Tänään on 24. Huhti 2019 01:02

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Raamattu kertoo maanalaisesta merestä
ViestiLähetetty: 29. Kesä 2014 17:24 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 12:30
Viestit: 3442
Vuosikymmenien etsinnän jälkeen tutkijat ovat huomanneet maan alla olevan ikään kuin suuren vesisäiliön, joka pystyy täyttämään maapallon valtameret jopa kolminkertaisesti. Maan alla oleva vesi sitoutunut ja varastoitunut ringwoodiitti-nimiseen mineraaliin. Vesimassan tarkka sijaintikohta on noin 660 kilometriä maanpinnan alapuolella. Tutkijat ovat sitä mieltä, että maan alta löytyneen valtavan vesimäärän löytyminen avaa uusia teorioita siitä, miten planeettamme on muodostunut. Yhdysvaltalainen geofyysikko Steve Jacobsen sanoo: "Uskon, että olemme viimein löytäneet todisteita maapallon veden kiertoon. Se auttaa selittämään valtavan vesimäärän maan pinnalla".

Tämä uusi löytö on uusi tieteelle, mutta tämä tieto on jo kirjoitettu noin. 3000 vuotta sitten Raamattuun. Tämä todella tarkka Raamatun sanan yksityiskohta todistaa Raamatun olevan todellakin Jumalan sanan totuus. Samoin vedenpaisumuksen vedet selittyvät sen avulla, että maan alla sijaitsee valtava määrät vettä, jotka pystyvät täyttämään maan valtameret kolminkertaisesti. Raamatun sana kätkee sisäänsä tosiasioita maapallostamme, mutta kertoo myös totuuden sen Luojasta ja siitä sanomasta, jonka Hän on tallettanut ihmiskunnalle Raamatun kansien väliin.

Lähde mukaan tutkimusmatkalle Raamatun maailman, joka avaa myöskin tiedon ja tietoisuudet asioista, joita tiede haparoivin askelin tutkii tänä päivänä. Tiede tulee jälkijunassa ja myöhässä, sillä esimerkiksi tieto maan sisällä olevasta vesimäärästä on ollut ihmiskunnan tiedossa jo useita tuhansia vuosia, mutta monet eivät sitä noteeraa, koska he eivät usko Raamattua, vaan tiedettä ja ihmisviisautta. Nyt on aika noteerata Raamatun sana, sillä se on aina ajankohtainen ja kertoo sen mikä on oleellista ja tärkeää ihmisen tietää.

Kirjoitus on sivullani: http://www.kotipetripaavola.com/maanala ... ranto.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Raamattu kertoo maanalaisesta merestä
ViestiLähetetty: 29. Kesä 2014 19:40 
Avatar

Liittynyt: 16. Marras 2012 12:32
Viestit: 3063
Itsekin luin tästä uutisesta jokunen aika sitte, on mielenkiintoista miten evoluutio teoriaan uskovat koittavat tämän vesittää, sillä vesimassoista on todella lujat todistukset.

Ajankohtainen aiha kun Nooa-elokuvakin tuli tuossa jokinaika sitten elokuvateattereihin ja vaikka onkin roskaa niin silti varmasti herättänyt jotain keskusteluja Raamatun kuvailemasta tulvasta ja nyt siihen saadaan tieteellistä vahvistusta että todella on suuret massat vettä sitoutuneena maan vaippaan.

Tämä selittää täydellisesti miten Nooan vedenpaisumuksen aikana tuli vedet esille ja Raamattukin muistaakseni käyttää termie " Ja syvyyden lähteet aukesivat.."_________________
***Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.***
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Raamattu kertoo maanalaisesta merestä
ViestiLähetetty: 30. Kesä 2014 08:51 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 12:30
Viestit: 3442
San 30:4 Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sieltä alas? Kuka on koonnut kouriinsa tuulen? Kuka on sitonut vedet vaipan sisään? Kuka on kohdalleen asettanut maan ääret kaikki? Mikä on hänen nimensä ja mikä hänen poikansa nimi, jos sen tiedät?

Sananlaskujen kirja on kirjoitettu Raamattuun noin 3000 vuotta sitten. Raamattu sanoo, että tiedätkö kuka on sitonut vedet vaipan (maan vaippa) sisään. Tämän jälkeen kysytään tiedätkö kuka on asettanut maan (maapallo) ääret kaikki. Sidotut vedet vaipan sisässä tarkoittaa sitä, että Jumala on luonut järjestelmän maan alle, jossa vesi on sidottuna ja varastoituneena maaperään (mineraali). Tämä tarkoittaa sitä, että Jumala on sanassaan kertonut ihmiskunnalle aikoja sitten, että maan alla on suuri määrä vettä varastoituneena maaperään.

Minä uskon sen, että Jumala näkee kaiken ennalta etukäteen ja siksi Hän tiesi, että eräänä päivänä 2000-luvulla ihmiset löytävät maanalaisen vesivarannon ja ihmettelevät sitä, mutta Hän on sanassaan kertonut, että Hän on sen tehnyt. Jumala on luonut maailman ja maakerrokset sekä siirtymäalueen, jonne vesi on varastoitunut mineraaleihin.

Jumala siis tiesi jo etukäteen, että ihmiset tulevat joku päivä löytämään maanalaisen vesivarannon ja siksi Hän toi Raamatussa esille sananlaskuissa samassa yhteydessä esille, että tiedätkö mikä on Jumalan nimi ja Hänen Poikansa nimi. Tämän Hän toi esille siksi, että suurin osa ihmiskunnasta, joka nytkin elää maan päällä tietää maanalaisesta vesivarannosta, mutta  se ei hyödytä heitä iankaikkisuuden näkökulmasta, koska ihminen pelastuu iankaikkiseen elämään vain uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Jumala halusi jättää tämän maanalaisen vesivarannon mainitsemisen Raamattuun todisteeksi sitä varten, että ihmiset uskoisivat Raamatun olevan Jumalan sanan totuus ja että vain uskon kautta Herraan Jeesukseen ihminen voi pelastua synnin orjuudesta iankaikkiseen elämään. Siksi maan alla oleva vesivaranto ja Jumalan Poika (Jeesus) esiintyvät samassa Raamatun kohdassa. _________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Raamattu kertoo maanalaisesta merestä
ViestiLähetetty: 14. Heinä 2014 14:56 

Liittynyt: 04. Maalis 2012 22:20
Viestit: 1234
1. Mooseksen kirjaa lukiessa varmasti jokainen on ihmetellyt, että miten oli mahdollista ihmisen elää 800-900 vuotiaaksi.
Tämä siis ennen vedenpaisumusta ja sen jälkeen Jumala sääti ihmisen iäksi 120 vuotta.

(1.Ms.6) 1. Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
2. huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
3. Silloin Herra sanoi: "Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
4. Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
5. Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6. niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
7. Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni".Tässä PP:n kirjoituksessa
http://www.kotipetripaavola.com/maanala ... ranto.html
tuokin asia tulee ihan konkreettisesti selvitetyksi!

Maan ilmakehässä oli ennen vedenpaisumusta paksu vesikerros, vesivaippa, joka esti haitallisen avaruudesta tulevan säteilyn vaikutuksen.
Näin ihmiset todellakin elivät jopa 900-vuotiaiksi, kuten Raamatussa kerrotaan(1.Ms.5).
Koska Jumala suuttui ihmisten pahuuden tähden, antoi Hän tuon vesivaipan sataa alas vedenpaisumuksen yhteydessä.
Näin ihmisen elinikä kutistui maksimissaan reiluun sataan vuoteen. Enää ei ole mahdollista elää pitempään, koska suojaava vesivaippa on poissa.

Tässä katkelma tuosta Petrin kirjoituksesta, jossa tästä ilmakehässä olevasta vesivaipasta kerrotaan:

1 Moos 1:
6 ¶ Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä".
7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
9 ¶ Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin". Ja tapahtui niin.
10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.

Raamattu opettaa, että kun Jumala loi taivaat ja maan, niin Hän erotti vedet vesistä. Taivaanvahvuuden alla olevista vesistä muodostui maanpallomme meret. Raamattu sanoo taivaanvahvuuden yläpuolella olleen myös vettä, joka erotettiin maan päällä olevista vesistä. Tämä tarkoittaa sitä, että alussa taivaan yläpuolisessa kerroksessa maapalloa peitti vesikerros. Silloin kun tämä vesikerros oli paikoillaan, niin se esti haitallisen avaruussäteilyn pääsyä maan ilmakehään. Tämä mahdollisti maapallolla elävien korkean iän, niin kauan kun taivaan yläkerroksessa oli suojaava vesikerros (vesivaippa).

Nykyään on myös alettu ymmärtämään, että alussa maapallon ilmakehää peitti suojaava vesikerros. Tämä vesivaippa esti ettei haitallinen avaruussäteily päässyt vaikuttamaan maahan. Maapallomme oli kuin kasvihuone, jossa oli trooppinen ilmasto, joka ulottui yli koko yhden ison mantereen. Tämän vesivaipan ansiosta myös ihmisen ikä oli korkea, koska haitallinen avaruussäteily ei päässyt tuhoamaan ihmisen soluja. Tämänkin syyn tähden myös astronauteilla on suoja-puvut yllään. Haitallisen avaruussäteilyn lasketaan ulottuvan 14 metriin veden pinnan alle. Tällöin tämän säteilyn haittatekijät vähenevät. Kilpikonna on pitkäikäinen syvällä meressä elävä laji, joista jotkut elävät jopa muutamia satoja vuosia vanhoiksi. Vastaava laji maan päällä ei elä kuin ehkä korkeintaan 40 v. Tämä vesivaippa todella mahdollisti ihmisen iäksi yli 900 vuotta. Raamattu myös opettaa, että Jumala laski juuri ennen vedenpaisumusta ihmisen ikää. Taivaan yläkerroksen vesivaipan veden tippuessa pois suojaamasta maapalloa, niin sen seurauksena ihmisen ikä on alentunut huimasti.Tässä samalla saa vahvistusta sekin asia, että ihmisen käynti kuussa on ihan satua. Avaruudessa on mahdotonta ihmisen olla, koska säteily on niin
tappavan vaarallista. Ihan maalaisjärjellä ajateltuna: jos ihminen on käynyt kuussa jo vuonna 1969, niin miksi ei sen jälkeen enää?
Miksi Nasan johtaja Dan Golden sanoi TV haastattelussa ettei ihminen voi poistua maan kiertoradalta ennenkuin tappavan avaruussäteilyn vaarat on selvitetty !???
http://lampuri.fi/kuu.htm


Näin valheet tulevat julki ja totuudet vahvistetaan!!!_________________
Rakas taivaallinen Isä, tapahtukoon kaikessa, aina, Sinun tahtosi. Jeesuksen nimessä.
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: