Tänään on 24. Huhti 2019 01:49

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2014 15:32 

Liittynyt: 04. Maalis 2012 22:20
Viestit: 1234
Jossain toisessa ketjussa jo aikaisemmin olen tästä asiasta maininnut, mutta en muista missä, enkä löytänyt vaikka koitin hakea...

Mielestäni tämäkin asia on niin huikea, että päätin laittaa ihan uuden ketjun.
Taas on tiedemiehet löytäneet jotakin, mikä Raamatussa on sanottu jo 2000v sitten.

Eli kyse on Uuden Jerusalemin rakennuskivinä käytettävistä 12 jalokivestä.

Ilmestyskirjan lopussa kerrotaan millainen tulee olemaan uusi Jerusalem, Jumalan valtakunta maan päällä, ja Johannes luettelee ilmestyksessään ne 12 kiveä, joista tämä upea kaupunki tullaan rakentamaan.

Ilm. 21: "19. Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
20. viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti."


Ja nyt nykytiede on saanut selville, että juuri nämä kaksitoista kiveä loistavat kaikkia sateenkaaren väreja, kun niitä katsotaan puhtaan, polarisoidun valon läpi. Timantti ja rubiini mm. menettävät kaiken värinsä ja muuttuvat mustaksi altistettuna tähän puhtaaseen valoon - mutta niitä ei Johannes luetellutkaan 2000 vuotta sitten kirjoittamaansa ilmestyskirjaan. Johannes luetteli ne 12 kiveä(nuo kivet Johannes sai Jumalalta), mitkä loistavat puhtaassa valossa (Jumalan kirkkaudessa) kaikkia sateenkaaren värejä. Ja nyt nykytiede on vahvistanut tämän.

Ja nämä ihmisten kalleimpina pitämät jalokivet, timantti ja rubiini menevät siis puhtaassa valossa ihan mustiksi!

Löytyi jopa suomenkielellä tekstitetty video aiheesta:
http://www.youtube.com/watch?v=kXfCdcNRN60

Tästä oli jossain aiemmassa ketjussa puhetta, mutta tosiaan en sitä löytänyt. Pekka oli laittanut kuviakin muistaakseni joistakin noista Uuden Jerusalemin rakennuskivistä.

Mutta ihan uskomattoman hieno todiste taas siitä, että kuinka Jumala tiesi tämänkin asian ja nyt vasta "tiede" on saman löytänyt._________________
Rakas taivaallinen Isä, tapahtukoon kaikessa, aina, Sinun tahtosi. Jeesuksen nimessä.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2014 16:57 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 22. Marras 2010 21:51
Viestit: 5077
Kiitos Tanu kirjoituksestasi ja oikein muistit, tässähän tuo Tonin aloittama ketju on otsikolla "Nykytekniikka todistaa Raamatun Jumalan sanaksi!" ja sieltähän nuo kauniit kuvatkin löytyvät:

viewtopic.php?f=2&t=1560&hilit=hyasintti_________________
"Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte." Hepr. 10:36

http://www.annabellawargh.tk
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2014 17:24 

Liittynyt: 02. Joulu 2012 16:47
Viestit: 1324
tanu ...käviköhän Jumalalla tuuri ;);) No Hän on kaiken viisaudessaan luonut ja se viisaus on niin korkeaa ,että emme yllä siihen .Tiede on lastenleikkikenttä ,jolla lapset yrittää todistella viisauttaan ja se käy vielä toisinpäin.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2014 21:38 

Liittynyt: 04. Maalis 2012 22:20
Viestit: 1234
Tieteeseen sopii hyvin tämä Raamatun kohta:

(Rm.1) 18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.Välillä ihan suututtaa, kun tiedemiehet aina keksivät jotakin uutta, mitä ei kuitenkaan voida pitävästi oikeaksi todistaa.
Esim. vaikka tieteen "totuudet" koskien alkuräjähdystä, mustia aukkoja tms. mitkä ovat kaikki vain loppujen lopuksi arvailuja.
Ihmiset koettavat viisaudessaan selittää Luojan tekemiä asioita ja osoittavat siinä vaan tyhmyytensä._________________
Rakas taivaallinen Isä, tapahtukoon kaikessa, aina, Sinun tahtosi. Jeesuksen nimessä.
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 15. Heinä 2014 10:12 

Liittynyt: 02. Joulu 2012 16:47
Viestit: 1324
niin ja kuinka lähes järjestelmällisesti luontoohjelmat on se vastustaja pilannut laittamalla sätkynukkensa ilmoittamaan ,kuinka luonto on luonut ja evoluutio ja koskaan ei Jumalalle anneta Kunniaa vaan luonnolle joka on sattumaa muka jne .
Mutta sen kyllä tunnen jo nyt sydämmessä ,että kun Jumala eräänä päivänä lähtee liikkeelle ja on takarajan ajallisesti laittanu kii niin voi sitä päivää ....se kiivaus ku purkautuu maanpäällä.Ne miljoonat pilkat ja häpäisyt ja harhaanjohtamiset .Elokuva maailmassa ku Jeesus sanaa alettiin 80-luvulta käyttämään pilkkasanana ja kirosanana suoraan ....mitä on vielä edessä ..........Ei voi ku toivoa ,että ihmiset kääntyisi pahoilta teiltään ja äkkiä sillä sitä hetkeä ei tiedetä ,mutta siihen meidät ohjataan vääjäämättä.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Uusi todiste - Raamattu on Jumalan sanaa.
ViestiLähetetty: 16. Heinä 2014 18:09 

Liittynyt: 28. Marras 2013 13:46
Viestit: 917
Aikamoista, sanoisin.

Kyllä mulle kelpais vihkisormukseksi tuommoinen hyasinttikivi, upean värinen! Nyt mun sormuksessa on timantteja, ja en voi sille mitään, että ajattelen kaikkien timanttien olevan aina veritimantteja. :?_________________
"Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." [Jer.29:11]
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: