emalista.fi

Koetelkaamme hengen sävyssä, katsomatta henkilöön

Yleistä keskustelua, aihe on vapaa

Koetelkaamme hengen sävyssä, katsomatta henkilöön

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 24. Tammi 2023 14:24

En löytänyt tästä foorumista kyseisen henkilön enkä myös sopivan keskusteluketjun. Ei tässä ketjussa tartte tuomita ja syyllistää ketään kärkkäästi. Voimme koetella hengen sävyssä, lähimmäisenrakkaudellisesti ja katsomatta henkilöön kysellen mielipidettä henkilöstä. Otamme myös rakkautta totuuteen turvautuen Sanalla koettelemiseen niin meidän aistit tottumuksesta alkaa kehittyä ja harjaantua erottamaan hyvän pahasta ja siinä kannamme hengen hedelmää.

Henkilö joka sallii Sanalla koettelemisen, tietää vajavaisuuden ja hyväksyy Sanalla koettelemisen kun ymmärtää Sanalla koettelemisen tärkeyden, silloin henkilö on oikeassa hengessä. Ja sitten tutkimme koetellen onko hänen sanomansa oikea, ennen kuin hyväksymme sen ja pidämme sen mikä hyvää on ja pysymme erossa kaikesta pahuudesta (1Tess. 5:21-22).

No mitä mieltä olet Päivi Heikkilästä? En hyvin tunne häntä. Jos tunnet häntä hyvin, voisitko suositella kuuntelemaan häntä koska en hyvin tunne häntä.

Hänellä on hengellinen sivusto nimeltä King's Ministries Finland. Suomeksi: Kuninkaan ministerit Suomi. On hienoa että se on rukouspalvelu. Se on varmaan tärkeä rukoustyö ja myös Suomen kansan ja maan puolesta.

No lainaan hänen tekstiä tänne luettavaksi ja Sanalla koeteltavaksi. Voimme myös osallistua rukoukseen jos koemme Herran kehotuksen rukoilemaan. Kyllä olen sitä mieltä että jos vapaissa suunnissa ei tajuta valvomaan että ekumenia saa aikaan sellaisen uneliaisuuden hengen. Vaara on ihmisten perinnäissääntöjä jotka tuudittaa uneliaisuuden hengen, siinä hengessä ei näe selkeästi eksytyksen ja uskonnollisuuden petoksen.

--------------------------------------------------------------------------------------


Tämä allaoleva herättää meidät todella näkemään, missä jo ollaan Kristuksen seurakunnassa Suomessakin!

Menossa yhteisen ikeen alle, vapaatkin suunnat, roomalaiskatolisen ja luterilaisen seurakunnan kanssa, jotka - viimemainitut - jo ovat päälinjoissaan luopuneet Jumalan Sanan totuudesta.

Herra näytti eräälle veljelle puolisen vuotta sitten unen, jossa Jeesuksen sydäntä tarjottiin kolmeen ryhmään Kristuksen srk:ssa;

1) Valtionkirkkoon, kuten luterilaisiin, roomalaiskatolisiin ja ortodoksikirkkoon; ne eivät halunneet ottaa Jeesuksen sydäntä vastaan
2) vapaisiin suuntiin; siellä oltiin valinnan paikalla sen suhteen, haluttiinko enää ottaa vastaan Jeesuksen sydäntä
3) uloskutsuttujen joukkoon, jossa Jeesuksen sydän otettiin vastaan
Tämä näyttää olevan nyt tapahtumassa.

Rukoillaan vapaitten suuntien puolesta, että ne näkevät totuuden ja ymmärtävät missä ajassa jo ollaan.

Nyt on myös aika kuulla Herran Jeesuksen kutsu omilleen tulla ulos kaikista niistä rakenteista, jotka ovat luopumassa Jumalan Sanan totuudesta.
Suomen Rukousrintama on kutsu rukoilla Suomen maan ja kansan, mutta myös Suomen KRISTUKSEN SEURAKUNNAN puolesta.

Jumalan tuomiot alkavat Hänen huoneestaan, ja Hänen seurakuntansa edustaa esirukoilijana koko kansaamme Jumalan edessä. Siksi on tärkeää, että Kristuksen srk Suomessa pysyy Jumalan Sanassa, ja Pyhän Hengen johdatuksessa, tuoden esiin Jumalan tahtoa kansamme keskellä ja kirkastaen Kristusta.

Raamattu ennustaa väärän profeetan, ja Jumalan Sanasta luopuneen maailmankirkon, valmistavan tietä Antikristukselle ja hänen valtakaudelleen. Olemme jo synnytystuskien alussa lopunajan tapahtumissa.

Roomalaiskatolinen kirkko on viime vuosina paavin aloitteesta kutsunut useiden uskontokuntien edustajia sopimukseen uskosta yhteiseen Jumalaan, mm. muslimien, hindujen, mormonien ja kristittyjen virallisia edustajia. Tähän sopimukseen tullaan laajasti yhtymään, niin että sen ympärille syntyy ainoa uskonto, jota saa lopunaikana harjoittaa. Raamatusta kuitenkin tiedämme, että pelastus on ainoastaan Jeesuksen, Jumalan Pojan veriuhrin kautta.

Jeesus varoitti omiaan lopunajan eksytyksestä (Matt.24) ja siitä, että saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi. Hän myös varoitti suuresta luopumuksesta, eli uskovien luopumisesta Jumalan Sanasta, ja sen ilmoittamasta pelastuksesta. Kuten tiedämme, paavin päähineessä lukee: "Kristuksen sijainen maa päällä". Raamattu kuitenkin sanoo, että on vain yksi välimies Jumalan ja ihmisten välillä, Jeesus Kristus. Hänellä ei voi olla sijaista!

Useissa puheissaan Jeesus varoitti rakentajia ja viinitarhureita luopumasta kulmakivestä, eli Hänestä itsestään, eli samalla myös Jumalan Sanasta. Hän myös varoitti, että Hän lähtisi ulos niistä rakennuksista, joissa Hänestä on luovuttu.

Nyt on nämä asiat alkavat toteutua keskellämme. Rooma ja katolinen kirkko, tulee lujittamaan otettaan Suomenkin kohdalla. Turun tuomiokirkon ekumeenisessa jumalanpalveluksessa viime jouluaattona pääpuhujana oli Firenzen pormestari (!), joka vetosi ihmiskunnan yhteiseen vastuuseen meneillään olevista maailmanlaajuisista asioista, kuten pandemiasta, sodista, ilmaston muutoksesta yms., tuoden näin esiin maailmanhallituksen tarpeellisuutta kirkkokansalle. Jumalasta tai Jeesuksesta hän ei maininnut sanallakaan.

Tampereella on allekirjoitettu yhteinen sopimus kaupungin katolisten seurakuntien, ev.lut. seurakuntien, ortodoksikirkon, adventtikirkon, metodistikirkon, pelastusarmeijan, helluntaiseurakunnan, vapaakirkkoseurakunnan, Toivon Portti -seurakunnan ja Sinapinsiemen -yhdistyksen kesken, muodostaa turvallinen seurakuntayhteys Tampereella. Tämä sopimus on tarkoitus julkistaa 22.1.2023.

RUKOILLAAN, että Jumala armossaan herättäisi näiden seurakuntien johdon ymmärtämään mihin ovat ryhtymässä tällä sopimuksella; nämä ovat ensiaskeleita maailmankirkkoon.

Nyt on myös aika jokaisen uskovan tulla ulos kaikista niistä rakenteista, jotka ovat luopumassa Jumalan Sanan totuudesta, ja liittymässä paavin alaisuuteen. RUKOILLAAN näiden uskovien heräämistä näkemään missä ovat todellisuudessa mukana, ja mihin tulevat päätymään, elleivät lähde ajoissa ulos.

Kaikella on aikansa; on ollut ehkä aika olla siellä valona ja suolana, mutta on tiedettävä myös aika lähteä hukkuvasta laivasta! (Jer. 51:6-10)

Raamatussa varoittava esimerkki tästä on Joonatanin, Saulin pojan jääminen liian kauaksi aikaa isänsä taloon, joka oli jo luopunut elävästä Jumalasta, ja josta myös Jumala oli siitä syystä luopunut. Vaikka Joonatan tiesi Jumalan valinneen Daavidin seuraavaksi kuninkaaksi, ja vaikka hän jopa sanoi olevansa tuolloin Daavidia lähinnä, hän kuitenkin yhä palasi isänsä taloon, ja lopulta kuoli samana päivänä kuin Saul ja koko hänen joukkonsa. Joonatan ei koskaan nähnyt Daavidin kuninkuutta, saati että olisi ollut häntä lähinnä. (1. Sam.23:14-18, 31:6).

Jeesus varoitti, että jopa valitut ovat vaarassa eksyä (Matt.24). Meidän ei pitäisi aliarvioida näitä pimeyden henkivaltoja, jotka Jumalan rakkauteen vedoten vievät harhaan evankeliumin totuudesta.
Nämä, mitä nyt näemme maamme Kristuksen seurakunnassa tapahtuvan, ovat vakavia merkkejä meille valvoville Herran omille, ja kutsuna rukoilla sisartemme ja veljiemme puolesta, etteivät luopuisi elävästä Jumalasta, vaan pakenisivat Saulin talosta kuin Daavid, joka näin pelasti sekä kuninkuutensa, että henkensä.

Herran miekka on maamme yllä, se on terävä ja kaksiteräinen, erottaen valheen ja totuuden, sielun ja hengen, luut ja ytimet; se on tekevä tarkan erotuksen niiden välillä, jotka ovat uskolliset Jumalan Sanalle, ja niiden, jotka etsiessään sitä, mikä on ihmisistä, ovat luopuneet siitä, mikä on Jumalasta. Vrt. Jeesuksen sanat Pietarille; väisty edestäni saatana, sillä sinä olet pahennukseksi minulle, sillä sinä etsit sitä mikä on ihmisten, etkä sitä mikä on Jumalan.

Jeesus sanoi fariseuksille ja kirjanoppineille, että he ovat luopuneet Jumalan käskyistä, voidakseen pitää omat traditionsa ja säädöksensä (Mark.7:6-9 ja 13).

Herra armossaan pysäyttäköön omansa lankeamasta tähän isoon avoimeen kuoppaan, joka johtaa yhä kauemmas elävästä Jumalasta, lopulta johtaen iankaikkiseen erotukseen Hänestä!

Päivi Heikkilä
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7706
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54

Re: Koetelkaamme hengen sävyssä, katsomatta henkilöön

ViestiKirjoittaja tuomarisimson777 » 25. Tammi 2023 14:35

Mulla on nyt meneillään tää leppoisa työkokeilu,jossa on päivisin kin aikaa vetäytyy Raamatun ja rukouksen pariin lisäksi täällä on vapaa myös elatuksen murheista joita tulisi nyt tosi paljon,onko nyt nimenomaan aika pienille kotikokouksille ja yksin hiljaisuuteen vetäytymiselle ilman politiikan sun muiden miettimistä? Salaliitoista meidän ei tarvitse välittää koska Jumalan edessä ei ole mitään salattua ja venäjät ja natot voimme myös unohtaa koska Herramme on kaiken yläpuolella.jotkut ovat eksyneet pelkäämään Herramme Jeesuksen sijasta venäjää peloissaan vaikka Raamattu kertoisi että kansakunnat ovat vain pisara peltisangon uurteessa
Ainakin melkein oikeita uskon-näkemyksiä jo vuodesta 2004=)=)
tuomarisimson777
 
Viestit: 533
Liittynyt: 01. Maalis 2011 17:44

Re: Koetelkaamme hengen sävyssä, katsomatta henkilöön

ViestiKirjoittaja vaisuliini » 27. Tammi 2023 19:51

*
Onnea työkokeiluun. :thumb: Pieni kotikokous omassa kotipuolessa olisi mukavaa. :thumbup: Varmaan sinun kotipuolestasi löytyy halukkaat uskovat jotka haluaisivat pitää pienen kotikokouksen kanssasi.

Ennen muuttoani menin ruokakauppaan ja huomasin ilmoituksia jotka oli kiinni muistitaulussa. Mulla uteliaisuus heräsi ja luin ne ilmoitukset. Huomasin yhden lapun jossa ehdotetaan kotikokouksen Jeesukseen uskovien kanssa. :wtf:

Sun kannattaisi tarkistaa jos sun kotipuolen ruokakaupassa on ilmoitus kotikokouksesta. :) Siunausta. :pc:
Hoos.6:3 Niin me otamme siitä vaarin, ja sitä pyytelemme, että me Herran tuntisimme; sillä hän koittaa niinkuin kaunis aamurusko, ja hän tulee meille niinkuin sade, niinkuin ehtoosade aikanansa maan päälle. Biblia.
Avatar
vaisuliini
 
Viestit: 7706
Liittynyt: 09. Marras 2010 20:54


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa