvyydet ovat peräisin Kristuksesta, johtavat hänen luokseen ja itsessään kannustavat ”katolista ykseyttä kohti”

Katolinen kirkko tunnustaa osakirkot (ei-katoliset kristityt) myös kirkollisen yhteyden piiriin, joka tarkoittaa sitä, että katolinen kirkko pitää ei-katolisia kristittyjä myös kristittyinä. Katolinen kirkko tuo kuitenkin sen esille, että pelastuskeinojen koko runsaus voidaan saavuttaa vain katolisen kirkon kautta. Tämän lausunnon kautta katolinen kirkko ylentää itsensä valta-asemaan suhteessa ei-katolisiin kristittyihin.
 
Katolisen kirkon katekismuksesta tulee myös esille että kaikkien ei-katolisten kristittyjen tulee pyrkiä kohti katolista ykseyttä. Samoin katolinen katekismus tuo esille, että katolinen kirkko pyrkii saavuttamaan ei-katolisten kanssa katolisen ykseyden.
 
Raamattu opettaa Herran Jeesuksen olevan ainoa pelastustie, jonka rinnalle ei saa nostaa muita pelastusteitä. Uskova voi erehtyä opillisesti, mutta on tietenkin silti pelastavassa uskossa, kunhan opillinen erehdys ei aseta Jeesuksen rinnalle muita pelastusteitä. Katolisen kirkon virallisen opin suhteen kyse ei ole pelkästä opillisesta erehdyksestä, vaan harhaopeista joiden kautta kirkko opettaa monia erilaisia pelastusteitä, vääristäen tällä tavalla Raamatullisen pelastuksen tien.
 
Tämän tähden katolinen kirkko on antikristillinen lahko, koska sen opetuksissa ei ole kyse pelkästä opillisesta erehtymisestä, vaan pelastuksentien vääristämisestä. Jos emme tätä ymmärrä, niin silloin eksymme ekumeeniseen ansaan, joka johtaa suoraan antikristuksen syliin. Tämä tarkoittaa myös sitä ettei yksikään todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi saisi olla mukana ekumeniassa.


Viimeksi muokannut PetriFB päivämäärä 12. Tammi 2016 18:52, muokattu yhteensä 1 kerran


_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 10:19 
Avatar

Liittynyt: 16. Marras 2012 11:32
Viestit: 3063
Moni ei ymmärrä, että hallitsematon maahanmuutto ja Islamin hirmuteot liittyvät vahvasti ja läheisesti ekumeniaan ja sen päämääriin.

Nyt ja tulevina vuosina yhä enemmän ja enemmän sallitaan Islaminuskoisten maahanmuuttajien hallitsematon vyöry Eurooppaan. Näiden ihmislaumojen tarkoitus (vaikka he eivät itse sitä tiedä) on antaa Islamin uskoisten terrorisoida Eurooppalaisia erilaisilla hirmuteoilla. Raiskauksilla, vainoamisilla, itsemurhapommituksilla, aseellisilla iskuilla ja muilla terroriteoilla.

Tämä palvelee ekumenian etua siten, että samalla kun Jihad maahanmuutto muuttaa ihmisten asenteita vaarallisia uskontoja kohtaan kielteiseksi, ekumenia kaikessa hiljaisuudessaan muodostaa taustalla "turvallisteen uskontojen joukkoa" ja RKK johtaa tätä prosessia.

Mekanismi toimii niin että Jihad maahanmuutto , sekä heidän terroritekonsa saavat maailmanlaajuisesti ihmiset tuomitsemaan ja tyrmäämään uskonnot, jolloin kun aika on kypsä RKK:n avulla esitetään lista ns. rauhan uskonnoista jotka ovat sallittuja. Kaikki muut uskonnot tullaan tuomitsemaan äärijärjestöiksi ja ääri uskonnoiksi eli laittomiksi. Myös me jotka pitäydymme Raamatun sanaan ja uskomme Raamatun olevan erehtymätön ja muuttumaton meidät tullaan leimaamaan samanlaisiksi terroristeiksi samaan äärijärjestö nippuun kuin Islam.

Myös uusateismi tietämättään ajaa ekumenian asiaa, saamalla ihmisiä luopumaan uskostansa ja etsimään Jumalaa yhä vähemmän ihmisiä tietää totuuden Raamatusta ja mihin Raamattu kehoittaa ja mihin taas ei.

Lopulta on vain yksi sallittu ja hyväksytty uskonto ryhmä ns. ekumeniset uskonnot, ja tämän oppia ja määritteitä valvoo ja vaikuttaa itse perkele. Aluksi sen oppi ja dogma tulee olemaan hyvinkin konsertiivinen, mutta pikkuhiljaa sen oppia vesitetään niin, että Jeesus ja evankeliumi poistetaan loukkaavana, tulee joku toinen pelastus tie tai monta muuta pelastustietä mikä millekin uskonnolle sopii.

Kun aikanaan peto ilmestyy niin se ainut sallittu uskontoon tämä ekumenien uskonto joka on maailmanlaajuisesti laillinen ja sallittu ja kaikki muut median avulla leimataan vaarallisiksi terrori, sekä ääri uskomusjärjestelmiksi. Näin tämä meidän näkemämme Islamin Euroopaninvaasio koituu meidän fundamentalisten kristittyjen tuhoksi epäsuorasti.

Minä uskon hyvin vahvasti tähän mitä tässä kirjoitan, pidän kyllä avoinna sen mahdollisuuden että olen erehtynyt ja toivonkin sitä. Katsotaan kun vuodet vierivät minä ennustan että yhä enemmän ja enemmän aletaan määrittelemään ja puhumaan siitä mitkä uskonnot ja uskomukset ovat sellaisia jotka tulee sallia, ja mitkä ns ääriuskontoja.

Aprikoin samalla että kokoajan ja yhä enenevässä määrin fundamentalistinen kristinusko (jotka uskovat Raamattuun erehtymättömänä ja muuttumattomana Jumalan sananana) maalataan tähän ääri, ja terrori uskontojen nippuun.

Islamia käytetään keppinä, jolla lyödään maailmaa. Myöhemmin tätä vastaan käydään sota (sotia) ja sen asema heikkenee, mutta se on aikaan saanut sen mitä pitikin eli sen että uskonnot määritellään niinäpäivinä ns. sallittuihin ja kiellettyihin ja fundamentalistiset Kristityt ovat tuossa kiellettyjen joukossa.

Voisi luulla että tähän on pitkä aika, mutta ei ole se on jo alkanut. Nykyään semmoiset fundamentalistiset kristityt, jotka ovat kuuliaisia Jumalan sanalle ja sanoo homouden synniksi ja uskovat raamattuun ovat jo leimattu Amerikassa viharyhmiksi. (Hate group).

Amrikassa on jo suuria sivustoja jossa Kristinusko tuomitaan viharikokseksi.

Osa kirkoista tuomitaan koska sanovat lesbo , homo ja biseksualisuuden olevan syntia.

Osa kirkoista tuomitaan koska uskovat lopunaikojen profetioiden aikanaan toteutuvan.

Kuitenkin on merkittävää että uskovia ja kirkkoja tuomitaan viha ryhmiksi, koska uskovat Raamattuun fundamentalisella tavalla. Ennen tämmöiset sivustot olisi heti suljettu ja lopetettu ei olisi ollut puhettakaan, että kristittyjä vainotaan siksi kun sanotaan synti synniksi, mutta ajat ovat muuttuneet ja tätä "uskovat ovat viharyhmä" (hate group, Christian extremists) tullaan näkemään ja se tulee yleistymään ja tämä saattelee kristittyjen vainon alkamista osaltaan.

Eli monta pieneltä tuntuvaa asiaa on pimeyden voimien käytössä ja kuin köysi kaulalla ne kiristyvät kristittyjen kaulassa ja ajan kanssa vaikuttavat tulevat Kristittyjen vainot. Ekumenia, Islamisaatio, terroriteot, ateismi, evoluutio uskonto jne jne.

Tässä kartta missä selviää missä Amerikassa toimii viha ryhmiä ja näkyy nuo kirrkot jotka ovat viharyhmiksi kategorisoitu:

https://www.splcenter.org/hate-map

Anti LGBT = Anti lesbian , gay bisexual transgender = ovat vastaan lesboja, homoje, biseksuaaleja ja trassukupuolisia.

Image_________________
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 18:22 

Liittynyt: 04. Maalis 2012 21:20
Viestit: 1220
Ihmetyttää että millä perusteella Raamatullinen usko tullaan kieltämään?
Jeesuksen seuraajat kun eivät turvaudu väkivaltaan ja koettavat muutenkin elää ihmisiksi.

Ilmeisesti sitten aikanaan tuomitaan jo puheista ja ajatuksista.
Esim. siitä että ajattelee eri tavalla kuin muut, eikä suvaitse esim. homoseksuaalisuutta.
Aika näyttää kuin tää menee.

Vainoja tulee ja kovia, se on varma. Onneksi Jumala on luvannut antaa voimia kestää vainot._________________
Rakas taivaallinen Isä, tapahtukoon kaikessa, aina, Sinun tahtosi. Jeesuksen nimessä.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 18:27 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3395
Mikko Murpatti kirjoitti:
Moni ei ymmärrä, että hallitsematon maahanmuutto ja Islamin hirmuteot liittyvät vahvasti ja läheisesti ekumeniaan ja sen päämääriin.

Nyt ja tulevina vuosina yhä enemmän ja enemmän sallitaan Islaminuskoisten maahanmuuttajien hallitsematon vyöry Eurooppaan. Näiden ihmislaumojen tarkoitus (vaikka he eivät itse sitä tiedä) on antaa Islamin uskoisten terrorisoida Eurooppalaisia erilaisilla hirmuteoilla. Raiskauksilla, vainoamisilla, itsemurhapommituksilla, aseellisilla iskuilla ja muilla terroriteoilla.

Tämä palvelee ekumenian etua siten, että samalla kun Jihad maahanmuutto muuttaa ihmisten asenteita vaarallisia uskontoja kohtaan kielteiseksi, ekumenia kaikessa hiljaisuudessaan muodostaa taustalla "turvallisteen uskontojen joukkoa" ja RKK johtaa tätä prosessia.

Mekanismi toimii niin että Jihad maahanmuutto , sekä heidän terroritekonsa saavat maailmanlaajuisesti ihmiset tuomitsemaan ja tyrmäämään uskonnot, jolloin kun aika on kypsä RKK:n avulla esitetään lista ns. rauhan uskonnoista jotka ovat sallittuja. Kaikki muut uskonnot tullaan tuomitsemaan äärijärjestöiksi ja ääri uskonnoiksi eli laittomiksi. Myös me jotka pitäydymme Raamatun sanaan ja uskomme Raamatun olevan erehtymätön ja muuttumaton meidät tullaan leimaamaan samanlaisiksi terroristeiksi samaan äärijärjestö nippuun kuin Islam.

Myös uusateismi tietämättään ajaa ekumenian asiaa, saamalla ihmisiä luopumaan uskostansa ja etsimään Jumalaa yhä vähemmän ihmisiä tietää totuuden Raamatusta ja mihin Raamattu kehoittaa ja mihin taas ei.

Lopulta on vain yksi sallittu ja hyväksytty uskonto ryhmä ns. ekumeniset uskonnot, ja tämän oppia ja määritteitä valvoo ja vaikuttaa itse perkele. Aluksi sen oppi ja dogma tulee olemaan hyvinkin konsertiivinen, mutta pikkuhiljaa sen oppia vesitetään niin, että Jeesus ja evankeliumi poistetaan loukkaavana, tulee joku toinen pelastus tie tai monta muuta pelastustietä mikä millekin uskonnolle sopii.

Kun aikanaan peto ilmestyy niin se ainut sallittu uskontoon tämä ekumenien uskonto joka on maailmanlaajuisesti laillinen ja sallittu ja kaikki muut median avulla leimataan vaarallisiksi terrori, sekä ääri uskomusjärjestelmiksi. Näin tämä meidän näkemämme Islamin Euroopaninvaasio koituu meidän fundamentalisten kristittyjen tuhoksi epäsuorasti.

Minä uskon hyvin vahvasti tähän mitä tässä kirjoitan, pidän kyllä avoinna sen mahdollisuuden että olen erehtynyt ja toivonkin sitä. Katsotaan kun vuodet vierivät minä ennustan että yhä enemmän ja enemmän aletaan määrittelemään ja puhumaan siitä mitkä uskonnot ja uskomukset ovat sellaisia jotka tulee sallia, ja mitkä ns ääriuskontoja.

Aprikoin samalla että kokoajan ja yhä enenevässä määrin fundamentalistinen kristinusko (jotka uskovat Raamattuun erehtymättömänä ja muuttumattomana Jumalan sananana) maalataan tähän ääri, ja terrori uskontojen nippuun.

Islamia käytetään keppinä, jolla lyödään maailmaa. Myöhemmin tätä vastaan käydään sota (sotia) ja sen asema heikkenee, mutta se on aikaan saanut sen mitä pitikin eli sen että uskonnot määritellään niinäpäivinä ns. sallittuihin ja kiellettyihin ja fundamentalistiset Kristityt ovat tuossa kiellettyjen joukossa.

Voisi luulla että tähän on pitkä aika, mutta ei ole se on jo alkanut. Nykyään semmoiset fundamentalistiset kristityt, jotka ovat kuuliaisia Jumalan sanalle ja sanoo homouden synniksi ja uskovat raamattuun ovat jo leimattu Amerikassa viharyhmiksi. (Hate group).

Amrikassa on jo suuria sivustoja jossa Kristinusko tuomitaan viharikokseksi.

Osa kirkoista tuomitaan koska sanovat lesbo , homo ja biseksualisuuden olevan syntia.

Osa kirkoista tuomitaan koska uskovat lopunaikojen profetioiden aikanaan toteutuvan.

Kuitenkin on merkittävää että uskovia ja kirkkoja tuomitaan viha ryhmiksi, koska uskovat Raamattuun fundamentalisella tavalla. Ennen tämmöiset sivustot olisi heti suljettu ja lopetettu ei olisi ollut puhettakaan, että kristittyjä vainotaan siksi kun sanotaan synti synniksi, mutta ajat ovat muuttuneet ja tätä "uskovat ovat viharyhmä" (hate group, Christian extremists) tullaan näkemään ja se tulee yleistymään ja tämä saattelee kristittyjen vainon alkamista osaltaan.

Eli monta pieneltä tuntuvaa asiaa on pimeyden voimien käytössä ja kuin köysi kaulalla ne kiristyvät kristittyjen kaulassa ja ajan kanssa vaikuttavat tulevat Kristittyjen vainot. Ekumenia, Islamisaatio, terroriteot, ateismi, evoluutio uskonto jne jne.

Tässä kartta missä selviää missä Amerikassa toimii viha ryhmiä ja näkyy nuo kirrkot jotka ovat viharyhmiksi kategorisoitu:

https://www.splcenter.org/hate-map

Anti LGBT = Anti lesbian , gay bisexual transgender = ovat vastaan lesboja, homoje, biseksuaaleja ja trassukupuolisia.

Image


Mikko saattaa olla enemmän kuin oikeassa viestissään._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 18:52 
Avatar

Liittynyt: 16. Marras 2012 11:32
Viestit: 3063
tanu kirjoitti:
Ihmetyttää että millä perusteella Raamatullinen usko tullaan kieltämään?
Jeesuksen seuraajat kun eivät turvaudu väkivaltaan ja koettavat muutenkin elää ihmisiksi.


No siksi tietenkin että sinä olet terroristi-tanu ;)

Kuulut ääri kristittyjen ryhmään ja viharyhmään sillä kaikki jotka sanovat homouden jne synnit synniksi tekevät vihan teon ja levittävät suvaitsemattomuutta ja vihaa. Sinä olet vaarallinen extrimisti, vanhoillinen ja fundamentalisesti Raamattua tulkitseva. Oikea terroristi-tanu :D.

Selvästi samaa maata ääri islamistejen kanssa ! Sinulla on vaaran ja terrorismin uskonto! Näin tullaan sanomaan ja tuputtamaan Raamatusta tullaan lukeamaan vanhantestamentin verisimpiä kohtia kivityksistä, polttamisesta, lasten tappamisesta kylien hävittämisestä jne. Kyllähän kristinuskosta voi valikoivasti lukemalla vääntää hyvinkin verisen uskonnon.


Aina kun Islamin uskoisista uutisoidaan viljellään seuraavia termejä, eli seuraavat termit iskostetaan ja opetetaan ihmisille alitajuisesti:

"Fundamentalistinen Islamintulkinta" , "ääri islam" "ääri teot" , "vahoilliset Islamin tulkitisjat" , "kirjaimellisesti Islamia tulkitsevat" = terroristeja.

Ihmiset ehdollistuvat ja oppivat seuraavaan mekanismiin.

Aina kun jonkin asian eteen laitetaan etuliite "ääri, fundamentalismi, kirjaimellisesti"...jne niin silloin muistetaan Islamin teot maailmassa ja se pelko ja viha samaistetaan siihen.

Tullaan sanomaan että nyt olemme tehneet monet maat yhdessä sopimuksen että kaikki ääri, fundamentalisti jne ilmiöt ja uskonnot ovat terroristi uskontoja ja vaarallasia ja niiden edustajat ovat ääri ainesta!

Ja joku päivä (nyt jo niin kuin kartastani ilmenee) puhutaankin "ääri kristityt, fundamentaliset kristityt, kristityt terroristit, kirjaimellisesti Raamattua tukeavat" jne.

Tällä tavoin hiljennetään kristityt he tulevat häpeämään VT:n kohtia ja tulevat häpeämään sitä mimmoisen maineen saavat toisten silmissä. Kiusaus luopua tulee olemaan kova, ja siksi kaikkien kannattaakin laittaa kaikki toivonsa Herraan Jeesukseen.

Kuitenkaan ei tarvitse peljätä , koska Jumala pitää omistansa huolen. Uudessa testamentissa sanotaan "älkää peljätkö" 365 kertaa, joka päivälle siis yksi älkää peljätkö, joten älkäämme peljätkö ! Raamattu on täynnä kertomuksia Jumalasta miten vaikka mimmoiselta näyttää Hän omansa pelastaa, vaikkapa valaan vatsasta taikka palavan epäjumalapatsaan sisältä._________________
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 12. Tammi 2016 18:54 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3395
Pentti Heiskan tekstiä:

Luterilaisten uskosta puhdistajien todistuksessa suhteestaan yleiseen katoliseen ja Rooman kirkon babylonialaiseen pakanaoppiin, sanotaan Augsburgin tunnustuksen XXI artiklan loppusanoissa (artikloihin I-XXI viitaten), että

”..voidaan todeta, ETTEI SIINÄ OLE MITÄÄN, MIKÄ ON RISTI­RII­DASSA... KATOLISEN KIRKON tai ROOMANKAAN KIRKON KANS­SA...” CA XXI).

Luther ei tosin käytännössä kirjoittanut kaikkien luterilaisten kirkkojen päätunnustusta, Augsburgin tun­nustusta, vaan sen teki Melancthon, mutta hän hyväksyi sen kaikessa, kuten luterilaiset ja Luther itse asian vahvistavat:

”Tunnustuksen koko materiaali on Lutherin ajatusten hallitsema; Luther perästäpäin lausuikin, että ‘Augsburgin tun­nustus ja hän ovat yksi ja sama’ ” (Ev.lut. kirkon tunnustuskirjat, v. 1948, s. 14).

Luterilaisessa Aikuiskatekismuksessa vahvistetaan lopulta myös nykyajan luterilaisten toimesta tämä Lutherin palaa­minen katoliseen oppiin, ja totuus Lutherista uskostapuhdistajana, erityisen selkeästi. Kirja on kirjoitettu v. 1980 piis­painko­ko­uk­sen toimeksiannosta ja ahkeroi nyt – maailmankirkkoekumenian ajassa – sen osoittamisessa, kuinka täh­dellistä onkin yhteys ja ykseys Rooman äitikirkon kanssa.

Nykyajassa kun on tullut tarpeelliseksi ”lihan kannusten” hankinta lute­ri­laisten johdattamisessa näkyvään ykseyteen katolisen kirkon ja sen myötä muodostumassa olevan, suoranaisten pakana­uskontojen kanssa yhteisen maa­ilmankirkon kanssa, ”löytävätkin” luterilaiset teologit (vrt. piispa Sariola jäljempänä CA:n katolisuudesta) ”yl­lät­täen” Lutherista materiaalia, millä osoitetaan hänen, vastoin kaikkea ”pro­tes­­tant­ti­suut­ta”, ol­leenkin syvästi katolinen teologi! Mikä onkin totuus. –Sillä lailla meil­lä osataan.

Oikein ja totuudenmukaisesti sanotaan Aikuiskatekismuksessa Lutherista ja ”us­kon­puhdistajamme” tosiasiallisesta suhteesta niihin Rooman kirkon katolisiin paka­na­op­peihin, joista ihmiset olisi pitänyt puhdistaa ja Jumalan Sanalla joh­dattaa heidät pelastavaan uskoon. Näin Aikuiskatekismus:

”Muistamme, että Luther, voimakkaasta arvostelustaan huolimatta, totesi vuotta ennen kuin hän kirjoitti Kate­kis­muksen: ‘Me tunnustamme, että Paavin kirkossa on oikea Pyhä Raamattu, oikea kaste, oikea alttarin sakramentti [siis se pakanallinen messu-uhri, eukaristia, jossa kirkon virka muuttaa leivän ja viinin ’todellisesti’ Kristuksen ruumiiksi ja vereksi ja Hänet, opin mukaan, uhrataan yhä uudestaan ja uudestaan..], oikeat syntien anteeksiantamisen avaimet, oikea saarnavirka, oikea katekismus… [mm. ”synnittömine ja taivaaseen astuneine Marioineen”] ja us­konkappaleet..’” (Piispa Leino Hassinen, Aikuiskatekismus 1984, s. 89).

–Voiko kukaan enää selvem­min irtisanoutua Raa­matun uskonvanhurskaus­opista, oikeastaan koko Messiaan opista ja tunnustautua katoliseen pakanuuteen, kuin ”uskonpuhdistajaksi tituleerattu” Luther teki!

Sivulla: http://www.kotipetripaavola.com/kirkkol ... nsana.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Katolinen ekumenia
ViestiLähetetty: 09. Touko 2016 07:54 
Avatar

Liittynyt: 16. Marras 2012 11:32
Viestit: 3063
Mikko Murpatti kirjoitti:
Moni ei ymmärrä, että hallitsematon maahanmuutto ja Islamin hirmuteot liittyvät vahvasti ja läheisesti ekumeniaan ja sen päämääriin.

Nyt ja tulevina vuosina yhä enemmän ja enemmän sallitaan Islaminuskoisten maahanmuuttajien hallitsematon vyöry Eurooppaan. Näiden ihmislaumojen tarkoitus (vaikka he eivät itse sitä tiedä) on antaa Islamin uskoisten terrorisoida Eurooppalaisia erilaisilla hirmuteoilla. Raiskauksilla, vainoamisilla, itsemurhapommituksilla, aseellisilla iskuilla ja muilla terroriteoilla.

Tämä palvelee ekumenian etua siten, että samalla kun Jihad maahanmuutto muuttaa ihmisten asenteita vaarallisia uskontoja kohtaan kielteiseksi, ekumenia kaikessa hiljaisuudessaan muodostaa taustalla "turvallisteen uskontojen joukkoa" ja RKK johtaa tätä prosessia.

Mekanismi toimii niin että Jihad maahanmuutto , sekä heidän terroritekonsa saavat maailmanlaajuisesti ihmiset tuomitsemaan ja tyrmäämään uskonnot, jolloin kun aika on kypsä RKK:n avulla esitetään lista ns. rauhan uskonnoista jotka ovat sallittuja. Kaikki muut uskonnot tullaan tuomitsemaan äärijärjestöiksi ja ääri uskonnoiksi eli laittomiksi. Myös me jotka pitäydymme Raamatun sanaan ja uskomme Raamatun olevan erehtymätön ja muuttumaton meidät tullaan leimaamaan samanlaisiksi terroristeiksi samaan äärijärjestö nippuun kuin Islam.

Myös uusateismi tietämättään ajaa ekumenian asiaa, saamalla ihmisiä luopumaan uskostansa ja etsimään Jumalaa yhä vähemmän ihmisiä tietää totuuden Raamatusta ja mihin Raamattu kehoittaa ja mihin taas ei.

Lopulta on vain yksi sallittu ja hyväksytty uskonto ryhmä ns. ekumeniset uskonnot, ja tämän oppia ja määritteitä valvoo ja vaikuttaa itse perkele. Aluksi sen oppi ja dogma tulee olemaan hyvinkin konsertiivinen, mutta pikkuhiljaa sen oppia vesitetään niin, että Jeesus ja evankeliumi poistetaan loukkaavana, tulee joku toinen pelastus tie tai monta muuta pelastustietä mikä millekin uskonnolle sopii.

Kun aikanaan peto ilmestyy niin se ainut sallittu uskontoon tämä ekumenien uskonto joka on maailmanlaajuisesti laillinen ja sallittu ja kaikki muut median avulla leimataan vaarallisiksi terrori, sekä ääri uskomusjärjestelmiksi. Näin tämä meidän näkemämme Islamin Euroopaninvaasio koituu meidän fundamentalisten kristittyjen tuhoksi epäsuorasti.

Minä uskon hyvin vahvasti tähän mitä tässä kirjoitan, pidän kyllä avoinna sen mahdollisuuden että olen erehtynyt ja toivonkin sitä. Katsotaan kun vuodet vierivät minä ennustan että yhä enemmän ja enemmän aletaan määrittelemään ja puhumaan siitä mitkä uskonnot ja uskomukset ovat sellaisia jotka tulee sallia, ja mitkä ns ääriuskontoja.

Aprikoin samalla että kokoajan ja yhä enenevässä määrin fundamentalistinen kristinusko (jotka uskovat Raamattuun erehtymättömänä ja muuttumattomana Jumalan sananana) maalataan tähän ääri, ja terrori uskontojen nippuun.

Islamia käytetään keppinä, jolla lyödään maailmaa. Myöhemmin tätä vastaan käydään sota (sotia) ja sen asema heikkenee, mutta se on aikaan saanut sen mitä pitikin eli sen että uskonnot määritellään niinäpäivinä ns. sallittuihin ja kiellettyihin ja fundamentalistiset Kristityt ovat tuossa kiellettyjen joukossa.

Voisi luulla että tähän on pitkä aika, mutta ei ole se on jo alkanut. Nykyään semmoiset fundamentalistiset kristityt, jotka ovat kuuliaisia Jumalan sanalle ja sanoo homouden synniksi ja uskovat raamattuun ovat jo leimattu Amerikassa viharyhmiksi. (Hate group).

Amrikassa on jo suuria sivustoja jossa Kristinusko tuomitaan viharikokseksi.

Osa kirkoista tuomitaan koska sanovat lesbo , homo ja biseksualisuuden olevan syntia.

Osa kirkoista tuomitaan koska uskovat lopunaikojen profetioiden aikanaan toteutuvan.

Kuitenkin on merkittävää että uskovia ja kirkkoja tuomitaan viha ryhmiksi, koska uskovat Raamattuun fundamentalisella tavalla. Ennen tämmöiset sivustot olisi heti suljettu ja lopetettu ei olisi ollut puhettakaan, että kristittyjä vainotaan siksi kun sanotaan synti synniksi, mutta ajat ovat muuttuneet ja tätä "uskovat ovat viharyhmä" (hate group, Christian extremists) tullaan näkemään ja se tulee yleistymään ja tämä saattelee kristittyjen vainon alkamista osaltaan.

Eli monta pieneltä tuntuvaa asiaa on pimeyden voimien käytössä ja kuin köysi kaulalla ne kiristyvät kristittyjen kaulassa ja ajan kanssa vaikuttavat tulevat Kristittyjen vainot. Ekumenia, Islamisaatio, terroriteot, ateismi, evoluutio uskonto jne jne.

Tässä kartta missä selviää missä Amerikassa toimii viha ryhmiä ja näkyy nuo kirrkot jotka ovat viharyhmiksi kategorisoitu:

https://www.splcenter.org/hate-map

Anti LGBT = Anti lesbian , gay bisexual transgender = ovat vastaan lesboja, homoje, biseksuaaleja ja trassukupuolisia.

Image


No niin, näyttää siltä että tammikuinen ajatukseni Jihad maahanmuuton vaikutuksista alkaa pikkuhiljaa toteutumaan. Eli uskontoja (myös Kristinusko) ollaan ruvettu lajittelemaan turvallisiin uskontoihin ja terrorismi eli vaarallisiksi uskonnoiksi.

Tämä onkin yksi Jihad maahanmuuton orkestroinnin päätarkoituksia, ja tälle petaa myös ekumenia vuodetta, että sitten kun ollaan valmiita tuomaan antikristuksen lopunajan peto uskonto esiin niin ekumenia on jo muovannut konsensusta "turvallisesta" uskonnosta joka tulee olemaan ainut oikea ja muut leimataan terrorismiksi ja yhdistetään Jihad maahanmuuton terroritekoihin. Ihmiset eivät kysele eikä sano "Mutta eihän kristityt tee Jihad maahanmuuttoa tai terrori tekoja" heitä ei kiinnosta semmoinen pikkuseikka että suurimpana RKK on tehnyt kristinuskon nojalla hirmuiset veriteot vaan niputtavat kaikki Kristinuskon suunnat yhteen. RKK:n saatanalliset verityöt histopriassa kantavat antikristukselle tulevaisuudessa hedelmää kun niihin vedoten voidaan leimata Kristityt terroristien kanssa samaan kategoriaan, vaikka kyseessä olikin RKK eli Kristin uskon saatanallinen valhejäljitelmä.

Mutta joo tämmöisen artikkelin Juha linkkasi ja kopioin sen tähän , tästä selviää että mainitsemaani ajatus suuntaan jo maailmalla leviää mielipiteet:

LÄHDE:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ ... -lannessa/

Brittien kiistelty lakialoite
Ääriajattelusta on keskusteltu viime aikoina myös Isossa-Britanniassa. Siellä halu estää ääriaatteiden leviäminen on nostanut päätään etenkin, kun nuoria kansalaisia on liittynyt Isisin riveihin.

Vuosi sitten maan pääministeri David Cameron totesi, että Britannia on ollut liian kauan passiivisen suvaitseva ja voimistaa nyt otteitaan radikalisoitumisen estämiseksi. Cameron esitteli ääriaatteiden ennaltaehkäisemiseksi laaditun ”Extremism Disruption Orders” (EDO) -lakiehdotuksen. Sitä on moitittu epämääräiseksi, ja sen sanotaan toteutuessaan kieltävän jopa perinteisen kristillisen opetuksen.


YK:ssa kokoontumisvapaudesta erikoisraportoiva lakimies Maina Kiai totesi pari viikkoa sitten The Guardian -lehdelle, että Britannian yritys suitsia ääri-islamia EDO:n kautta on ”luonut levottomuutta ja epävarmuutta siitä, mistä voi keskustella laillisesti julkisuudessa”.

Kiai varoitti, että maan ratkaisut asiassa ovat kansainvälinen signaali: malli omaksutaan helposti.

– Se johtaa paljon vähemmän avoimiin yhteiskuntiin, jotka käyttävät tätä esimerkkinä: ”Britannia rajoittaa tätä, miksi me emme voi?”


Näin siis Raamattuun uskovat kristityt esiintyvät jo "ääriaatteina" ja radikalisoivana uskontona.


Viimeksi muokannut Mikko Murpatti päivämäärä 09. Touko 2016 07:56, muokattu yhteensä 1 kerran
Reason: Lähde unohtui, lisätty._________________
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 2/2 [ 19 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: