Tänään on 17. Tammi 2019 19:09

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Islamista ajatuksia (A2 Islam-ilta)
ViestiLähetetty: 30. Loka 2013 20:31 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3407
Ylen TV2 kanavalla 29.10.2013 käytiin keskustelua Islamin uskosta A2 Islam-ilta ohjelmassa. Kun katsoin ja kuuntelin ohjelmaa, niin mieleeni nousi monia asioita Islamin uskosta ja siitä mitä koraani opettaa.

Kirjoitukseni ei ole vihapuhe tai hyökkäys Islamin uskoa kohtaan, vaan pyrin tuomaan esille sen mitä koraani opettaa niistä asioista, joita A2 Islam-illassa käsiteltiin. Tuon myös esille entisten muslimien näkemyksiä ja ajatuksia Islamin uskosta.

Kirjoitus on sivullani:

http://www.kotipetripaavola.com/islamin ... uksia.html

Jaoin kirjoituksen myös lyhennetyiksi versioiksi:

http://www.kotipetripaavola.com/onkoisl ... iuhka.html
http://www.kotipetripaavola.com/islamon ... konto.html
http://www.kotipetripaavola.com/islamnaisenasema.html
http://www.kotipetripaavola.com/islamjalopunaika.html_________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Islamista ajatuksia (A2 Islam-ilta)
ViestiLähetetty: 01. Marras 2013 09:13 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3407
Moni muslimi tai muslimien puolta pitävä varmaankin syyttää minua, että demonisoin Islamin uskoa ja muslimeita. En demonisoi, vaan olen tuonut esille koraanin ja hadithin todistuksen siitä mitä Islamin usko opettaa ja kuinka vahingollista se on ihmisille ja ihmiskunnalle.

Islamin usko esittelee itsensä rauhan uskontona, mutta miksi se vainoaa ja tappaa, niitä jotka ovat hylänneet muslimiuskon tai uskaltavat arvostella Islamin uskoa. Kuten olen tuonut esille, niin kaikki muslimit eivät noudata koraanin kirjaimellisia opetuksia, mutta iso osa heistä uskoo ja noudattaa niitä. Sen tähden Islamin uskoon tulee suhtautua suurella varauksella, eikä heille saisi antaa myöten ja sallia heidän harjoittaa uskontoaan koraanin ja sharia-lain mukaisesti, koska sen päämäärä on kaikkien muiden uskontojen ja aatteiden tuhoaminen ja Islamin asettaminen koko maailman uskonnoksi.

Eräs entinen muslimi on kertonut minulle paljon Muhammedin elämän tapahtumista; jatkuvista sodista ja tappamisesta sekä monista muista negatiivisista asioista. Hän on myös vahvistanut sharia-lain olevan totta sekä että muslimit uskovat maailman olevan jakaantuneena kahteen osaan (rauhan talo ja sodan talo), jonka tähden muslimit koittavat tehdä maailmasta rauhan talon, jossa Islam hallitsisi koko maailmaa.

Kun keskustelin tämän entisen muslimin kanssa, niin hän sanoi lukeneensa koraanin, Islamin uskon perimätietoa, Muhammedin elämänkerran sekä muuta islamilaista kirjallisuutta. Hän sanoi päätyneensä siihen, että Allah on Muhammedin luomus ja koraanin teksti on Muhammedin ajatuksia, jonne hän kirjoitti itselleen erikoisoikeuksia muun muassa koskien naisia. Tämän entisen muslimin mukaan Allah nimistä jumalaa ei ole olemassa, vaan se on Muhammedin oma keksintö, johon hän on sekoittanut aineksia muinaisesta pakanallisesta arabialaisesta kuunjumala kultista, Raamatusta ja muista uskonnoista. Tämä entinen muslimi sanoi minulle ettei hän halua tulla julkisesti esille, koska sharia-lain mukaan hänet pitäisi tappaa, koska hän luopunut Islamin uskosta ja paljastanut Islamin uskon todellisen sotaisan ja väkivaltaisen luonteen.

Tämä entinen muslimi kertoi minulle seuraavaa Islamista: Tutkimalla muslimien historiaa näemme esimerkkejä kuinka muslimit valloittivat maita ja alueita tehden niistä islamistisia maita. Valloitetun maan uskottomia (ei-muslimi) vainottiin ja he joutuivat kärsimään sekä heistä tehtiin toisen luokan kansalaisia. Muslimien saapuessa maahan he pyrkivät vahvistumaan ja lisääntymään siellä. Aluksi he teeskentelevät olevansa rauhaa rakastavia ja käyttäytyvät kuin lampaat. Kun he ovat vahvistuneet ja lisääntyneet enemmän, niin he alkavat vaatimaan itselleen erikoisoikeuksia. Näihin oikeuksiin kuuluu mm. vaatimus sharia-laista sekä oikeus viettää islamilaisia juhlia ja pyhiä. Kun muslimit ovat tulleet tarpeeksi vahvoiksi, niin he käyttäytyvät kuin tiikeri. He ottavat kaiken vallan käsiinsä, julistaen maan islamilaiseksi maaksi. He alkavat vainoamaan ei-muslimeita ja muutaman vuosikymmenen päästä tässä maassa on enää jäljellä hyvin vähän ei-muslimeita.

Tämä eräs muslimi kertoi minulle myös seuraavaa: Miksi muslimit koittavat tehdä muista maista islamistisia valtioita? Saadaksesi tähän vastauksen sinun on tutkittava Muhammedin elämää. Kun Muhammed julisti itsensä profeetaksi, niin alussa hänellä oli vain vähän seuraajia. Siksi hän alkoi teeskentelemään olevansa rauhan lähettiläs, kertoen hyviä ja kauniita asioita. Saadakseen lisää kannattajia hän siteerasi mm. Raamattua. Kun Muhammed tuli Mekasta Medinaan, niin hänellä oli vain vähän seuraajia. Medinassa Muhammedin seuraajien lukumäärä lisääntyi. Kun hän sai lisää kannattajia, niin hän alkoi tekemään ryöstöretkiä, tappamaan, raiskaamaan, murhaamaan, harjoittamaan moraalitonta seksiä jne. Hän valloitti juutalaisten maita ja tapatti paljon juutalaisia miehiä, ottaen heidän naisensa ja lapsensa orjikseen. Kun hän palasi Mekkaan 10 000 seuraajansa kanssa, niin hän valloitti ja alisti sen itselleen. Jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedia ja jokaisen muslimin on yrittävä toimia ja elää kuten Muhammed eli ja toimi. Monet muslimit seuraavat Muhammedin esimerkkiä.

Kun tutkit Muhammedin elämää, niin sen jälkeen sinä ymmärrät miksi, ääri-islamilaiset liikkeet sotivat ja tekevät terroristitekoja, sillä he noudattavat Muhammedin antamaa esimerkkiä. Muhammedin esimerkin mukaan on myös helppo ymmärtää, miksi sharia-lain mukaan naisen raiskaamisen todistamiseen tarvitaan neljän miehen todistus ennen kuin se on pätevä todistus raiskaajaa vastaan. Tämän tähden esim. raiskaustapaukset ovat yleisiä siellä missä muslimit asuvat. Suomen viranomaisten ja päättäjien olisi syytä herätä sekä tutustua todelliseen Islamiin ennen kuin se on liian myöhäistä.

Raamatun profetioiden mukaan lopunajan maailmaa hallitsevat jollakin tavalla Venäjä, Kiina ja muslimimaat. Muslimien aiheuttama terrori ja kauhu saa koko ajan enemmän sijaa maailmassa. Siihen syypäitä ovat kansojen johtajat ja poliitikot, jotka eivät tunne todellista Islamia, vaan pitävät sitä rauhan uskontona. Kun hämäys ja petos on mennyt läpi, niin muslimit saavat koko ajan enemmän jalansijaa ei-muslimi yhteiskunnissa pyrkien muuttamaan ne islamistisiksi valtioiksi sharia-lakien ja Islamin lakien kautta.

Lopunajan ihmiskunnan ihmisten ainoa toivo on pelastuminen uskon kautta Herraan Jeesukseen, sillä Hän on ainoa todellinen Rauhanruhtinas, joka tulemuksessaan lakkauttaa maan päällä vaikuttavan antikristillisen (antikristuksen eksytys) vaikutuksen ja tuomitsee kaikki synnintekijät ja armahtaa jokaisen, joka uskoo Häneen ja on asettanut turvansa Herraan Jeesukseen._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Islamista ajatuksia (A2 Islam-ilta)
ViestiLähetetty: 01. Marras 2013 18:50 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3407
Islamin mukaan sharia-lain määräykset tulevat koraanin opetuksesta ja sunnasta. Sharia-lain kauttamuslimit kokevat elävänsä hyvässä islamilaisessa yhteiskunnassa. Muslimit uskovat, että Allah määräsi sharia-lain koko ihmiskunnalle. Islamin uskon mukaan sharia-lakia vastaan rikkominen tai ettei hyväksy sitä on kapinaa Allahia vastaan ja uskollisten muslimien tulee taistella Allahin ja sharia-lain puolesta.

Islamin uskossa uskonto ja politiikka ovat yhtä, joka toteutuu sharia-lain kautta. Sharia-lakiin kuuluu:

1. Palvonta (al-ibadat):
Rituaalinen puhdistautuminen (Wudu)
Rukoukset (Salah)
Paastot (Sawm, Ramadan)
Hyväntekeväisyys (Zakat)
Pyhiinvaellus Mekkaan (Hajj)
2. Vuorovaikutus (al-muamalat):
Taloudellinen tuki
Lahjoitukset
Perintöihin liittyvät lait
Avioliitto, avioero, lastenhoito
Syöminen ja juominen (rituaalinen teurastus)
Rangaistukset rikoksista
Sota ja rauha
Oikeudelliset asiat (mm. todistaminen)

Jihad kuuluu sharia-lakiin, sillä jokaisen muslimin on otettava osaa jollakin tavalla jihadiin. Jihadin kirjaimellinen merkitys on taistella, kamppailla, ei pyhä sota, niin kuin usein kuulee sanottavan. Koraanin opetuksen perusteella ei ole kuitenkaan väärin käyttää sanoja pyhä sota yhdistettynä jihadiin, koska koraani kannustaa muslimeita taistelemaan ja sotimaan ei-muslimeita vastaan.

Muhammed oli uskonnollinen ja poliittinen johtaja. Viimeisen yhdeksän elinvuotensa aikana hän suoritti keskimäärin 6 viikon välein jihadin mukaisia väkivaltaisia tekoja. Medinassa kirjoitetun koraanin sisällöstä 24% käsittelee jihadia sekä 17% on omistettu juutalaisten vihaamiseen.

Bukharissa (traditio) on 645,745 sanaa, joista 132,315 sanaa on omistettu jihadille. Bukharissa 98,3% jihad käsitetään uskottomien tappamiseksi. Muhammedin elämänkerrassa (Sira) 68% tekstistä kertoo jihadista, eli sodasta uskottomia vastaan. Monet muslimit sanovat ettei jihad tarkoita sotimista, mutta Islamin omat lähteet todistavat jihadin olevan sodankäyntiä ei-muslimeita vastaan.

Sharia-laissa ovat mm. seuraavat säädökset:

- Varkaalta katkaistaan oikea käsi

- Yhdenkään koraanin kohdan kritisoiminen tai kieltäminen rangaistaan kuolemalla

- Kritisoiminen tai profeetta Muhammedin kieltäminen rangaistaan kuolemalla

- Kritisoiminen tai Allahin kieltäminen, Islamin kuun jumalan rangaistaan kuolemalla

- Muslimi, joka hylkää Islamin uskon rangaistaan kuolemalla

- Ei-muslimi, joka johdattaa muslimin pois Islamin uskosta rangaistaan kuolemalla

- Ei-muslimi mies, joka avioituu musliminaisen kanssa rangaistaan kuolemalla

- Muslimimies voi avioitua tyttölapsen kanssa ja yhtyä tähän kun hän täyttää yhdeksän vuotta

- Muslimityttöjen häpykielet tulee leikata

- Musliminaisella voi olla vain yksi aviomies, mutta muslimimiehellä voi olla neljä vaimoa yhtä aikaa: Muhammedilla voi olla enemmän kuin neljä vaimoa

- Mies voi erota vaimostaan ilman vaimon suostumusta, mutta vaimo tarvitsee miehen luvan erotakseen miehestään

- Mies voi lyödä (hakata) vaimoaan, jos hän on tottelematon

- Neljän miehen todistus tarvitaan, että naisen raiskaaminen voidaan näyttää toteen

- Nainen ei puhua yksin miehelle, jos hän ei ole naisen aviomies tai sukulainen

- Liharuoka täytyy olla Allahille uhrattu (Halal)

- Muslimi saa valehdella ei-muslimille, jos siitä on hyötyä Islamin uskolle. Muslimin ei tarvitse tuntea siitä syyllisyyttä tai häpeää jos hän valehtelee ei-muslimille

- Jihad sota ei-muslimeita vastaan on jokaisen muslimin velvollisuus sekä jokaisen muslimivaltion päämiehen velvollisuus. Jos valtion päämies kieltäytyy jihadista ja rikkoo sharia-lakia vastaan, niin hän on kelvoton kansansa johtajaksi

- Muslimi saa murhan (tapon) anteeksi, jos hän on tappanut uskosta luopuneen muslimin tai aviorikkojan

- Muslimia ei kohtaa kuolemanrangaistus, jos hän tappaa ei-muslimin

- Sharia-laki määrää kuoliaaksi kivittämisen ja mestaamisen synneistä kuten tappaminen, aviorikos, prostituution harjoittaminen

- Ei-muslimi ei ole tasavertainen muslimin kanssa. Ei-muslimilta on kielletty avioliitto musliminaisen kanssa sekä puhua omasta uskonnostaan

- On rikos myydä aseita ei-muslimille, joka käyttää niitä muslimeita vastaan. Ei-muslimi ei voi kirota muslimia, eikä sanoa loukkaavia sanoja Allahia vastaan tai Islamin profeettaa tai paljastaa muslimien heikkoja kohtia. Muslimi voi kirota, kritisoida tai sanoa mitä tahansa loukkaavaa muista uskonnoista

- Ei-muslimi ei voi periä muslimin perintöä

- Homoseksuaalisuus rangaistaan kuolemalla

- Musliminainen menettää lastensa huoltajuuden jos hän avioituu uudelleen

- Musliminaisen tulee peittää jokainen osa kehostaan, jokainen seksuaalinen osa. Jotkut Islamin koulukunnat hyväksyvät naisen paljastavan kasvonsa, mutta jotkut eivät salli sitä

- Muslimimies saa anteeksi vaimonsa surmaamisen, jos vaimo on jäänyt kiinni aviorikoksesta

Sharia-laki jakaa maailman kahteen osaan: Rauhan taloon (Dar al-Islam) ja sodan taloon (Dar al-Harb). Jihadin kautta muslimit muuttavat sodan talon (ei-muslimi hallintoa) rauhan taloksi (muslimi hallinto), jota muslimit hallitsevat. Jotkut vapaamieliset muslimit vastustavat sotaisaa jihadia, mutta monet muslimit hyväksyvät sotaisan jihadin. Tämä tarkoittaa sitä, että monen muslimin mielestä jihadin kautta voidaan käydä "pyhää sotaa". Islamilaiset terroristiliikkeet oikeuttavat itselleen terrorismin ja veritekojen tekemisen jihadin kautta.

Esimerkiksi monet suomalaiset naiset, jotka ovat kääntyneet muslimeiksi eivät välttämättä joudu tekemisiin sharia-lain kanssa kovinkaan paljoa, koska sharia-laki on kielletty Suomessa. Muslimien tavoite on kuitenkin yrittää saada aikaan sharia-laki, jota kaikki muslimit noudattaisivat kaikkialla.

Otan esimerkiksi naisten raiskaustapaukset sharia-lain kautta. Kukaan nainen ei voi toimia todistajana raiskaajaa vastaan, ei edes raiskattu nainen, vaan siihen tarvitaan neljän miehen todistus. Tämä tarkoittaa sitä, että Islamin lakien mukaan suurin osa raiskaustapauksista jää selvittämättä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tämä laki on tehty suojelemaan miehiä heidän seksinhimoissaan, sillä he voivat tilaisuuden tullen raiskata niin monta naista kuin he haluavat, koska neljän miehen saaminen todistamaan heitä vastaan on erittäin vaikeaa.

Aikuisen miehen ja pikkutytön välinen avioliitto ja lupa tyttöön yhtymiseen yhdeksän vuoden iässä täyttää pedofilian tunnusmerkit, joka on rangaistava rikos Suomessa._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Islamista ajatuksia (A2 Islam-ilta)
ViestiLähetetty: 01. Marras 2013 18:51 
Avatar

Liittynyt: 09. Marras 2010 11:30
Viestit: 3407
Internetissä on julkistettu Sakeenah Vuorisen suomentama julkaisu: Siskojen tehtävä Jihadissa. Kun luet tuon julkaisun, niin pääset selville siitä mihin koraania kirjaimellisesti noudattavat islamilaiset ääriliikkeen uskovat. Naisen tehtäviä jihadissa ovat:

Siskojen tehtävä Taistelukentällä
1. Osallistuminen itse Taisteluun
2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä
3. Vartiointitehtävä tai Suojelu
Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella
1. Mujaahid-lasten kasvatus
2. Fyysinen valmennus
3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin
4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa
5. Akateemisellä tasolla
6. Varojenkeruu
7.Du'aa! (kutsu rukoukseen ja palvontaan)

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Ja kun Jihaad on Fard-ul-'Ayn (henkilökohtainenvelvollisuus, kuten rukous ja paasto - se, että yksi henkilö suorittaa sitä, ei nosta sen velvollisuutta pois kaikkien muiden harteilta), kuten se on tällä hetkellä johtuen vihollisen ylivallasta lukuisissa Muslimimaissa, velvollisuus osallistua Jihaadiin on molempien, miesten ja naisten velvollisuus.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Painota, kun kasvatat pieniä lapsia, että heidän ei tule lyödä Muslimia, mutta mieluummin antaa anteeksi, ja että heidän tulisi suunnata vihansa Allaahin vihollisiin, jotka taistelevat Muslimeita vastaan. Opeta heille tämän lauseen tarkoitus: "Ashiddaa'u 'alal-kuffaari ruhamaa'u baynahum" (Vahvoja uskottomia vastaan ja armollisia keskenään). Jos on tarvetta, voit tehdä korvikevihollisen (voi olla esim. nyrkkeilysäkki) ja rohkaista lapsia, etenkin poikia, käyttämään sitä ja näin keräämään voimaa samalla kun he oppivat hallitsemaan ja suuntaamaan vihaansa.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Jos olet tehnyt yllä mainitut 3. Ja 4., on hyvä idea tutustuttaa lapsesi nuorena (turvallisten lelujen kanssa) maaliammuntaan aikuisten valvoessa. Tee heille hyvin selväksi keitä heidän maalinsa tulisi olla ja kuka heidän maalinaan EI tulisi olla. Tämä voidaan toteuttaa leikkiaseiden ja leikki sotapakettien avulla, ja osallistumalla urheilulajeihin jotka kehittävät hyvän käsi-silmä kordinaation, kuten tikanheitto ja jousiammunta. Jos sinulla on aikaa lapsillesi, niin voit leikkiä heidän kanssaan armeija- ja sotaleikkejä hauskalla tavalla, ja saada heidät näistä kiinnostuneeksi (vastakohtana hyödyttämiin, mutta hyvin suosittuihin urheilulajeihin), sitten tämä, In shaa Allaah, lasketaan Jihaadiksi itsekseen (sillä Jihaadin valmistelu on itse osa Jihaadiä). Voit harjoitella heidän edessään omassa kodissanne käyttäen heidän lelujaan. Lapset oppivat matkomaan mitä aikuiset tekevät. In shaa Allaah huomaat pian että he ovat kiinnostuneita ja matkivat tekojasi ja heistä tulee järjestelmällisiä mestareita ennen kuin huomaatkaan. Tottakai, jos omistat oikean aseen, niin pidä se hyvin hyvin kaukana lasten ulottumattomissa äläkä käytä sitä heidän edessään.

Sakeenah Vuorinen siskojen tehtävä jihadissa: Saa lapsesi innostumaan Jihaadista hankkimalla sotakirjoja (mieluiten kuvallisia) ja muita vastaavia kirjoja, CD:tä jne. ja vieraille eri www-sivuilla lastesi kanssa, ja käytä hyväksesi myös muita internetlähteitä. Näytä heille kuvia Mujaahideen:stä (tekemässä du'aa, rukoilemassa, harjoittelemassa etc. - ei mitään 'havainnollista', kiitos) ja kannusta heitä tulemaan samanlaiseksi kuin nämä ihmiset vähintään. Tutustuta heidät erilaisiin aseisiin ja sota-ajoneuvoihin kuvien ja lelujen kautta. Ole kiltti ja pidä huoli siitä, mitä nuoret lapset näkevät ja mitä eivät. Voit huomata, että sinun pitää jättää ulos monia asioita, joten ole varovainen (voit tehdä leikekirjan leikkaamalla vain ne kuvat mitä haluat heidän näkevän). Älä aliarvioi sen pysyvää vaikutusta mitä nuo pienet silmät ja korvat ottavat vastaan ensimmäisten elinvuosien aikana! Mikä on kaikkein tärkeintä, on luottamuksen rakennus ja rakkauden istutus Allaahia, Profeettaa , Jihaadia ja Qur'aania kohtaan, jotta niistä kaikista tulisi osa lapsen tulevaa luonnetta, In shaa Allaah.

Koraania kirjaimellisesti uskovat muslimit valmentavat naiset ja lapset jihadiin, eli käymään sotaa ei-muslimeita vastaan. Edellä olevat tekstinosat tuovat selkeästi esille, että kirjaimellisesti koraania noudattavat muslimit uskovat, että jokaisen muslimin on otettava osaa jollakin tavalla jihadiin.

Suomen viranomaisten olisi aika herätä todellisuuteen sekä evättävä muslimeilta kaikenlainen yritys sharia-lain noudattamiseen. Jos jotkut Suomessa asuvista muslimeista haluavat noudattaa sharia-lakia, niin he voivat muuttaa asumaan sellaiseen muslimimaahan, jossa sitä noudatetaan._________________
Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesuksessa Kristuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää: